staar wars kotor

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
kiaba2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00

staar wars kotor

Príspevok od užívateľa kiaba2 » Ut 02. Máj, 2006, 14:24

nema niekto tuto hru nejde mi nainstalovat :? :? :? :? :? :? :?

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ut 02. Máj, 2006, 15:16

Popis blizsie problem, tazko sa takto radi... (ake chyby ti vyhadzuje... najlepsie bude screen)

kiaba2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kiaba2 » Ut 02. Máj, 2006, 15:49

vypisuje nieaku chybu

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 02. Máj, 2006, 15:51

Aku chybu? Vlozte spravne CD? :lol:
Imho warez... Mas original?

kiaba2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kiaba2 » Ut 02. Máj, 2006, 16:12

NIE ASI JE POsKRABANE CD

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ut 02. Máj, 2006, 19:49

kiaba2 napísal:vypisuje nieaku chybu
Za toto odomna dostavas cestne ocenenie: "Najlepsie popisany problem 2006"

Gratulujem...

kiaba2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kiaba2 » Št 04. Máj, 2006, 10:29

preto som napisal nieaku chybu lebo som to instaloval uz davno a nepametam si ju a doma ju nemam lebo som ju dal jednemu skusit

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » So 06. Máj, 2006, 23:15

No neviem, mam oba diely tejto hry a oba idu bez jedineho problemu...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Voloda737
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Št 28. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: S*K*L*

Príspevok od užívateľa Voloda737 » Po 29. Máj, 2006, 19:26

Ja som mal podobny problem s instalaciou tejto hry. Po zacati instalacie mi asi po 5% instalacie vyskocila hlaska "Component transfer error"... PLS co s tym?

kiaba2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kiaba2 » Ut 06. Jún, 2006, 12:05

mne nevipisalo tu chybu
ja viempreco mi to vypisalo mal som stary ovladac

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"