Star Citizen

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » St 21. Nov, 2018, 11:06

Tak 3.3.5 je Live, cize dostupna pre vsetkych backerov!
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 23. Nov, 2018, 10:02

https://robertsspaceindustries.com/comm ... ly-Details

https://support.robertsspaceindustries. ... zHgb2Hw2_M

Event zacina od 17:00 takze myslim, ze OK. Kazdy aj tak skor nemoze kvoli robote atd...
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1010
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Erazer » Pi 23. Nov, 2018, 15:04

Tak tu zmrazím aktuálne vyzbieranú čiastku 200.419.867 USD (edit: 23.11.2018, 17:00 hneď pred štartom predaja) a pozrieme sa o týždeň keď skončí sale a free flight ako sa im vodilo :-D
Naposledy upravil/-a Erazer v So 01. Dec, 2018, 09:57, upravené celkom 3 krát.
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7083
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa shiro » So 24. Nov, 2018, 14:09

Konecne to pekne bezi a da sa aj daco robit. Mal som moznost lietat v Cutlassovi.
Vyse 2h som pobehoval po Hurstone a okolitych planetach a stale si myslim ze som nevidel vsetko :-)
Je to prudko industrialna planeta, vyzera jak mix noveho Blade Runnera a Sudcu Dredda (toho stareho so Stallonem)
Ale dali sa tam najst aj zelensie casti.
Dokonca aj predajna lodi, treba zarabat, lebo tie vacsie stoja kludne nad milion UEC.
Takmer do vsetkych sa dalo aj ist a napr Constellation Phoenix vyzera vnutri hodne luxusne
Hammerhead je zase vojensky macek.
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
PhaliSVK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: So 21. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa PhaliSVK » Po 26. Nov, 2018, 10:53

tak som to skusal, ale na mojej zostave to seka teda riadne. Pri starte mi vypisuje ze treba viac ako 8 GB, resp. ze mam uvolnit viac RAM.
Neda sa, vypol som vsetko az na hru, dal vsetko na low a aj tak sek sek sek... :(

Velmi pekna hra. Presiel som sa hore dole po stanici a skusil aj free lod. Ako Eve Online na steroidoch.
Idem sporit na lepsi comp :hysterical:
CPU:i7-3770 + SilentiumPC Spartan 3 PRO MB:MSI H77MA-G43 RAM:A-data 2x4GB 1600MHz VGA: ASUS GTX 1060 O6G HDD:SSD 128GB + 1TB + HDD 1TB PSU:: OCZ 500W CASE: Fractal Design Define R4 LCD: Dell U2412M

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 26. Nov, 2018, 11:01

Seka sa ti to viac ako na tych videach nizsie? konzolou (vyvolas tlacitkom pod ESC) natukas: r_displayinfo 1
a bude ti ukazovat pocet snimkov za sekundu...







PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

josa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 222
Dátum registrácie: So 04. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa josa » Po 26. Nov, 2018, 11:05

Ja som 2x nabúral pri pokuse o pristátie v Loreville, na 3x sa to podarilo.
Potom som tam zablúdil a nevedel som ako si spawnúť loď tak som sa rohodol ukončiť svoje trápenie viď. obr.
Obrázok
Naposledy upravil/-a josa v Po 26. Nov, 2018, 11:08, upravené celkom 2 krát.
CPU: Intel Core i5 9600k, MB: Gigabyte Z390 Aorus Elite,GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, RAM: 16GB, SSD1: Samsung 250GB, SSD2: Crucial MX500 m.2 1000GB, SSD3:Crucial MX500 m.2 500GB, Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 26. Nov, 2018, 11:07

Ved tam su znacky, neda sa tam stratit... a Lorville neries, skumaj okolie - max co mozes v Lorville, tak najst toho typka Clovusa co ti da nejake misie...
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7083
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa shiro » Po 26. Nov, 2018, 15:07

Lorville ma este aj metro....da sa tam ist asi do troch casti.
Na zostave v podpise mi to slo vo vesmire a planetach okolo 60fps, jedine Lorville bolo tak 30, pretoze vela veci. Ale mimo mesta tiez pekne nad 40.
Inac AcrCorp a Microtech neexistuju...priletis tam a planeta nikde :-)
Co robit ked dojde QF? Nieco ako Fuel Rats v Elite tam neni?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 26. Nov, 2018, 15:14

Zatial nie.. az o pol rok.. maybe
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 637
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Bydlisko: Stará Turá

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa lietadlo69 » Po 26. Nov, 2018, 18:18

caute pani. mam zaujimavy problem. kupil som hru s Aurorou. do hry ma to pekne naloguje a v hre nevidim vlastnu postavu, namiesto nej len len taku gulicku v priestore, nejde mi vyvolat klavesou F1 ani mobiglas takze si neviem nahodit skafander a v hre sa tak nikde nedostanem. Aj ked sa nalogujem do svojho hangaru nemam tam ziadnu lod, je prazdny.
neviete mi prosim poradit v com je problem ? takto som si investiciu 50€ nepredstavoval.
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1010
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Erazer » Po 26. Nov, 2018, 18:42

V hangári si musíš loď po novom spawnnúť. Na podlahe nájdeš taký malý modrý bod a na ňom spawneš loď. Ohľadom tej postavy, skús zmazať USER zložku a zapnúť znova updater / hru.
Naposledy upravil/-a Erazer v Po 26. Nov, 2018, 19:55, upravené celkom 1 krát.
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 637
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Bydlisko: Stará Turá

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa lietadlo69 » Po 26. Nov, 2018, 19:10

to som skusal, nepohlo. ani v hangare sa nic nedeje po spavnuti Fkom. ?
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60

Užívateľov profilový obrázok
PhaliSVK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: So 21. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa PhaliSVK » Ut 27. Nov, 2018, 13:18

16cmfan napísal:
Po 26. Nov, 2018, 11:01
Seka sa ti to viac ako na tych videach nizsie? konzolou (vyvolas tlacitkom pod ESC) natukas: r_displayinfo 1
a bude ti ukazovat pocet snimkov za sekundu...
Tak mne to slo tych 15-20 FPS. Potom som vypol Motion Blur a V-Sync a zrazu 50-60 FPS.
Bohuzial stale ale obcas v novych location dropne na 15 FPS...

Vcelku hratelne, odviezol som sa na planetu a pobehal si to tam.
Zvazujem kupu :)
CPU:i7-3770 + SilentiumPC Spartan 3 PRO MB:MSI H77MA-G43 RAM:A-data 2x4GB 1600MHz VGA: ASUS GTX 1060 O6G HDD:SSD 128GB + 1TB + HDD 1TB PSU:: OCZ 500W CASE: Fractal Design Define R4 LCD: Dell U2412M

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ut 27. Nov, 2018, 13:24

jo prave som sa cudoval lebo nemas zly komp.. nedostatok ram poriesis lahko (ako ja), supnes hru na SSD a taktiez si nastavis na SSDcku virtualnu pamat aspon na 20gb ? ale je fakt, ze uz to tak nezere.. pred par tyzdnami boli nejake memory leaks a tak, teraz to uz asi opravili... este som nemal odvahu to znizovat a miesto mi nechyba aj tak...
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"