Strana 1 z 1

output dynamic range

Napísané: St 24. Jan, 2018, 12:40
od užívateľa mirexx
Zdravim,

fungujem na HDMI a po poslednom update od Nvidie mi stale po restarte zmeni Nvidia control panel output dynamic range na limited aj ked som to daval na full (na nete sa mi nepodarilo najst vhodne riesenie ako to opravit). Urobil som mensi workaround aby som to nemusel stale dokolecka nastavovat po restarte: V Nvidii som to nechal na limited a na monitore som to zmenil na limited tiez teda na RGB 16~235. A vobec som nespozoroval rozdiel ako ked som to mal v Nvidii na full a na monitore 0~255. Je mozne, ze to tato kombinacia na ktoru som prisiel da vysledok nakoniec 0~255 alebo tam su nejake okom nepozorovatelne rozdiely ?

Vdaka za reakcie. :good:

Re: output dynamic range

Napísané: St 24. Jan, 2018, 13:30
od užívateľa mino_85
Podľa tohto je to asi bug v driveri, treba počkať na opravu https://forums.geforce.com/default/topi ... -resetting
Alebo nahodiť späť starší driver.

Re: output dynamic range

Napísané: St 24. Jan, 2018, 14:32
od užívateľa mirexx
jop diky za objasnenie, ze v tom nesom sam. OK tak zatial mozem ficat aj na tomto svojom workarounde nakolko som nepostrehol ziadnu zmenu oproti povodnemu nastaveniu a snad to fixnu v dalsej verzii. VDAKA

Re: output dynamic range

Napísané: Ne 28. Jan, 2018, 13:29
od užívateľa Monster1
Da sa to fixnut v planovači uloh (Task scheduler) ked vypneš windows calibration loader, len ja už som zabudol ako som to robil, niekde na nete bude navod.

/Tak už to mám, toto dáš na disabled a farby ostanú rovnaké.
https://imgur.com/a/hSysV

Re: output dynamic range

Napísané: Po 29. Jan, 2018, 20:05
od užívateľa mirexx
uz nvidia vydala novy driver 390.77 , vsetko funguje ako predtym, diky hosi

Re: output dynamic range

Napísané: Po 29. Jan, 2018, 20:12
od užívateľa CageJ
Inak pre info, je tam rozdiel a riaden :D

Re: output dynamic range

Napísané: Po 29. Jan, 2018, 22:53
od užívateľa mirexx
no ja som ziaden nepostrehol ale nepracujem s grafikou cize mozno tam nieco bolo ale dal by som ruku do ohna, ze to s vyssie uvedenymi nastaveniami.bolo fakt rovnake - mozno len nejaka nahoda vytvorena kombinaciou mojho monitora a toho drivera