Sekundárny monitor zlý obraz

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Užívateľov profilový obrázok
SLAFi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 933
Dátum registrácie: Ne 30. Okt, 2011, 21:29
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Sekundárny monitor zlý obraz

Príspevok od užívateľa SLAFi » Ut 29. Mar, 2016, 14:42

Zdravím,
mal som moznost odkupit od kamosa za babku LED TV 22" Technika konkretne : http://www.tesco.pl/technika/tv-technika-22-led.php a ked som ho pripojil k PC cez DVI tak mam obraz zrnitý neostrý a strašne to ťahá oči. Prvý monitor mam Samsung SynCmaster P2450. Oba monitory mam na FHD rozlišení . Pozeral som ze ten tv ma tušim 50hz ale aj ked osm dal na 50hz tak obraz rovnaky stale. Graficku mam Nvidia GTX 970. Mohol by som poprosit o pomoc ? Rad by som vám to odfotil aj ked mam dobry fotak tak nieje vidno ten šum na fotkach. Vďaka za pomoc
Spoiler: ukázať
AMD POWER !!!
CPU : AMD FX- 8350 + Zalman Reserator XT MOTHERBOARD : Gigabyte GA-990FXA-UD5 , GRAPHIC CARD : EVGA NVidia GTX 970 , RAM : Kingston HyperX blu 2x4 GB 1600 Mhz - CL9-9-9-27 , HDD : Seagate Barracuda 500 GB 3,5 SATA III 7200ot./min , CASE : Thermaltake V3 black edition modified by SLAFi MODECOM 120mmx25mm 1200ot./min (blue), Thermaltake Thunderblade 120mmx25 1200ot./min (blue) , Revoltec 120mmx25mm 1200ot/min (blue) , Scythe Ultra Thin Slim 120mmx12mm 1200ot./min, regulátor otáčok Scythe 4-kanálový
+
ASUS A9RP (Intel T2060 , dualcore 1.6 Ghz RAM : 3 GB Corsair 400 Mhz
GRAPHIC CARD : 120 MB Intel X200, HDD : 60 GB Seagate

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7044
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Sekundárny monitor zlý obraz

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 29. Mar, 2016, 15:00

skus to cez rovnaky dvi kabel na tych monitoroch ci budu mat tiez zly obraz. ak nie, tak potom vies preco ten tv stal babku.
ta znacka obecne je srackova cina.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4187
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Sekundárny monitor zlý obraz

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 29. Mar, 2016, 15:30

skus nastavenia telky ako sharpness apod. ja ked som prvykrat pripojil komp cez HDMI tak tiez som mal nahovno obraz az kym som ho neponastavoval
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
SLAFi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 933
Dátum registrácie: Ne 30. Okt, 2011, 21:29
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Re: Sekundárny monitor zlý obraz

Príspevok od užívateľa SLAFi » Ut 29. Mar, 2016, 16:26

shiro napísal:skus to cez rovnaky dvi kabel na tych monitoroch ci budu mat tiez zly obraz. ak nie, tak potom vies preco ten tv stal babku.
ta znacka obecne je srackova cina.
Ked sme zapojili na PSko ten monitor tak obraz bol pekny
Spoiler: ukázať
AMD POWER !!!
CPU : AMD FX- 8350 + Zalman Reserator XT MOTHERBOARD : Gigabyte GA-990FXA-UD5 , GRAPHIC CARD : EVGA NVidia GTX 970 , RAM : Kingston HyperX blu 2x4 GB 1600 Mhz - CL9-9-9-27 , HDD : Seagate Barracuda 500 GB 3,5 SATA III 7200ot./min , CASE : Thermaltake V3 black edition modified by SLAFi MODECOM 120mmx25mm 1200ot./min (blue), Thermaltake Thunderblade 120mmx25 1200ot./min (blue) , Revoltec 120mmx25mm 1200ot/min (blue) , Scythe Ultra Thin Slim 120mmx12mm 1200ot./min, regulátor otáčok Scythe 4-kanálový
+
ASUS A9RP (Intel T2060 , dualcore 1.6 Ghz RAM : 3 GB Corsair 400 Mhz
GRAPHIC CARD : 120 MB Intel X200, HDD : 60 GB Seagate

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Sekundárny monitor zlý obraz

Príspevok od užívateľa felipe25 » Ut 29. Mar, 2016, 18:41

uz som to tu niekde davno riesil.

niekedy davno som mal problem so samsung lcd tv, ked som ho spojil s PC, nedal sa na tom obraz z PC pozerat

niekto mi to vysvetlil dovod, ze je to preto, pretoze lcd telka ma inu roztec bodov, ako lcd monitor. PSko ide OK preto, lebo chce "telku", nepozeras nanu zblizka. PC ale potrebuje monitor, na ktory kukas zblizka.

teda, to je fyzicky problem a nijako to nevyriesis. je to telka, nie monitor.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
sakul
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 76
Dátum registrácie: Ut 17. Aug, 2010, 15:07
Bydlisko: Trnava

Re: Sekundárny monitor zlý obraz

Príspevok od užívateľa sakul » Ut 29. Mar, 2016, 20:09

PC aj PS tam tlačí obraz cez rovnaký štandard, takže nič také ako lepší obraz lebo chce telku neexistuje.
Skús skorej zapnúť na telke niečo "1:1 pixel mapping" prípadne "GameMode".

Ak zapojíš PC, bez akéhokoľvek nastavenia a škálovania, vidíš okraje obrazu?

Užívateľov profilový obrázok
SLAFi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 933
Dátum registrácie: Ne 30. Okt, 2011, 21:29
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Re: Sekundárny monitor zlý obraz

Príspevok od užívateľa SLAFi » Ut 29. Mar, 2016, 20:28

Okraje nevidim , mam tam nastavenia ze full, 16:9 proste pomery a ked dam full tak vidim pekne cely obraz aj start atd . ked dam 16:9 tak nevidim celu obrazovku , asi ked zapojim ten TV cez hdmi to nepomoze vsak . Ine je ked clovek ma od seba ten monitor meter a ine asi ked som hral PSko a sedim dalej od toho.
Spoiler: ukázať
AMD POWER !!!
CPU : AMD FX- 8350 + Zalman Reserator XT MOTHERBOARD : Gigabyte GA-990FXA-UD5 , GRAPHIC CARD : EVGA NVidia GTX 970 , RAM : Kingston HyperX blu 2x4 GB 1600 Mhz - CL9-9-9-27 , HDD : Seagate Barracuda 500 GB 3,5 SATA III 7200ot./min , CASE : Thermaltake V3 black edition modified by SLAFi MODECOM 120mmx25mm 1200ot./min (blue), Thermaltake Thunderblade 120mmx25 1200ot./min (blue) , Revoltec 120mmx25mm 1200ot/min (blue) , Scythe Ultra Thin Slim 120mmx12mm 1200ot./min, regulátor otáčok Scythe 4-kanálový
+
ASUS A9RP (Intel T2060 , dualcore 1.6 Ghz RAM : 3 GB Corsair 400 Mhz
GRAPHIC CARD : 120 MB Intel X200, HDD : 60 GB Seagate

Napísať odpoveď

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"