Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Washbear
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ne 13. Júl, 2008, 00:17
Bydlisko: Bratislava

Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa Washbear » Št 24. Apr, 2014, 22:03

Ahojte neviem ci som trafil topic
poprosim vas o radu ak mate niekto skusenosti, kupil som si hdmi kabel na prepojenie ntb a monitora, ked to vsetko pospajam a chcem vybrat vstup na tv tak mi to vobec neumozni ako keby tam ani nebol pripojeny akonahle tam vsak pripojim vga kabel tak sa mi hned zobrazi aj ten hdmi vstup a vsetko fici ako ma. Aj ked odpojim ten vga tak to ide no akonahle odpjim ten HDMI z ntb alebo vyberiem iny vstup na monitore tak sa uz zase neviem dostat na ten hdmi vstup naspat. Neriesil niekto z vas takyto problem? Dakujem za kazdy napad ako to vyriesit.
Monitor LG 23MA73D, skusane na 2och ntb, skusim zohnat este iny hdmi tento ma 10m a je z ebayu

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 549
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa DankoPR » Pi 25. Apr, 2014, 09:48

Možno nekvalitný HDMI kábel...
Ovládače máš najnovšie?

Thunders
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 333
Dátum registrácie: Št 21. Jún, 2012, 11:18
Bydlisko: Bratislava

Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa Thunders » Pi 25. Apr, 2014, 11:34

nie je 10 metrov na HDMI vela? mozno by to chcelo uz aj zosilnit ten signal, zalezi od kvality kupeneho kablu
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K, Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: ASUS Z87-A, RAM: 2x Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, VGA: Gigabyte GeForce GTX 780 GHz Edition, SSD: Crucial M550 256GB, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, PSU: Fortron AURUM 500W 80PLUS GOLD, Case: CoolerMaster HAF 932, LCD: 24" Dell U2412M 1920x1200 IPS + 23" LG IPS2363V 1920x1080, Sound: Sound Blaster Audigy 2 SE + Microlab B77

Asus Zenbook UX32VD: Intel Core i7-3517U, 6GB DDR3 1600MHz, Crucial MX100 512GB, Gefore GT620M, 13" 1920x1080 IPS

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4288
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa Odar » Pi 25. Apr, 2014, 11:43

Nie je. 10 m kvalitny HDMI kabel zvlada. Z poriadnej metraze robi napr. znamy http://www.bluejeanscable.com/store/hdm ... -cable.htm
nechodia mi e-maily o prijati SS, tak sa prosim nehnevajte, ak Vam reagujem s odstupom casu

Washbear
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ne 13. Júl, 2008, 00:17
Bydlisko: Bratislava

Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa Washbear » Pi 25. Apr, 2014, 15:35

tampy napísal:Možno nekvalitný HDMI kábel...
Ovládače máš najnovšie?
hej vsetky ovladace odinstalovane a cez windooze som dal stiahnut nove

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 549
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa DankoPR » So 26. Apr, 2014, 10:29

A máš možnosť skúsiť nejaký iný HDMI kábel? Napríklad 2metrový?

Washbear
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ne 13. Júl, 2008, 00:17
Bydlisko: Bratislava

Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa Washbear » So 26. Apr, 2014, 12:48

tampy napísal:A máš možnosť skúsiť nejaký iný HDMI kábel? Napríklad 2metrový?
hej ked sa k nemu dostanem tak vyskusam

Washbear
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ne 13. Júl, 2008, 00:17
Bydlisko: Bratislava

Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup

Príspevok od užívateľa Washbear » St 04. Jún, 2014, 22:29

kabel je nejaky zly iny mi fungoval ok..

Napísať odpoveď

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"