Kingdom Come: Deliverance

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9624
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 01. Mar, 2018, 12:55

To s volumetrickou hmlou si môže skúsiť každý sám, stačí upraviť konfig a povoliť ju
e_VolumetricFog=1
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12008
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Mar, 2018, 14:05

ten rozdiel v dlzke loadingu je obcas fakt velky medzi "bez ramecku" a "plnou obrazovkou"

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1666
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 01. Mar, 2018, 14:23

V prospech ktorého ?
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12008
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Mar, 2018, 15:19

ide o prvy load ked zacnes hru..ak mas hru fullscree,tak trva cca 3 sekundy..ak mas bez ramecku,tak trva aj 15 sekund

uz ste vyriesili bug s minecraft rain ?
https://forum.kingdomcomerpg.com/t/the- ... w/43408/13

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4332
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa stefan222 » Po 05. Mar, 2018, 00:07

Akuart som to kusa hral a utekam z hradu no vobec ale vobec ma to nenachlo . Hram na ps4. Skoda.tesil som sa.vizual je u
mna uplne dno, jak za toto si mosu pytat peniaze.stary dobry zaklimac
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12008
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Per » Po 05. Mar, 2018, 02:04

ten vizual je top

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4332
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa stefan222 » St 07. Mar, 2018, 08:31

Inac je to lepsie a lepsie ked to hram dlhsie. Inac planuje sa neaka goty edicia s vsetkymi dlc?rozmyslam ze si na nu pockam
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
Laracroix
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 45
Dátum registrácie: Ut 25. Okt, 2016, 09:28

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Laracroix » St 07. Mar, 2018, 08:53

Neviete ktorý deň, má vyjsť patch 1.3 ? Mala by tam fungovať "Save and Exit" funkcia... takže naplno sa chcem do toho pustiť až vtedy :)
CASE: Zalman Z9 Neo Black, PSU: Corsair TX 650 ,MB: ASUS Z170 PRO GAMING ,CPU: Intel i7-6700k@4 GHz + NOCTUA NH-U9S ,GPU: ASUS ROG STRIX Gaming GTX1080, RAM: Corsair 16GB KIT DDR4 SDRAM 2666MHz CL16 Vengeance, SSD1: OCZ Vertex3 120gb, SSD2: Samsung 850 PRO 1TB, HDD: WD Black 1TB, HDD2: Seagate Barracuda 3TB, Myš: Razer Lachesis, Klávesnica: Razer DeathStalker Chroma US

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1666
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 07. Mar, 2018, 15:56

Na Steam cakam začiatkom budúceho týždňa.

Ja som objevavil veľmi veľký fail:
Som pribehovom queste kde dostanete koňa - usadlosť, vyvraždene kone etc. Kto hral vie nechcem spoilery.
Ukončil som tú prvú fázu, teraz hľadám rysaveho typka, človek mi povedal kde by mohol byť a tu nastáva problém.
Nemám to ako quest, neukazuje mi to na mape a keďže hra nepodporuje absolutne žiadnu históriu dialógov, ja netuším kde ho mám hľadať. Ak to bolo schválne ok beriem ma to byť immersive v tom prípade nech mi dajú históriu dialógov alebo môžnost sa s tým človekom znova porozprávať.
Teraz ho môžem len okradnúť, netuším kde mám ísť a pod..

E-P-I-C ___ F-A-I-L
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Rob3Rt0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Pi 17. Sep, 2010, 21:39
Bydlisko: Brezno

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Rob3Rt0 » St 07. Mar, 2018, 17:00

nemas spravny patch
najprv vydali 1.2.5 s chybou, kedy sa tento guest nezobrazoval, nasledne to bolo opravene ale cislo verzie zostalo rovnake

http://steamcommunity.com/games/379430/ ... 2203906341
PC » i7-2600K 4.4 GHz | Coolink Corator DS | MSI P67A-C45 (B3) | 16GB RAM | ASUS GTX 1060 3GB | Samsung 850 EVO 250GB & 3TB Storage | Fractal Define R3 | EVGA G3 650W | 31.5" AOC Q3279VWF | MS SideWinder X4 | Logitech G300s | SteelSeries QCK | Windows 10 x64 NTB » MacBook Pro 13" | Mid 2014 | i5-4278U 2.6 GHz | 8GB RAM | 128GB SSD | 13.3" IPS Retina Audio » AKG K242 HD | FiiO E10 | Logitech Z623 | Asus Xonar DS Phone » iP6 64GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12008
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Per » St 07. Mar, 2018, 17:27

ak ma steam,tak ho urcite ma

ale to by sa mu nedialo potom toto..takze warez :D

nakrajsie je nadavat na nete na hru a ani ju nemat kupenu..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1666
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 07. Mar, 2018, 17:54

Ho ho ho, mam steam. Ako vynutim update ? Na steame mám auto update nastaveny tak že vlastne nejde (od 23 -01, tj doba kedy je Pc vypnutý).
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12008
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Per » St 07. Mar, 2018, 18:03

nastav si vo vlastnostiach hry,nech sa aktualizuje pri spusteni napr,alebo daj spravovat stahovania ..a tam daj stiahnut ihned

ja si s hrou davam pauzu..pockam na patch 1,3,,hlavne save and exit

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1941
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Blackhawk » Št 08. Mar, 2018, 11:31

co mate furt s tym save a exit? sak su to teraz len dve kliknutia navyse
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12008
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od užívateľa Per » Št 08. Mar, 2018, 12:19

nie su..
ved musis najst alchemy stol,alebo postel ..ci ?
Naposledy upravil/-a Per v Št 08. Mar, 2018, 12:21, upravené celkom 1 krát.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"