NFS: CARBON

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
pindiq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 291
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice,Staré mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pindiq » Po 27. Nov, 2006, 23:07

dik mi to nece nainstalovat :o spustim,zadam cd-ke a ono vybreche ze chce direct X 0 a vyssi :D to akoze v com je problem? MW som v pohode rozbehal
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Pi 01. Dec, 2006, 01:43

Kto ma problem s aplikaciou patchu 1.3 ako ja?

Užívateľov profilový obrázok
pindiq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 291
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice,Staré mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pindiq » Ne 03. Dec, 2006, 20:09

[img=http://img230.imageshack.us/img230/115/chybaag7.th.jpg]

uz ked nikto nevie odpovedat.aspon nech sa jukne

edit: na inych forach pisu ten isty problem ale v deme.vraj sa to da vyriesit,ak sa nastavi kompatibilita s win 2000.nepomaha.mam nainstalovany najnovsi direct X 9.c
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)

Užívateľov profilový obrázok
eidamm
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 134
Dátum registrácie: So 28. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa eidamm » Po 04. Dec, 2006, 18:11

kedy si ho instaloval? lebo obcas blbne... skus reinstall dx, mozno to pomoze...

co mas za OS?
~eidam

Užívateľov profilový obrázok
pindiq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 291
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice,Staré mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pindiq » Ut 05. Dec, 2006, 21:19

XP service pack 2 :8O:
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)

Užívateľov profilový obrázok
eidamm
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 134
Dátum registrácie: So 28. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa eidamm » St 06. Dec, 2006, 15:40

reinstall dx9? stiahnut augustovu verziu? ja sice pouzivam o jedno vydanie starsiu (tusim to je december, alebo mozno aj tento august... kazdopadne vyskusaj)

inak mi dochadzaju napady...
~eidam

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » St 06. Dec, 2006, 19:26

pindiq napísal:[img=http://img230.imageshack.us/img230/115/chybaag7.th.jpg]

uz ked nikto nevie odpovedat.aspon nech sa jukne

edit: na inych forach pisu ten isty problem ale v deme.vraj sa to da vyriesit,ak sa nastavi kompatibilita s win 2000.nepomaha.mam nainstalovany najnovsi direct X 9.c

no moze to byt preto lebo mas piratsku verziu (ale mozem sa mylit) :red:
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
eidamm
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 134
Dátum registrácie: So 28. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa eidamm » St 06. Dec, 2006, 19:44

eotslubo napísal:
pindiq napísal:[img=http://img230.imageshack.us/img230/115/chybaag7.th.jpg]

uz ked nikto nevie odpovedat.aspon nech sa jukne

edit: na inych forach pisu ten isty problem ale v deme.vraj sa to da vyriesit,ak sa nastavi kompatibilita s win 2000.nepomaha.mam nainstalovany najnovsi direct X 9.c

no moze to byt preto lebo mas piratsku verziu (ale mozem sa mylit) :red:
aj to je moznost :lol:
~eidam

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Št 07. Dec, 2006, 21:08

MichiGen napísal:Kto ma problem s aplikaciou patchu 1.3 ako ja?
tento patch funguje iba na original verziu necracknutu. vtedy ti patch pojde. ale akonahle zase das crack tak zase je to verzia 1.2 a neviem ako to aktualizovat:( sakra nemozem hrat s kamosmi lebo nemam patch:( co s tym?

EDIT: hra nepodporuje !ziadne! GF MX karty
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
pindiq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 291
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice,Staré mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pindiq » Št 07. Dec, 2006, 22:22

eidamm napísal:
eotslubo napísal:
pindiq napísal:[img=http://img230.imageshack.us/img230/115/chybaag7.th.jpg]

uz ked nikto nevie odpovedat.aspon nech sa jukne

edit: na inych forach pisu ten isty problem ale v deme.vraj sa to da vyriesit,ak sa nastavi kompatibilita s win 2000.nepomaha.mam nainstalovany najnovsi direct X 9.c

no moze to byt preto lebo mas piratsku verziu (ale mozem sa mylit) :red:
aj to je moznost :lol:
piratska nie je..skusal som u kamosa,u tety...im ide :E
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)

Užívateľov profilový obrázok
eidamm
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 134
Dátum registrácie: So 28. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa eidamm » Pi 08. Dec, 2006, 16:44

hat, dochadzaju mi napady. tie Widly si fakticky robia co chcu... :(
~eidam

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

tak co ludia ?

Príspevok od užívateľa Blade100 » Ne 10. Dec, 2006, 17:03

uz som to presiel cele ... ale este mi tam vzdy pise ze 95% to akoze preco ? neviete ? co mam tam este prejst ? hmm ? :cry:
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Ne 10. Dec, 2006, 17:37

co keby si sa pozrel na mapku? tam mas este veci ktore nemas prejdene
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
jaruso1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 169
Dátum registrácie: Ut 03. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa jaruso1 » Po 11. Dec, 2006, 11:01

Kde sa prosim Vas zapina a vypina ten Motion Blur alebo co to je. Ja mam v nadstaveniach grafiky v hre moznost menit len rozlisenie a detaily(high, max...) ale nic podrobnejsie. dikes

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » Po 11. Dec, 2006, 12:54

jaruso1 napísal:Kde sa prosim Vas zapina a vypina ten Motion Blur alebo co to je. Ja mam v nadstaveniach grafiky v hre moznost menit len rozlisenie a detaily(high, max...) ale nic podrobnejsie. dikes
Ked si v nastaveniach grafiky stlac 2 a mas to. tam dole nizsie to mas aj napisane ze ADVANCED.
powered by AMD & ATI

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"