NFS: CARBON

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Ut 07. Nov, 2006, 21:32

Ehm ja som rozchodil MW na Geforce 2 64Mb AGP4 aj s odleskami a nejake detaily som mal ON. :o

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 07. Nov, 2006, 22:43

Tak co hovorite na Carbon, sa vsetci stazovali ake je to zle podla toho dema vratane mna a mozem povedat ze full hra ma ovela viac bavi nez ma bavilo demo. Poziadavky na GeForce karty su sice nechutne ale auto sedi inak na ceste nez v deme je skoro ako pribite ale urcite menej nez v deme.A dalej ma sokovalo ze v deme sa dali vsetky detaily nastavovat zvlast a kamos co ma plnu verziu sa vo video nastavuje iba rozlisenie a details jedna polozka low-medium-high-maximum ziaden AA ani AF motion blur je hned zapnuty a inak mozem povedat ze grafika doznala v modeloch aut a postav v hre velmi silnych vylepseni grafiky len v tej tme toho je menej vidiet

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Ut 07. Nov, 2006, 23:06

miro024 napísal:hmm ovladac mam majnovsi a nist, mam geforce 4 mx 440 8AGP =sunka :roll:
vsak som nepovedal ze mas mat najnovsi ovladac. vyskusaj starsie postupne a uvidis bude ti to normalne zobrazovat
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Ut 07. Nov, 2006, 23:09

MichiGen napísal:Tak co hovorite na Carbon, sa vsetci stazovali ake je to zle podla toho dema vratane mna a mozem povedat ze full hra ma ovela viac bavi nez ma bavilo demo. Poziadavky na GeForce karty su sice nechutne ale auto sedi inak na ceste nez v deme je skoro ako pribite ale urcite menej nez v deme.A dalej ma sokovalo ze v deme sa dali vsetky detaily nastavovat zvlast a kamos co ma plnu verziu sa vo video nastavuje iba rozlisenie a details jedna polozka low-medium-high-maximum ziaden AA ani AF motion blur je hned zapnuty a inak mozem povedat ze grafika doznala v modeloch aut a postav v hre velmi silnych vylepseni grafiky len v tej tme toho je menej vidiet
vsak samozrejme ze vo full hre asi nedaju nastavenia iba rozlisenie a low-medium-high....ved v kazdej hre musia byt aspon ake take nastavenia. v deme pochopim ze to bolo iba tak.demo som nehral rovno som si pockal na full a celu ju presiel. zahra niekto online ?:))
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2175
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Ut 07. Nov, 2006, 23:12

allshe napísal:
miro024 napísal:hmm ovladac mam majnovsi a nist, mam geforce 4 mx 440 8AGP =sunka :roll:
vsak som nepovedal ze mas mat najnovsi ovladac. vyskusaj starsie postupne a uvidis bude ti to normalne zobrazovat
ak ma geforce 4 mx 440 tak to mu nepojde, lebo ta grafa nepodporuje DX9
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » St 08. Nov, 2006, 15:12

vsak samozrejme ze vo full hre asi nedaju nastavenia iba rozlisenie a low-medium-high....ved v kazdej hre musia byt aspon ake take nastavenia. v deme pochopim ze to bolo iba tak.demo som nehral rovno som si pockal na full a celu ju presiel. zahra niekto online ?Smile)
Praveze som myslel ze v plnej hre je nastavenie len jedno a potom rozlisenie ale uz som to zistil som si to nevsimol je to ako v most wanted stlacit treba dvojku a hned je advanced settings, hram vsetko na max 4xAA a aj AF motion blur ON 1280x1024 aj ked sa to nepohybuje tak jak by malo no :roll: este uvidim

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

tak co xlapci ...

Príspevok od užívateľa Blade100 » St 08. Nov, 2006, 21:00

tak uz sa na to velmi tesim este to nemam je tam aj nejake Lambo ? ci len nejake shitne porshatka ? :D
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
icko7800
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 174
Dátum registrácie: Pi 09. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezno

Príspevok od užívateľa icko7800 » St 08. Nov, 2006, 21:02

Hmm, mam prejdene 50% hry a volako je malo obchodov na kary teda 3 su zatial na mojom uzemi,angie a bushido.
Vybral som si Exotic ale som si myslel, ze auta sa budu otvarat rozne, pretoze v predajni je aj RX8 - to je tuner, ja cakam na Nissan skyline a nic stale :cry: , kedy sa mi otvori??ci som sa odpisal tym ze som zvolil exotic?
A8N32 sli deluxe,X2 4200+@3.0ghz,4gbRam,XpertVison sonic 8800GT sli

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » St 08. Nov, 2006, 23:38

icko7800 napísal:Hmm, mam prejdene 50% hry a volako je malo obchodov na kary teda 3 su zatial na mojom uzemi,angie a bushido.
Vybral som si Exotic ale som si myslel, ze auta sa budu otvarat rozne, pretoze v predajni je aj RX8 - to je tuner, ja cakam na Nissan skyline a nic stale :cry: , kedy sa mi otvori??ci som sa odpisal tym ze som zvolil exotic?
Som si tiez zvolil EXOTIC a po vzhhliadnuti tych AUT som si dal odznova za MUSCLE...To prve je dost o nicom ale ked od prveho BOSSA vylosujes AUTO tak ta hra dostane hned iny naboj 8) DODGE CHARGER rulzzzz... :lol:
Naposledy upravil/-a EightBall v Št 09. Nov, 2006, 02:05, upravené celkom 1 krát.
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

majso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa majso » St 08. Nov, 2006, 23:41

MichiGen napísal:
Off Topic ATI VIE v oblivione HDR+AA s Chuck patchom (alebo teraz s novymi Catalyst 6.10, kde to je uz integrovane) To, ze Nvidia nevie v Oblivione HDR+AA je chyba, ktoru napravia s G80...
:roll: omg kolkokrat budem pisat ze ati vie s patchom v oblivione hdr+aa aj nvidia vie s patchom v oblivione hdr+aa :roll:
:D ale NVIDIA nevie HDR+AA hardwarowo to tam mozes pchat patch aky chces..spolu to pojde az na 8800

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Št 09. Nov, 2006, 00:41

Very Happy ale NVIDIA nevie HDR+AA hardwarowo to tam mozes pchat patch aky chces..spolu to pojde az na 8800
Pokial viem cital som ze 8800 nema podporu niektorych HDR+AA ak sa mylim ma opravte a uz to tu OT nerieste jednoducho nechapes ze to nema co spolocne s hardwarom? Nvidia vie bezproblemov HDR+AA ale ine mody napr ten co je v oblivione nejde a nato je ten patch ale ten co je vo far cry s aa ide napr aj v nfsmw

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Št 09. Nov, 2006, 10:03

EightBall napísal:
icko7800 napísal:Hmm, mam prejdene 50% hry a volako je malo obchodov na kary teda 3 su zatial na mojom uzemi,angie a bushido.
Vybral som si Exotic ale som si myslel, ze auta sa budu otvarat rozne, pretoze v predajni je aj RX8 - to je tuner, ja cakam na Nissan skyline a nic stale :cry: , kedy sa mi otvori??ci som sa odpisal tym ze som zvolil exotic?
Som si tiez zvolil EXOTIC a po vzhhliadnuti tych AUT som si dal odznova za MUSCLE...To prve je dost o nicom ale ked od prveho BOSSA vylosujes AUTO tak ta hra dostane hned iny naboj 8) DODGE CHARGER rulzzzz... :lol:
vsak to mate jedno za co hrate aj tak sa vam odomknu vsetky auta len trosicku v inom poradi pravdepodobne. ale to zavisi od toho ze ktoru cast mesta prejdete....... a ten dodge charger nieje bohvie co. je to sice pecka rychle, ma dost dobru akceleraciu ale je doslova ako raketa....lieta po tej ceste hore dole jakeby tam bol lad :)

s Camarom SS som to presiel az do konca tretej stvrte a aj v tej stvrtej som nejaku tu malu cast vyhral s nim.
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Št 09. Nov, 2006, 10:37

EightBall napísal:
icko7800 napísal:Hmm, mam prejdene 50% hry a volako je malo obchodov na kary teda 3 su zatial na mojom uzemi,angie a bushido.
Vybral som si Exotic ale som si myslel, ze auta sa budu otvarat rozne, pretoze v predajni je aj RX8 - to je tuner, ja cakam na Nissan skyline a nic stale :cry: , kedy sa mi otvori??ci som sa odpisal tym ze som zvolil exotic?
Som si tiez zvolil EXOTIC a po vzhhliadnuti tych AUT som si dal odznova za MUSCLE...To prve je dost o nicom ale ked od prveho BOSSA vylosujes AUTO tak ta hra dostane hned iny naboj 8) DODGE CHARGER rulzzzz... :lol:
Dodge charger je moje oblubene auto,daj sem nejaky screen,mozno si to nakoniec nainstalujem :o
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4130
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Št 09. Nov, 2006, 13:50

HULIAK napísal:
EightBall napísal:
icko7800 napísal:Hmm, mam prejdene 50% hry a volako je malo obchodov na kary teda 3 su zatial na mojom uzemi,angie a bushido.
Vybral som si Exotic ale som si myslel, ze auta sa budu otvarat rozne, pretoze v predajni je aj RX8 - to je tuner, ja cakam na Nissan skyline a nic stale :cry: , kedy sa mi otvori??ci som sa odpisal tym ze som zvolil exotic?
Som si tiez zvolil EXOTIC a po vzhhliadnuti tych AUT som si dal odznova za MUSCLE...To prve je dost o nicom ale ked od prveho BOSSA vylosujes AUTO tak ta hra dostane hned iny naboj 8) DODGE CHARGER rulzzzz... :lol:
Dodge charger je moje oblubene auto,daj sem nejaky screen,mozno si to nakoniec nainstalujem :o
<a href="http://img175.imageshack.us/my.php?imag ... 614yj8.jpg" target="_blank"><img src="http://img175.imageshack.us/img175/2594 ... yj8.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us"></a>
<a href="http://img296.imageshack.us/my.php?imag ... 315gu1.jpg" target="_blank"><img src="http://img296.imageshack.us/img296/9076 ... gu1.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us"></a>
<a href="http://img237.imageshack.us/my.php?imag ... 673ws4.jpg" target="_blank"><img src="http://img237.imageshack.us/img237/6543 ... ws4.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us"></a>
<a href="http://img237.imageshack.us/my.php?imag ... 879mh8.jpg" target="_blank"><img src="http://img237.imageshack.us/img237/9296 ... mh8.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us"></a>

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Št 09. Nov, 2006, 15:27

HOLY SHIT :8O: a ide sa instalovat...
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"