Vymena za LCD a pc nejde...

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Užívateľov profilový obrázok
Blade6591
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 708
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Vymena za LCD a pc nejde...

Príspevok od užívateľa Blade6591 » So 11. Aug, 2007, 16:55

Dnes som bol zavolany k tomuto "pripadu".Odisiel stary CRT,z reklamacky poslali LCD.OK pichnem kabel do grafy,zapnem PC a hlaska Ziadny signal(asi 5x)...Hm.. ze vyskusam integrovanu grafu,pichnem kabel pocitac ide vsetko v poraidku....V BIOSE som skusal vsemozne nastavenia..a nist...kde moze byt chyba?
:?


Som rozmyslal drivery...ale to by asopn do BIOSu islo... :roll:

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa Jofo » So 11. Aug, 2007, 17:36

A neodisla aj VGA? :wink:
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
pepe-flash
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 543
Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Komárno

Príspevok od užívateľa pepe-flash » So 11. Aug, 2007, 18:10

Podla mna mas nastavenu frekvenciu, ktoru lcd nezvlada. Chod do nudzoveho rezimu a zrus ovladac na grafiku. Potom skus zapnut komp.

Užívateľov profilový obrázok
marek_K
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: Po 13. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marek_K » So 11. Aug, 2007, 19:31

No ale ja som to pochopil tak ze nezobrazi ani post s tym LCD a tie nastavenia skusal len cez integrovanu . A obnovovacia frekvencia by to robila len vo win.Treba skusit druhu grafiku, este moze byt aj agp/pcie odpaleny.Skusis a mas jasno.

Užívateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1864
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (36)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa zoom » So 11. Aug, 2007, 19:49

Nepises, ci to mas pripojene cez DVI alebo VGA. Pokial cez DVI, tak skus prehodit na VGA a uvidis, ci sa zobrazi POST. Mame take jedno LCD v praci, este som to neskumal, kde je presne problem (a ci je to problem, alebo len vlastnost niecoho), ale na DVI je tma, tma, tma a zobrazi sa az Windows, pokial treba urobit nieco v BIOSe, treba prehodit na VGA.

Užívateľov profilový obrázok
Blade6591
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 708
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Blade6591 » Ne 12. Aug, 2007, 11:41

no je to pripojenie VGA, s tymy frekvenciami asi nie...

2 nManJofo: heh vidis to ma ani nenapadlo...mozno neodisiel CRT ale grafika :idea:,ale vsak tam maju 7100GS ta aj keby odisla tak... :roll: myslim si ze ta integrovvana je rovnako vykona(nieco z rady nV 6 zdielana 256MB) ...

Užívateľov profilový obrázok
ess
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 80
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Plymouth

Príspevok od užívateľa ess » Ne 12. Aug, 2007, 13:02

no jednoznacne musi ten LCD ukazovat udaje z POSTu...pokial nie a si si isty ze monitor je OK taq tu grafiku mozes hodit von oknom.....alebo ju skus na druhom kompe...ale na 99.99% nebude fungovat....
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD

Užívateľov profilový obrázok
Sheep221
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 143
Dátum registrácie: St 30. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Sheep221 » Po 27. Aug, 2007, 00:18

mozno trochu neskoro ale mne sa stalo nieco podobne, dostal som opravit jeden stary pocitac a ked som na neho pripojil svoj Acer tak pisalo no signal, inak monitor vsade inde bezal a aj komp bol funkcny a povodnemu maijtelovi po vrateni normalne isiel... :E

Užívateľov profilový obrázok
Blade6591
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 708
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Blade6591 » Po 27. Aug, 2007, 07:43

a moze byt LOCK,bezi im to na integrovanej, na tej to bezi OK.. :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"