Strana 1 z 1

AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 17:54
od užívateľa shampoo
Ahojte dnes som kupil tento monitor ,,,špekulujem už 2 hodiny ale nedari sa mi nastavit vyššie rozlišenie ako maximalne 1900 x1200,,vyššie mi neponuka :-(
Má byt 2560×1440
Grafiku mam v popise ..mala by zvladat vyššie rozlišenie .neviem čo robim zle :?
Prepojene to mam cez HDMI
Poradte ako na to ,,Dakujem

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 18:10
od užívateľa PROMETHEUS
skus vymenit kabel, mne neslo nastavit vyssie rozlisenie ked som mal zly kabel a ked som ho vymenil tak bolo vsetko ok

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 18:30
od užívateľa Sky
Pripadne v nastaveniach v ovladacoch skus zvolit vlastne rozlisenie.

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 18:31
od užívateľa shampoo
Na DVI vstup to ide ale pismo a ikony su kostrbale to sa neda ani prečítat

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 18:32
od užívateľa Sky
Nemas aktivovany scaling (skalovanie)?

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 18:33
od užívateľa shampoo
to je možne a kde to mam hladat v nastaveniach grafiky alebo monitoru ?

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 18:35
od užívateľa Sky

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 18:49
od užívateľa shampoo
nemam to zapnute ,,,
cez DisplayPort mi to hlasi ..........No signal
cez DVI je sice spravne rozlišenie ale nepozaratelne kostrbate text sa skoro neda rozoznat
cez HDMI mi ide max 1920x 1200
skušam rozne kable

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 19:29
od užívateľa shampoo
už som v koncoch nič nepomaha

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 19:39
od užívateľa Sky
Vyskusaj este na inom PC/NB ak mas moznost, nenapada mi nic co by tam mohlo este byt.

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 19:41
od užívateľa shampoo
skusim preinštalovat CCC ovladače ku grafike

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Po 14. Máj, 2018, 21:47
od užívateľa castelL
Aktuálne riešim podobný/rovnaký problém u brata. Zohnal som mu AMD RX 580 4GB a má ešte starší typ monitora Acer AL2223W 22" o rozlíšení 1650x1080 (DVI + VGA) a neviem nastaviť natívne rozlíšenie. Windows ponúka rozlíšenie 1920x1080, čo je hlúposť, kedže to nie je natívne rozlíšenie. Ovládač som inštaloval najnovší, skúšal som aj predchádzajúcu verziu, čistá inštalácia po odstránení predchádzajúceho ovládača cez DDU. So starším AMD ovládačom, ktorý si natiahol sám Windows cez aktualizácie som sa dostal na natívne rozlíšenie monitora (1650x1080), ale ikonky, text, všetko je rozmazané. Podotýkam, že počítač prepájam cez DVI konektor, skúšal som aj iné káble. Pokiaľ napojím HDMI, monitor nedá ani signál (redukcia DVI-HDMI), čo mi na iných monitoroch, aj starších funguje bez problémov.

Podarilo sa mi vytvoriť profil s natívnym rozlíšením cez AMD ovládač, čo sa mi podarilo korektne, rozlíšenie bolo správne, rozmazanie zmizlo, no po reštartovaní počítača profil zmizne a zase počítač beží na FULL-HD rozlíšení, čistá xujovina, bavil som sa s tým už pár hodín a bez výsledku. Pre potešenie nvidijákov, tak s GTX 1060 3GB všetko beží korektne, v čom je teda problém?

Riešim už iný monitor.. lebo AMD RX 580 som skúšal inde a všade beží bez problémov (aj DVI, aj HDMI). Každopádne nVidia beží bez problémov, môže to byť hlavne problém AMD ovládačov, čo je smutné.

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Ut 15. Máj, 2018, 00:06
od užívateľa shampoo
ani ja som nič nevyriešil ...
zajtra skusim ten monitor u znameho ...až bude OK tak si ho necham a kupim nejaku jednoduchu grafiku čo by to rozchodila
hry nehravam iba na film a net som to chcel

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Napísané: Ut 02. Okt, 2018, 10:21
od užívateľa B4rz1n1
nazdar obzeram sa po tomto monitore. Aky je pri hrach?
Podarilo sa ti vyriesit problem?