NFS: CARBON

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Pi 03. Nov, 2006, 12:45

matej21 napísal:aj ja uz hram FULL , sa mi to paci,aj grafika je pekna,a ide mi to na full detaili 1280x1024 AA+AF plynulo,ten drift v zakrutach je bombovy,len si nato treba zviknut,nie ako v mw ze zatacam uz par metrov pred zakrutou,tu vzdy narazim do steny co je este pred zatackou :lol:
plynulo? sa mi nechce verit. napis presne ake mas nastavenia podrobne kazde z nich a napis FPS kolko mas.
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

hezkyy

Príspevok od užívateľa Blade100 » Pi 03. Nov, 2006, 13:24

No tak chcem to aj jaaa ... musi to byt dobre ked to tak sade chvaliaaa no necham sa prekvapit :D
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Re: hezkyy

Príspevok od užívateľa EightBall » Pi 03. Nov, 2006, 16:16

Blade100 napísal:No tak chcem to aj jaaa ... musi to byt dobre ked to tak sade chvaliaaa no necham sa prekvapit :D
No ja som nato este chvalu necital...akurat kazdy sa len vytahuje jak mu to "neseka" hlavne ze vacsina tychto cavou ma max 7600GT...kde je podla mna nemozne tuto hru hrat na FULL detailoch.
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: hezkyy

Príspevok od užívateľa l0k2 » Pi 03. Nov, 2006, 17:49

EightBall napísal:
Blade100 napísal:No tak chcem to aj jaaa ... musi to byt dobre ked to tak sade chvaliaaa no necham sa prekvapit :D
No ja som nato este chvalu necital...akurat kazdy sa len vytahuje jak mu to "neseka" hlavne ze vacsina tychto cavou ma max 7600GT...kde je podla mna nemozne tuto hru hrat na FULL detailoch.
Musim suhlasit, vazne je to dost narocne... ale ved si skuste pustit fraps ako vam budu lietat fps. Inak v menu je zopar nastavovaciek ktore ked vypnes,tak ide fps dost rapidne hore. Aspon na 7600GS som to v menu dostal aj na 170fps.. v hre to uz bola tak polovica.. ale slo to pekne. Ono na 6600GT sa vam to zda "plynule" preto, ze ten engine je tak divne stavany, ze aj na 20fps mas pocit ze to ide dobre. :) Treba to vidiet na grafike ako ma napr. eightball a ostanu vam oci pre plac.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Pi 03. Nov, 2006, 18:54

ak to chceme proste hrat na slusnych fps 40 - 50 - 60 tak treba trosku ubrat z detailov. napriklad take world detail. alebo detaily cesty a podobne su tam na velky prd . pozeras na okolity svet ked sa rutis 200 km rychlostou po dialnici? pochybujem. aj taky motion blur je tam dost na prd. zda sa mi to este krajsie ked je vypnuty :) no ...a uz som sa dostal na 40 - 50 - 60 FPS :) stacilo trosku ubrat zbytocnych somarin
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Pi 03. Nov, 2006, 19:22

naco vam je **** 60FPS , ja som niekde cital ze hra pod 60 FPS uz straca na hratelnosti,podla mna je to blbost , som si pustil Prey a nevidel som VOBEC ziadny rozdiel ak som mal 60 a 30 FPS , ved aj 20 FPS je plynule,alebo tomam len ja uz taky dojebany zrak ?most wante som hralk na starej grafike s 25 FPS a sa mi to vobec nezdalo ine ako keby som mal mat 100 FPS
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 03. Nov, 2006, 19:29

PLS drze sa topicu....

NO FLAME
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Pi 03. Nov, 2006, 19:30

Plynuly obraz je nad 23-27 FPS, zalezi od hry. Avsak medzi 30 a 60 FPS je stale rozdiel. Plynulost sceny uz nepoznas nad 100 FPS (ci tam bude 100 alebo 300 FPS, uz to proste nezachytis).

Užívateľov profilový obrázok
Loyal
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 224
Dátum registrácie: Po 17. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Sabinov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Loyal » So 04. Nov, 2006, 11:49

Mne to ide na max grafike so zostavou vid v podpise. :P
Procesor:Intel Pentium 4 520 2.8 Ghz, Grafická karta: Ati Radeon 2600xt DDR3 256MB, Základná doska:Gigabyte GA-8IPE 775-G, HDD:Barracuda ST 3800 11A, 80GB, 7200 ot. DDRAM: 2x TwinMos 256MB 2x Kingstone 1Gb, PC 3200, CL 2.5 Mechanika: LG DW-552G-095 Zdroj: Forton 400W

majso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa majso » So 04. Nov, 2006, 12:01

Loyal napísal:Mne to ide na max grafike so zostavou vid v podpise. :P
:8O: fakt?? :D robis si prcu antialias ti nepotiahne urcite :D

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2254
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » So 04. Nov, 2006, 12:55

beardie napísal:ako a kde upravit config alebo ini aby som mohol hrat na notase 1280x800?
nikto nevie? :roll:

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » So 04. Nov, 2006, 14:09

Musim povadat ze v PLNEJ hre su tie HARDWARE naroky docela lepsie ako tomu bolo v DEME...Ked vypnem ten BLUR efekt tak vsetko ostatne mozem mat na FULL pri 1280*1024 a pod 30fps to nespadne...Vacsinou okolo tej 40 sa to drzi.Aj ked som na to demo dost nadaval PLNA na docela chytila :P Ale po par HODIN hrania my STRAASNE vadi ten soundtrack...akoze nejak sa tam nehodi.
Naposledy upravil/-a EightBall v So 04. Nov, 2006, 16:37, upravené celkom 1 krát.
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa FEAR » So 04. Nov, 2006, 14:28

ehm dost nudna hra...

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » So 04. Nov, 2006, 19:27

brutalne kratka je ta hra:(
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » So 04. Nov, 2006, 20:02

allshe napísal:brutalne kratka je ta hra:(
Akoze plny SUHLAS som to hral asi 2hodiny a mam 25percent prejdenych...dost o nicom :(
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"