NFS: CARBON

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
MarekT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: St 25. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa MarekT » Po 13. Nov, 2006, 17:31

s tymi sejvami, treba cd-key co si mal v hre, ked si ju mal nainstalovanu predtym (ak nemas originalko) mavod najdes na: http://needforspeed.sk/novinky.php?id=560

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2006
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Po 13. Nov, 2006, 21:13

MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI Mini-ITX CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: G.Skill F4-3200C16D-16GTZB @ 3066MHZ 14-15-15-32 GPU: Sapphire RX Vega 56 @ 1650MHz 1.1V / 950MHz 950mV + AOC Q3279VWF SSD: WD Black SN750 500GB + Samsung 840 EVO 250GB + SanDisk Ultra II 960GB CASE: Corsair 380T PSU: OCZ Gold 750W Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa jose » Po 13. Nov, 2006, 21:39

ide to niekomu aj v rozliseni 1440x900?

majso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa majso » Ut 14. Nov, 2006, 18:01

taky dotaz ide to na ge4 MX440 ?? ..treba pixel a vertex shader 1.1?(ci aky mali FX) :?

Užívateľov profilový obrázok
pista6104
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava-Ruzinov(18)

Príspevok od užívateľa pista6104 » Ut 14. Nov, 2006, 18:53

jose napísal:ide to niekomu aj v rozliseni 1440x900?
Niekde som cital ze tato hra rozlisko 1440x900 nepodporuje :?

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Ut 14. Nov, 2006, 19:32

Ja to hram na 1680x1050. Hra to oficialne nepodporuje ale spustis ju v hociakom rozlisku. len treba chciet a prehrabat net.

Ale aj tak som strasne sklamany z tejto hry. Most wanted bol imho 10 x lepsi.

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Ut 14. Nov, 2006, 21:01

K rozlisku sa pripajam, ide to pekne aj na wide rozliseniach. Ale aby sme neboli hnusni, treba si stiahnute program menom "uniws" a podla navodu nemozes nic pokazit.
sentimentálna spomienka - valid cpu

majso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa majso » Ut 14. Nov, 2006, 22:07

PROMETHEUS napísal:
allshe napísal:
miro024 napísal:hmm ovladac mam majnovsi a nist, mam geforce 4 mx 440 8AGP =sunka :roll:
vsak som nepovedal ze mas mat najnovsi ovladac. vyskusaj starsie postupne a uvidis bude ti to normalne zobrazovat
ak ma geforce 4 mx 440 tak to mu nepojde, lebo ta grafa nepodporuje DX9
ona nepodporuje ani dx8 hardwarovo :cry:

Užívateľov profilový obrázok
swamp
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 97
Dátum registrácie: Št 01. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: považská bystrica

problem

Príspevok od užívateľa swamp » St 15. Nov, 2006, 17:50

zdravim...nainstaloval som cabon nfs..pokial mam rozlisenie 640x480 alebo 800x600 tak pohoda..ked tam vyssie tak sa mi zobrazia len kocky malicke a vidim len tachometer..odtaktoval som kartu,preinstaloval drivery no nic..neveite poradit?

Užívateľov profilový obrázok
swamp
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 97
Dátum registrácie: Št 01. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: považská bystrica

nfs

Príspevok od užívateľa swamp » Št 16. Nov, 2006, 09:27

no ja mam athlon 2500+ a grafiku 6800xt ..je taktnuta aj pipeline odomknute...ale som skusalsetko dat do defaut..a robilo to to iste... :?

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Pi 17. Nov, 2006, 18:17

tak rozbehal som to na mojom notebooku :o sice 800x600 min detaily ale max na autach.......priemer fps mam okolo 35 takze spoko... :D
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
eidamm
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 134
Dátum registrácie: So 28. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa eidamm » Pi 17. Nov, 2006, 19:41

nema niekto car extractor? existuje na nfsu1, ze vam to vyhodi ako 3dsmax file, zmodeler (registrovany) vytahuje auta z MW... nema dakto daco na carbon? :8O:
~eidam

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

problem

Príspevok od užívateľa burningsoul » So 18. Nov, 2006, 13:29

Cafte. Mam jeden taky problemik ze sa mi tak nejak trasie obrazovka. Ale robi to iba vtedy ak idem vysssou rychlostou.
Myslim ze to je nejakym nastavenim v grafike carbonu. Neviete niekto ake nast.? Pred asi mesiacom som este hral MW, tam to islo v pohode, bez toho trasenia. Ale akonahle som nainstaloval FLatout 2, tak odvtedy mam to trasenie. uninstal FO2 nepomohol. :?
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: problem

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 20. Nov, 2006, 19:08

burningsoul napísal:Cafte. Mam jeden taky problemik ze sa mi tak nejak trasie obrazovka. Ale robi to iba vtedy ak idem vysssou rychlostou.
Myslim ze to je nejakym nastavenim v grafike carbonu. Neviete niekto ake nast.? Pred asi mesiacom som este hral MW, tam to islo v pohode, bez toho trasenia. Ale akonahle som nainstaloval FLatout 2, tak odvtedy mam to trasenie. uninstal FO2 nepomohol. :?
trasie obraz :roll:

:lol:

daj screen :wink:
mozno mas na mysli Motion Blur ...

btw: neviem co mate problemy s performance ..
pod 30fps nepadne, vsetko max, 4AA, 16HQAF, bez motion bluru
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
matkor007
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Ne 26. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Ša¾a

Príspevok od užívateľa matkor007 » Ne 26. Nov, 2006, 12:42

Chcem sa spytat mam komp Intel Celeron 1.7 Ghz grafika GF 5200 128 Mb SDRAM 512 Mb a ked si spustim Carbon ide mi pekne na zaciatku ale ked dam napr nacitavat karieru tak sa mi zasekne a nejde dalej a ked znizim rozlisenie tak mi ide po prve zavody a zasekne a konec cim to je? Da sa to odstranit?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"