Mate vadne (sub)pixely na LCD?

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...

Máte vadné (sub)pixely na LCD?

áno
37
21%
nie
143
79%
 
Celkom hlasov: 180

Užívateľov profilový obrázok
janda
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa janda » Št 14. Feb, 2008, 00:01

HP L1706 - 0 vadnych bodov.

Nabehanych cca 1500 prevadzkovych hodin, t.j. hruba 62 dni nonstop :8O:
PC Intel i5-2500K (Gelid Tranquillo rev.2) | Asus | 8GB RAM | Intel HD Graphics 3000 | WD 6400AAKS 640GB | WD 2000JS 200GB | Hitachi 7k250 160GB | Samsung SP1213N 120GB | Asus DRW-1604P | FRACTAL Define R4 | Seasonic M12II-520Bronze | HP L1706 | APC Back-UPS RS 500
NTB HP Pavillion DV6105ea | Intel Celeron M420 1,6GHz | 1536MB DDR2 667 | Intel GMA | Fujitsu 100GB SATA | LG DVDRW | Broadcom Wi-Fi | Seagate 40GB 2.5" IDE-USB
Network aDSL by Orange (Slow-a-net NO MORE!) | Glitel GT-318RI | Asus RT-16N

Užívateľov profilový obrázok
Lycan
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 520
Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: (okr. Nitra)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Lycan » Št 14. Feb, 2008, 19:17

ROBIS SI SRANDU :BO ? ty mas 1000 vadnych subpixlov ...to je akoze jak je mozne ...to co znamena ze nereklamovatalne sak mas narok na reklamaciu od cca 10 vadnych subpixlov
Aradan napísal:Philips 190B viac ako 1000 vadnych pixelov. Podla vyjadrenia servisneho strediska nereklamovatelne....
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1235
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 14. Feb, 2008, 21:23

HP w2207h - ziadne vadne
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Pi 15. Feb, 2008, 00:18

Aradan napísal:Philips 190B viac ako 1000 vadnych pixelov. Podla vyjadrenia servisneho strediska nereklamovatelne....
v ktorom servise si to mal?

ak to mas v zaruke tak s tym dojdi na Puchovsku 8 v Raci, firma Datalan. Neverim tomu ze by to bolo nereklamovatelne.

Užívateľov profilový obrázok
Aradan
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 132
Dátum registrácie: Pi 20. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Nimnica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Aradan » Št 21. Feb, 2008, 09:57

Autorizovany servis Philips monitorov: DATALAN (dufam ze sa nemylim v nazve) Staci si na stranke Philipsu najst autorizovany servis monitorov. Su tam jediny. BTW. Pisal som aj na zakaznicky servis priamo do Philipsu a napriek tomu, ze tam maju uvedene ze odpovedia do 2 dni, po niekolkych tyzdnoch este nemam odpoveD :roll:
Aby som upresnil situaciu. Zacalo to par pixelmi a vyzeralo to ako vlakno. Az keD to neslo zotriet, som si vsimol, ze su to pixely. Kazdym zapnutim sa ale pocet pixelov zvacsoval. Hlavne vo vertikalnom smere a pri hornom okraji sa zacal tvorit "obdåznik" bodov. Servis mi odmietol reklamaciu s oddovodnenim, ze som to sposobil ja narazom, tlakom, tepelnym posobenim (dodnes neviem cim:-). Ak by som uveril tomu co mi napisali ako odpoveD, tak ostatne vadne pixely, ktore som tam mal po navrateni z reklamacie sposobili oni :-))) Ten pocet sa neustale meni. Nebudem sa tu rozpisovat, kolko mastnych odtlackov som musel cistit z monitoru v miestach kde su vadne pixely. Neviem ci sa ich snazili "rozmasirovat" alebo definitivne zlikvidovat monitor. Dnes uz mi je to jedno. Kupil som si EIZO a v zivote uz od Philipsu nechcem ani zapalky. Ani zadarmo.

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gudas » Ne 02. Mar, 2008, 18:57

LG L225WT-SF - 0/0

btw, na otestovanie ci mam nejake "skrytejsie" vadne (sub)pixle je celkom pouzitelne toto
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Nikrolino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 787
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Nikrolino » Ne 02. Mar, 2008, 19:21

ja sice nemam ziadne vadne pixely...ale vadi mi jedna skvrnka co tam mam.... ono to je volaco zaschnutee...mozem sa to pokusit nechtom odlupnut?

EDIT: no odlupol som to fpoho....
ale vsimol som si ze mam par vadnych pixelov v lavom hornom rohu...
ale ani to neni vidiet...
Naposledy upravil/-a Nikrolino v Pi 28. Mar, 2008, 17:20, upravené celkom 1 krát.
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com

Užívateľov profilový obrázok
Lycan
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 520
Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: (okr. Nitra)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Lycan » Po 03. Mar, 2008, 19:44

nie ...radsej vypoj monitor zo zasuvky a utri to s mokrou handrickou /// aj ja tam mat taku priesvitnu skvrnu , ako keby som mal v LCDcku kvapku vody (ale iba niekedy ju je vidno) :) :lamo:
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760

Nikrolino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 787
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Nikrolino » Po 03. Mar, 2008, 23:26

to je vazne zaschnute:D ale tak skusim...mno..
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com

Ma-Yo

Príspevok od užívateľa Ma-Yo » St 05. Mar, 2008, 07:46

ja mam niaky Acer uz nvm aky a mam ho asi pol roka a teraz ked toto citam zistujem ze mozu byt vadne panely :D
este som to ani nevidel , takze 0 vadnych

Užívateľov profilový obrázok
Lycan
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 520
Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: (okr. Nitra)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Lycan » St 05. Mar, 2008, 22:29

Ma-Yo napísal:ja mam niaky Acer uz nvm aky a mam ho asi pol roka a teraz ked toto citam zistujem ze mozu byt vadne panely :D
este som to ani nevidel , takze 0 vadnych
pozri sa zblizka na monitor a uvidis tam take male bodecky :D ....to su (sub) pixeli... napr ja mam 1280pixelov x 1024 pixelov a mam jeden vadny :idea:
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760

Užívateľov profilový obrázok
simpson
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 896
Dátum registrácie: Pi 07. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: BA - Ružinov

Príspevok od užívateľa simpson » So 29. Mar, 2008, 19:43

Samsung 193P - 0 vadnych :wink:

Užívateľov profilový obrázok
badyto
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 407
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topolcany (BA)

Príspevok od užívateľa badyto » St 09. Apr, 2008, 21:36

davnejsie som sem postol ze mam 1 vadny pixel co stale svietil a nedal sa rozmasirovat a 1 co sa sem tam objavuje alebo blika, tak teraz sem davam update: 0 vadnych pixelov. Stacilo si vziat ihlu a opacnou stranou (ovsem) tlacit na vadny pixel tymto som ho rozblikal a nakoniec aj zhasol, este tyzden sa mi stale objavoval blikal ale zakazdym som ho "vytlacil" neskor uz zmizol sam ked som hral hry a teraz uz ale 2 tyzdne sa ani len neobjavil :) Takze som stastnym vlastnikom 22" monitora bez vadneho pixelu :)

Užívateľov profilový obrázok
moro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa moro » St 09. Apr, 2008, 23:57

LG-L1972H-PF

proste FLATRO L1972H 19" O vadnych pixelov , sub pixelov

Užívateľov profilový obrázok
moro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa moro » St 09. Apr, 2008, 23:58

oprava "FALTRON" :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"