[Diskusia]ATI tray Tools - nahrada za CCC a nie len to

Sub-fórum určené pre komentáre, návrhy, nápady k vytvoreným FAQ/How to témam ...
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Per » Pi 05. Jún, 2009, 12:28

Myslel som tento http://majorgeeks.com/downloadget.php?i ... 9620531d20
Ale neskusal som vo Win 7,mozno je to to iste co si stiahol ty :)

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 805
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa marduk » Pi 05. Jún, 2009, 14:22

skusim ho ale podla velkosti sa zda ze je to ten isty co som skusal ja

kedze ma napisane, ze funguje pod 64bit vistou je mi zahadou preco na 7 64bit nejde
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | Sapphire Pulse RX 5600 XT | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD RED NAS 2TB | WD RED NAS 6TB | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Acer Predator Cestus 320 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell UltraSharp U2412M

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa hermarian » Ne 26. Júl, 2009, 13:37

Nedávno mi začala blbnúť GK, po pár sekundách hrania zamrzla. Po odinštalovaní ATT však všetko ide tak ako má. S ATT som sa nehral, robil som len to čo je napísané v návode. Ale pravdepodobne to bude len ojedinelý prípad čo sa mi stalo.
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q
NTB Asus G750JX

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Per » Ne 26. Júl, 2009, 13:39

JA by som skusil odinstalovat vsetko ATI z kompu,precistit a znovu to nahodit.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15689
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 26. Júl, 2009, 13:42

hermarian napísal:Nedávno mi začala blbnúť GK, po pár sekundách hrania zamrzla. Po odinštalovaní ATT však všetko ide tak ako má. S ATT som sa nehral, robil som len to čo je napísané v návode. Ale pravdepodobne to bude len ojedinelý prípad čo sa mi stalo.
Mne s ATT padaju hry zo STEAM-u, riesenie je ale jednoduche - vypnut OSD v nastaveniach.

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Xenon » St 02. Dec, 2009, 20:30

Už nie je problém s low-level ovládačmi? Lebo vo Viste mi to práve kvôli tomu nefungovalo. A chcem to zasa začať používať. Predtým stále vyhadzovalo, že to nie je podpísané, a že sa to nedá kvôli tomu spustiť.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Per » St 02. Dec, 2009, 20:58

vo viste nebol problem skor, ako som napisal tuto temu

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 04. Dec, 2009, 17:25

A aku aku verziu pouzivas? Na nete ich je kopa a neviem, ktora je najnovsia/najlepsia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Per » Št 10. Dec, 2009, 10:53

link je vo faq..je to funkcna verzia na vistu..na 7 som neskusal,kedze ho nemam :-)

haselhof
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: St 21. Okt, 2009, 13:17
Bydlisko: Dolny Kubin

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa haselhof » Ne 24. Jan, 2010, 13:58

na notebook mam pripojeny monitor a obcas ho potrebujem vypnut/zapnut. jedna moznost (drevorubacska) je ist do properties -> settings a vypnut extend desktop on this monitor. fn klavesa urobi iba klon, pricom ja potrebujem extend desktop.

da sa v ati tray tools nejako nastavit hotkey pre rozsirenie desktopu na druhy monitor?

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Per » St 03. Feb, 2010, 12:49

Mozte mi prosim hodit link na funkcnu verziu pod win 7,aby som to doplnil do faq.Kedze mam vistu,nemam to ako vyskusat.vdaka

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa hermarian » So 27. Feb, 2010, 23:30

Dal som ATT druhú šancu. OSD som hneď na začiatku vypol. Istý čas všetko frčalo ako má, ale raz mi zamrzla hra a po resete keď mi načítalo plochu tak som mal po obrazovke všelijaké pásiky - obraz bol nečitateľný. Po 5 reštartoch som ATT dal preč zo startup-u a voila, všetko išlo znova ako má. Takže toto moja skúsenosť s ATT :-) (je to dobrý program, ale nejak si nesadol s mojím systémom)
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q
NTB Asus G750JX

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Per » Ne 28. Feb, 2010, 00:15

na sedmicke?

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa hermarian » Ne 28. Feb, 2010, 11:48

nie, XP SP3 32bit
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q
NTB Asus G750JX

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia]ATI tray Tools -Najlepsi kamos AMD/ATI kariet

Príspevok od užívateľa Per » Ne 28. Feb, 2010, 12:05

mal si to ako pretaktovane?

Napísať odpoveď

Návrat na "Diskusia k FAQ, How-to?"