problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
flipper221
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Ne 06. Dec, 2015, 20:47
Kontaktovať užívateľa:

problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Príspevok od užívateľa flipper221 » Št 19. Máj, 2016, 13:08

Zdravim Vas, chcem sa spytat na moj desktop (NVIDIA 970GTX) by som chcel pripojit dalsi monitor (sekundarny) prvy monitor je Samsung s24e650pl 24" 60hz rozlisko FHD a druhy je Benq BL2420PT 24" 2560x1440 60hz. Ked oba pripojim BENQ pripojeny cez DVI, samsung prepojeny VGA, a benq nastavim ako primarny monitor (krasne ostre vsetko ako ma byt) ale pri samsungu sa stane to ze ked presuvam ikony z BENQ->SAMSUNG, alebo okna tak ikony sa zvacsia a text v oknach sa rozmaze, neviete prosim kde moze byt chyba? monitory mam nastavene tak ze listu vidiet aj na jednom aj na druhom (extend screen). Dakujem
Ak mas rad Counter strike a stream, dojdi kuknut a podporit ma na moj YOUTUBE channel
www.youtube.com/channel/UCM3yBS_uhiXD7LZOFjRTY7g

Užívateľov profilový obrázok
amd_sk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1277
Dátum registrácie: Ut 12. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Príspevok od užívateľa amd_sk » Št 19. Máj, 2016, 14:41

Keď majú rozdielne rozlíšenie tak je jasné že to bude aj meniť "veľkosť" ;)
Čo sa týka rozmazania, skús pozrieť nadstavenia monitora, prípadne stlač AUTOadjust
Spoiler: ukázať
PC:
CPU:
i5 2500K @ 4,6Ghz, 1,3V + Corsair H80 2x Noctua NF-F12 PWM
MB:
ASUS P8P67Pro
RAM:
Kingston HyperX 2x4GB 1866mhz
SSD:
Samsung EVO 500GB
GPU:
Gigabyte Gaming G1 GTX1060@2.2ghz
Repro:
Logitech Z-5500
LCD:
Samsung UE40D5003 40" 101cm
CASE:
Lian Li Lancool K62
COOLING:
14 Lian-Li 400rpm out-take and Noctua 12cm 800rpm in PSU and 2x 14 Lian-Li 400rpm intake

Netbook: Asus 1015BX C60 1,33ghz, 6290,Samsung EVO 250gb, 4gb DDR3 1333mhz,6 cell

NAS: Zyxel NAS326, 2x2TB WD Blue 5400 rpm

Užívateľov profilový obrázok
mosqa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 241
Dátum registrácie: Št 09. Dec, 2010, 11:30
Bydlisko: Sliac

Re: problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Príspevok od užívateľa mosqa » Št 19. Máj, 2016, 14:50

nemas moznost ich pripojit cez DP(benq)+DVI(SaMSuNG)? Ono aj to VGA je dost slaba kvalita oproti dakemu digitalnemu konektu, to rozmazanie to moze kludne sposobit

flipper221
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Ne 06. Dec, 2015, 20:47
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Príspevok od užívateľa flipper221 » Št 19. Máj, 2016, 15:07

Ahojte, dakujem za reakcie, rozlisenie je samozrejme ze sa bude menit, to by az tak nevadilo, ale to rozmazanie mi dost vadi.
Dneska vyskusam dat ten samsung cez HDMI cabel, a Benq je zapojeny cez DVI ale mozem vyskusat ho dat cez DP.

LEN mi nejde troska do hlavy ze do teraz som mal samsung prepojeny cez VGA, pokym som nekupil sec monitor, a samsung stale isiel uplne normalne...hmmm dakujem za kazdu radu
Ak mas rad Counter strike a stream, dojdi kuknut a podporit ma na moj YOUTUBE channel
www.youtube.com/channel/UCM3yBS_uhiXD7LZOFjRTY7g

flipper221
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Ne 06. Dec, 2015, 20:47
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Príspevok od užívateľa flipper221 » Št 19. Máj, 2016, 23:40

Takze problem vyriesil hdmi kabel, dakujem moc... Ale teraz sa objavil novy problem a to ze ten Benq sa kazdu chvilu vypne na ciernu obrazovku, ale tak ze vsetko funguje, len zhasne na 5sek a potom zsse sa rozsvieti, ale pritom sa nevypne tak ze zacne indikator blikat, normslne svieti indikator akoby bol zspnuty monitor,niekdy to spravy kazdych 10sek a niekedy to urobi az za 5min cca. Spozoroval som to hned ako som activoval WIN10(non official-nehreste ma za to), moze to mat niaky suvis? Predtym to samozrejme nerobilo. Dakujem
Ak mas rad Counter strike a stream, dojdi kuknut a podporit ma na moj YOUTUBE channel
www.youtube.com/channel/UCM3yBS_uhiXD7LZOFjRTY7g

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 477
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Príspevok od užívateľa DankoPR » Pi 20. Máj, 2016, 08:04

Máš aktualne ovladače na grafiku?
Spoiler: ukázať
NTB1: Dell M3800 | i7-4712HQ | Quadro K1100M | 16GB RAM | 256GB SAMSUNG 850 SSD M.2 & 240GB Intel 535 SSD 2,5" | Windows 10
Coffee: Hario v60, Mokka Bialetti 3cup,Frenchpress Bialetti, Lodos Temp ručný mlynček

flipper221
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Ne 06. Dec, 2015, 20:47
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s 2ma monitormy na jednom desktope.

Príspevok od užívateľa flipper221 » Pi 20. Máj, 2016, 08:17

No aktualizoval som ich este predtym ako som zaktivoval win10 a vyriesil ten problem so samsungom, neviem ci to moze mat stym niaky suvis.
Ak mas rad Counter strike a stream, dojdi kuknut a podporit ma na moj YOUTUBE channel
www.youtube.com/channel/UCM3yBS_uhiXD7LZOFjRTY7g

Napísať odpoveď

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"