Strana 1 z 1

Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: St 10. Okt, 2012, 20:49
od užívateľa filipacko
Čaute mam takúto grafiku GIGABYTE N550WF2-1GI Experience Series mam ju úplne novú... Mám monitor volajaký Acer 23" LCD... Ale neviem presne... Neviete čo by to mohlo spôsobovať poprípade ako sa to dá opraviť ??

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: St 10. Okt, 2012, 21:58
od užívateľa newmi
mobil pri monitore? :) ... aspon tak to bolo pri CRTckach

alebo by to mohlo byt v chybnom kabli

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: St 10. Okt, 2012, 23:17
od užívateľa Zoltan Balaton
pustas don analog ?

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: Št 11. Okt, 2012, 14:27
od užívateľa filipacko
Mobilom to nebude mam ho na posteli a je to LCD :D ono to vlni sem tam tak raz za 1hodinu alebo raz za 45 min tak niejak...


Čo to je don analog ??? prvý krát to počujem...

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: Št 11. Okt, 2012, 14:45
od užívateľa valistar
slovensky: pustas do toho monitora analogovy signal?

t.j. mas to prepojeny cez d-sub kabel? ked hej sup tam dvi/hdmi/displayport ;)

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: Št 11. Okt, 2012, 16:21
od užívateľa Famous
Mal som podobny problem kedysi davno. Monitor bol LCD SyncMaster 930BF a taktiez ho raz za cas vlnilo, bolo to ale uplne random. Cely problem bol v elektroinstalacii, tzn. ak sa tej istej vetve co som mal pripojeny monitor bolo v istu chvilu zapnute zariadenie s velkym odberom (zvycajne to bola mikrovlnka) tak sa to zacalo mrvit. Riesenie bolo jednoduche, dat monitor na inu vetvu, ktora nebola tak zatazena. Skus pozret ci to nahodou nie je aj tvoj pripad. Ak nie, tak ti viac bohuzial neporadim.

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: Št 11. Okt, 2012, 16:24
od užívateľa valistar
ano je to kvoli sieti ale riesenie je prejst na digital ktory taketo rusenie nenachyta :)

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Napísané: Št 11. Okt, 2012, 16:29
od užívateľa Famous
Ja som to jednoducho supol na inu vetvu. Riesenie s digitalom mi nenapadlo, samozrejme ze to oproti analogu nachyta podstatne menej. Ale tak na druhej strane, na grafike mi v tej dobe nesiel DVI.