Strana 1 z 1

Problem s rozlisenim

Napísané: Po 26. Dec, 2016, 13:36
od užívateľa Pepeb007xx
Caute, kamarat ma tento problem:
Pri každom štarte ho musím reštartovať, resp vypnúť a zapnúť. Buď sa mi stane že mi vôbec nenačíta obraz, svieti mi len aby som pripojil HDMI lebo nemá žiaden signál, po reštarte vždy nabehne, alebo musím vytiahnuť kábel z GPU a vložiť s5. Alebo to spraví to že mi načíta defaultné rozlíšenie a vyzerá to jak <>, to už vyrieši len reštart. Robí to everyday, pri každom štarte, bez výnimky. Ešte sa normálne nenaštartoval. Nechápem to, sere ma to hodne lebo to musím každý deň ako rituál opakovať.

Je to 50/50 buď na <> rozlíšenie alebo žiaden obraz
Takisto keď odbehnem na viac ako pól hodinu, mám nastavený šetrič monitora, keď sa vypne monitor už nenaskočí žiadnym klikom, musím ten kábel vytiahnuť a znova pripojiť.
any ideas?

Re: Problem s rozlisenim

Napísané: Po 26. Dec, 2016, 17:24
od užívateľa dexterav
grafika, kábel , monitor :D
pokiaľ iba neukazuje správne rozlíšenie snád to bude ina kábel alebo monitor, grafika je normálne vidieť a aj funguje normálne cpl?

Re: Problem s rozlisenim

Napísané: Po 26. Dec, 2016, 19:19
od užívateľa newmi
linux live cd neskusal? Ci to tam pojde ok, ci nie su win posahane.