AOC Q3279VWF rozlišenie

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 662
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa shampoo » Po 14. Máj, 2018, 17:54

Ahojte dnes som kupil tento monitor ,,,špekulujem už 2 hodiny ale nedari sa mi nastavit vyššie rozlišenie ako maximalne 1900 x1200,,vyššie mi neponuka :-(
Má byt 2560×1440
Grafiku mam v popise ..mala by zvladat vyššie rozlišenie .neviem čo robim zle :?
Prepojene to mam cez HDMI
Poradte ako na to ,,Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2150
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Po 14. Máj, 2018, 18:10

skus vymenit kabel, mne neslo nastavit vyssie rozlisenie ked som mal zly kabel a ked som ho vymenil tak bolo vsetko ok
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1951
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa Sky » Po 14. Máj, 2018, 18:30

Pripadne v nastaveniach v ovladacoch skus zvolit vlastne rozlisenie.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 16GB 3200Mhz, NVMe: Patriot VIPER VPN100 SSD 512 GB,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 662
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa shampoo » Po 14. Máj, 2018, 18:31

Na DVI vstup to ide ale pismo a ikony su kostrbale to sa neda ani prečítat

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1951
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa Sky » Po 14. Máj, 2018, 18:32

Nemas aktivovany scaling (skalovanie)?
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 16GB 3200Mhz, NVMe: Patriot VIPER VPN100 SSD 512 GB,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 662
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa shampoo » Po 14. Máj, 2018, 18:33

to je možne a kde to mam hladat v nastaveniach grafiky alebo monitoru ?

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1951
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa Sky » Po 14. Máj, 2018, 18:35

CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 16GB 3200Mhz, NVMe: Patriot VIPER VPN100 SSD 512 GB,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 662
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa shampoo » Po 14. Máj, 2018, 18:49

nemam to zapnute ,,,
cez DisplayPort mi to hlasi ..........No signal
cez DVI je sice spravne rozlišenie ale nepozaratelne kostrbate text sa skoro neda rozoznat
cez HDMI mi ide max 1920x 1200
skušam rozne kable

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 662
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa shampoo » Po 14. Máj, 2018, 19:29

už som v koncoch nič nepomaha

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1951
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa Sky » Po 14. Máj, 2018, 19:39

Vyskusaj este na inom PC/NB ak mas moznost, nenapada mi nic co by tam mohlo este byt.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 16GB 3200Mhz, NVMe: Patriot VIPER VPN100 SSD 512 GB,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 662
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa shampoo » Po 14. Máj, 2018, 19:41

skusim preinštalovat CCC ovladače ku grafike

castelL
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3189
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bydlisko: Košice

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa castelL » Po 14. Máj, 2018, 21:47

Aktuálne riešim podobný/rovnaký problém u brata. Zohnal som mu AMD RX 580 4GB a má ešte starší typ monitora Acer AL2223W 22" o rozlíšení 1650x1080 (DVI + VGA) a neviem nastaviť natívne rozlíšenie. Windows ponúka rozlíšenie 1920x1080, čo je hlúposť, kedže to nie je natívne rozlíšenie. Ovládač som inštaloval najnovší, skúšal som aj predchádzajúcu verziu, čistá inštalácia po odstránení predchádzajúceho ovládača cez DDU. So starším AMD ovládačom, ktorý si natiahol sám Windows cez aktualizácie som sa dostal na natívne rozlíšenie monitora (1650x1080), ale ikonky, text, všetko je rozmazané. Podotýkam, že počítač prepájam cez DVI konektor, skúšal som aj iné káble. Pokiaľ napojím HDMI, monitor nedá ani signál (redukcia DVI-HDMI), čo mi na iných monitoroch, aj starších funguje bez problémov.

Podarilo sa mi vytvoriť profil s natívnym rozlíšením cez AMD ovládač, čo sa mi podarilo korektne, rozlíšenie bolo správne, rozmazanie zmizlo, no po reštartovaní počítača profil zmizne a zase počítač beží na FULL-HD rozlíšení, čistá xujovina, bavil som sa s tým už pár hodín a bez výsledku. Pre potešenie nvidijákov, tak s GTX 1060 3GB všetko beží korektne, v čom je teda problém?

Riešim už iný monitor.. lebo AMD RX 580 som skúšal inde a všade beží bez problémov (aj DVI, aj HDMI). Každopádne nVidia beží bez problémov, môže to byť hlavne problém AMD ovládačov, čo je smutné.

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 662
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa shampoo » Ut 15. Máj, 2018, 00:06

ani ja som nič nevyriešil ...
zajtra skusim ten monitor u znameho ...až bude OK tak si ho necham a kupim nejaku jednoduchu grafiku čo by to rozchodila
hry nehravam iba na film a net som to chcel

Užívateľov profilový obrázok
B4rz1n1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 412
Dátum registrácie: So 28. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Trencin/BA

Re: AOC Q3279VWF rozlišenie

Príspevok od užívateľa B4rz1n1 » Ut 02. Okt, 2018, 10:21

nazdar obzeram sa po tomto monitore. Aky je pri hrach?
Podarilo sa ti vyriesit problem?

Napísať odpoveď

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"