(Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Sub-fórum určené pre komentáre, návrhy, nápady k vytvoreným FAQ/How to témam ...
Užívateľov profilový obrázok
nobody
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 440
Dátum registrácie: Ne 07. Sep, 2008, 10:23
Bydlisko: Púchov

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa nobody » Št 26. Aug, 2010, 14:48

x_x_x_x mohol by si napísať presný postup a verzie ovládačov ako si to spravil? ja tiež stále používam len 10.7.. s návodom od amd_sk som to dnes prvý krát skúšal a fungovalo mi to, lenže nové hry potrebujú novšiu verziu Physx Software a keď spustím napr. Mafiu II demo, tak musím nainštalovať novšiu verziu PhysX a potom už treba iný patch atdˇ. :help:
HP ProBook 6470b
Xiaomi Mi4c White

Užívateľov profilový obrázok
amd_sk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1355
Dátum registrácie: Ut 12. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa amd_sk » Št 26. Aug, 2010, 15:33

rád by som spravil nový návod, len nemám už nvidiu, ale vidím to tak či chcem alebo nechcem, budem museť nejakú kúpiť :)
Spoiler: ukázať
PC:
CPU:
i7 2600K @ 5Ghz + NZXT Kraken X62
MB:
ASUS P8P67Pro
RAM:
Kingston HyperX 2x4GB 1866mhz
SSD:
Samsung EVO 500GB
HDD:
WD Blue 2TB 5400rpm
GPU:
Gainward GTX 1080 Ti Phoenix
Sound Card:
Creative Sound Blaster Recon3D
Speakers:
Logitech Z-5500
LCD:
Dell S2716DG 2K 144hz G-sync
CASE:
Lian Li Lancool K62
COOLING:
12cm Noctua 600rpm outtake and Noctua 12cm 800rpm in PSU and 2x 14 Lian-Li 400rpm intake

Netbook: Lenovo Yoga 2 13, i7-4510u, 8GB RAM, 240gb SSD

NAS: Zyxel NAS326, 2x2TB WD RED

Užívateľov profilový obrázok
nobody
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 440
Dátum registrácie: Ne 07. Sep, 2008, 10:23
Bydlisko: Púchov

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa nobody » Št 26. Aug, 2010, 16:40

už asi nebude treba :-D som nahodil Catalyst 10.7+259.09(PhysX 9.10.0513)+1.04ff patch a funguje to konečne! :) som hral mafiu (1920x1080, High, V-Sync OFF, AA ON, 16x AF, APEX High) a hneď som vyskúšal aj benchmark, celkom som spokojný..
Obrázok
v hre metro 2033 tu fyziku až tak nevidno.. teda teraz to hrám, som v podzemí a nejako to až tak nepociťujem ako napr. pri mafii či iných hrách
HP ProBook 6470b
Xiaomi Mi4c White

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5133
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa Fullesh » Št 26. Aug, 2010, 18:57

nobody: mohol by si napisat ako si postupoval ?

Lebo mne to ide s PhysX v9.09, ale akonahle nainstalujem v9.10 co vyzaduje Mafia, PhysX sa hned vypne. Setko so starsimi ovladcmi funguje, ale novsie to uz zas blokuju.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i5 6600K @ 4,5GHz 1,26V |CPU's Cooler| EK Supremacy MX
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Fury |GPU| nVidia EVGA GTX1080 FTW AC3.0
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| EVGA Supernova 550G2 |Case| Fractal Meshify C
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

drahomir
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 196
Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa drahomir » Št 26. Aug, 2010, 19:23

Ked sa ti nainstaloval novy PhysX softver, aplikoval si opat mod na PhysX?

Ja teraz pouzivam Catalisty 10.7b. Na GeForce 258.96 a PhysX softver 9.10.0513. PhysX mi funguje normalne pomocou modu 1.04ff. To, ze sa ti neukaze v NVIDIA Control Panel ta volba zapnut/vypnut PhysX na to nema vplyv.
Naposledy upravil/-a drahomir v Št 26. Aug, 2010, 19:23, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20103
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa dexterav » Št 26. Aug, 2010, 19:23

nahod posledné ovládače na NV, nahod posledné PhysX na Mafiu
spusti patch 1,04ff , môžeš aj 2x toť vsjo
nič netreba nastavovať, a ani sa nedá :-)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5133
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa Fullesh » Št 26. Aug, 2010, 20:10

Nj, len mne v control paneli mam aj polozku PhysX Disabled/Enabled ale nefunguje to. Zajtra to skusim zas. To aby som uz po 3. krat stahoval demo kedze som tam vzdy pomazal subory APEX :D
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i5 6600K @ 4,5GHz 1,26V |CPU's Cooler| EK Supremacy MX
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Fury |GPU| nVidia EVGA GTX1080 FTW AC3.0
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| EVGA Supernova 550G2 |Case| Fractal Meshify C
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
nobody
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 440
Dátum registrácie: Ne 07. Sep, 2008, 10:23
Bydlisko: Púchov

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa nobody » Št 26. Aug, 2010, 20:24

1 - Catalyst si nechajte ten čo máte a jednoducho odinštalujte NV drivers a aj PhysX Software (ja som odinštaloval všetko od NVIDIE), reštart PC a spustiť Safe Mode
2 - v Safe Mode nainštalovať 259.09_win764bit + PhysX 9.10.0513 + patch 1.04ff a reštart
3 - po štarte windowsu žiadnu physx aplikáciu nepúšťať ani nič iné, vytvoriť fake monitor a zase reštart
potom by to malo fungovať... ak by ste nevedeli náhodou ako vytvoriť fake monitor nájdete to v tutoriale od amd_sk :)
edit: ja v control paneli nemám nastavenie fyziky a ani netreba ako písal drahomir a funguje :-) ten patch ju asi automaticky aktivuje
HP ProBook 6470b
Xiaomi Mi4c White

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20103
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa dexterav » Št 26. Aug, 2010, 20:28

pri tom novom ani netreba safe :)
akurát že sa tro tvári že to nefunguje :D
ale stačí pustiť testy PhysX
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
MajoFlame
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 692
Dátum registrácie: Ut 07. Dec, 2010, 20:41
Bydlisko: KE okolie

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa MajoFlame » So 03. Sep, 2011, 12:27

V Batman Arkham Asylum je PhysX super: http://www.youtube.com/watch?v=luSAnouAFJs :cool:

PS: Neviete či v novej hre Batman Arkham City bude PhysX :?:
Spoiler: ukázať
MB:ASUS CROSSHAIR VI HERO CPU:AMD Ryzen 7 1800X CPU COOLER:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 16GB DDR4 @3000MHz GPU:PALIT GeForce GTX 1060 Dual 3 GB SSD:Crucial m500 120GB HDD:Seagate Expansion Pack 1,5 TB 120MB/s Read & Write ODD:LG GH24NS PSU:Super Flower SF-550P14PE Golden King CASE:ZALMAN Z11 LCD:24" SAMSUNG S24D590PL PRINTER:HP Photosmart 5510 KEYBOARD:ROCCAT Isku MOUSE:ROCCAT Savu SOUND:Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 OS:Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit LAPTOP: Lenovo Flex 2 15 touch = i5, 128GB SSD,GT 840M, 8GB RAM, FULL HD IPS PHONE:SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

Užívateľov profilový obrázok
amd_sk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1355
Dátum registrácie: Ut 12. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa amd_sk » St 08. Feb, 2012, 13:01

No zase sa mi dostali pod ruku 4850 a 9500GT tak skúšal som nobody-ho návod, no v GPU-Z mi neukazuje ani takty GPU, sú na 0mhz
Idem ešte stiahnuť nejakú phys-X hru, aplikáciu, či to funguje alebo nie :rolleyes:
Spoiler: ukázať
PC:
CPU:
i7 2600K @ 5Ghz + NZXT Kraken X62
MB:
ASUS P8P67Pro
RAM:
Kingston HyperX 2x4GB 1866mhz
SSD:
Samsung EVO 500GB
HDD:
WD Blue 2TB 5400rpm
GPU:
Gainward GTX 1080 Ti Phoenix
Sound Card:
Creative Sound Blaster Recon3D
Speakers:
Logitech Z-5500
LCD:
Dell S2716DG 2K 144hz G-sync
CASE:
Lian Li Lancool K62
COOLING:
12cm Noctua 600rpm outtake and Noctua 12cm 800rpm in PSU and 2x 14 Lian-Li 400rpm intake

Netbook: Lenovo Yoga 2 13, i7-4510u, 8GB RAM, 240gb SSD

NAS: Zyxel NAS326, 2x2TB WD RED

Užívateľov profilový obrázok
amd_sk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1355
Dátum registrácie: Ut 12. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa amd_sk » St 08. Feb, 2012, 13:35

285.62 + PhysX_9.11.0621 + PhysX-mod-1.05ff :good: funguje :)
Spoiler: ukázať
PC:
CPU:
i7 2600K @ 5Ghz + NZXT Kraken X62
MB:
ASUS P8P67Pro
RAM:
Kingston HyperX 2x4GB 1866mhz
SSD:
Samsung EVO 500GB
HDD:
WD Blue 2TB 5400rpm
GPU:
Gainward GTX 1080 Ti Phoenix
Sound Card:
Creative Sound Blaster Recon3D
Speakers:
Logitech Z-5500
LCD:
Dell S2716DG 2K 144hz G-sync
CASE:
Lian Li Lancool K62
COOLING:
12cm Noctua 600rpm outtake and Noctua 12cm 800rpm in PSU and 2x 14 Lian-Li 400rpm intake

Netbook: Lenovo Yoga 2 13, i7-4510u, 8GB RAM, 240gb SSD

NAS: Zyxel NAS326, 2x2TB WD RED

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4085
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa shajek » Po 23. Apr, 2012, 21:16

Ked budem mat 8500gt + 5850 tak bude moct pouzivat na monitor aj vystupy z 8500 ? lebo moja 5850 ma len 1xDVI a ja mam 2xCRT a teraz pouzivam na to 5450.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
amd_sk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1355
Dátum registrácie: Ut 12. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: (Diskusia) PhysX Nvidia + Ati

Príspevok od užívateľa amd_sk » Ut 24. Apr, 2012, 12:59

No mne to išlo s 8600GT aj 9500GT :) tak by to malo ísť aj tebe :)
Spoiler: ukázať
PC:
CPU:
i7 2600K @ 5Ghz + NZXT Kraken X62
MB:
ASUS P8P67Pro
RAM:
Kingston HyperX 2x4GB 1866mhz
SSD:
Samsung EVO 500GB
HDD:
WD Blue 2TB 5400rpm
GPU:
Gainward GTX 1080 Ti Phoenix
Sound Card:
Creative Sound Blaster Recon3D
Speakers:
Logitech Z-5500
LCD:
Dell S2716DG 2K 144hz G-sync
CASE:
Lian Li Lancool K62
COOLING:
12cm Noctua 600rpm outtake and Noctua 12cm 800rpm in PSU and 2x 14 Lian-Li 400rpm intake

Netbook: Lenovo Yoga 2 13, i7-4510u, 8GB RAM, 240gb SSD

NAS: Zyxel NAS326, 2x2TB WD RED

Napísať odpoveď

Návrat na "Diskusia k FAQ, How-to?"