Strana 2 z 2

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Po 01. Nov, 2010, 11:52
od užívateľa zwARO
Caute, tak nastavoval som si ten K10stat a tie volty na ktore ma pustil sa mi zdaju nejake male. Nemoze to poskodit CPU? dik za info :)


EDIT : v evereste mi ukazuje v p3 napatie 0.85V, pricom CPU-z 0.65V
Da sa tym senzorom vobec verit?

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Po 01. Nov, 2010, 12:13
od užívateľa Gudas
Áno, dá sa niekedy ísť veľmi nízko. Treba ale zistiť stabilitu, ja to robím tak, že uzamknem frekvenciu na danom stave (napr. u teba P3 600MHz) a spustím Prime95. Ak to ustojí, je to ok.

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Po 01. Nov, 2010, 12:29
od užívateľa zwARO
robil som to podla tvojeho super navodu,takze prime bezalo na pozadi.

a tie rozdieli v tych udajoch v evereste a cpu-z?

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Po 01. Nov, 2010, 12:35
od užívateľa Gudas
CPU-Z deteguje myslím reálne napätie, a to sa od nastaveného v Cool'n'Quiet samozrejme líši. Je to spôsobené nedokonalosťou napájacieho obvodu dosky, podobne ako keď nastavíš niečo v BIOS-e ale reálne je to nižšie.

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Po 01. Nov, 2010, 23:58
od užívateľa zwARO
hm, tak prave som mal BSOD pocas pisania v QIP... pritom cely den Warcraft 3 a nic. Da sa zistit co to sposobilo? V som vratil na default.

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Št 16. Dec, 2010, 23:44
od užívateľa elementar
hmm u mna je problem ze i ked mam dodrzany limit nasobica 18,5 CnQ nefunguje.. ani cez k10stat... a nejde mi ani dopisat do cielu -loadprofile:1 -nowindow .... nechce to ulozit :E

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: St 16. Feb, 2011, 21:20
od užívateľa tommyhot
Zdravim, mam nasledovny problem.

K10stat som nastavil, podvoltoval som a pretaktoval CPU. Vsetko bezi ako ma, aj po starte systemu sa spusti automaticky (cez task scheduler), ale ak system hibernujem, alebo uspim a on sa potom prebudi, k10stat nebezi a ani sa cez task scheduler nespusti aj napriek tomu, ze mam nastavane spustanie pri prihlasovani do systemu (mal som nastavene snad vsetky moznosti a ani tak to neslo). Neviete ako to mozem nastavit aby sa spustal aj po zobudeni z hyberniacie?

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Št 17. Feb, 2011, 09:51
od užívateľa Gudas
Ja to spúšťam po uspaní/hibernácii vždy nanovo cez odkaz. Neprišiel som na to ako to spúšťať automaticky.

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Št 24. Feb, 2011, 21:21
od užívateľa Tomas1
Mňa by zaujímalo akú fuknciu majú tie čísla čo sú up a down v %

up je tam 60 a down 20%

A dole sú tiež čisla v ms. Dalo by sa cez to aj vypínať jednotlivé jadrá? :-)

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Ne 27. Feb, 2011, 20:52
od užívateľa tommyhot
Gudas napísal:Ja to spúšťam po uspaní/hibernácii vždy nanovo cez odkaz. Neprišiel som na to ako to spúšťať automaticky.
Aha tak to je dost na prd.. Neexistuje podobny soft, ktory sa sam spusti po zobudeni z hibernacie? lebo ja pc nevypinam a kazdu chvilu to pustat manualne je otrava..

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: St 24. Aug, 2011, 13:43
od užívateľa zavo
Skusal to niekto na X6 ? nedokazem tam totiz otestovat stabilitu v jednotlivy stavoch. Dokazem zmenit napatie aj frekvenciu, ale ked dam aktivny jeden stav, tak ze zaklikam namiesto AUTO policka pre dany stav a dam pouzit,tak mi aktivuje ten stav len na okamih a potom sa znova vrati do najnizsieho stavu. A ked spustim prime alebo linx tak ide do plneho vykonu. S X3 som ten problem nemal.

neviete v com bude problem ?

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: St 24. Aug, 2011, 20:41
od užívateľa Gudas
Novšiu verziu programu máš?
http://sites.google.com/site/k10stat/

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Št 25. Aug, 2011, 16:00
od užívateľa zavo
Ano teraz mam 1.54. Predtym som mal 1.32, kde to fungovalo avsak s inym procakom, tak skusim hodit starsiu verziu

tak nic aj so starou to iste :>

Re: [Diskusia] K10stat - úprava úsporných režimov AMD proces

Napísané: Št 01. Sep, 2011, 15:08
od užívateľa zavo
V biose som vypol C&Q, a k10STAT teraz prepina stavy natrvalo. Tak otestujem s vypnutym a potom to zapnem. :-)