Star Citizen

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 637
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Bydlisko: Stará Turá

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa lietadlo69 » Ut 27. Nov, 2018, 19:09

niekto nieco k mojmu problemu ? ak to nevyriesim, daju sa dostat naspat investovane eura ?

ja uz som bezradny, este ma napadlo skusit cistu instalaciu W10.
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ut 27. Nov, 2018, 19:15

skusal si aj rozne severy ? Vedel by si nam to nahrat na video ? Od zapnutia hry ak sa da... a uploadnut video na youtube...
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 27. Nov, 2018, 21:08

spawn v hangare raz blbol aj mne.
Robi sa to klikom na modru bodku na zemi, dakde uprostred...bude mat v popisku, ze "vehicle"...vybehne ti mobiglass a tam si vyberes lod.
Podobne aj s ostatnymi bodkami po hangari. Ak mas daco, co tam mozes dat/postavit, vybehne ti mobiglass a vyberas.

Raz to slo, potom ee. Darmo som klikal, ziadny mobiglass, nic.
Teraz som to testoval a opat to ide, v pohode beham po hangari, spawnujem si lode...prazdny hangar 60fps, hangar s aurorou 60fps, hangar s cutlassom - sem-tam prepady dakam na 20fps odhadom :-) zostava v podpise.

Hangar je stale nanic, nakolko nieje zatial dorobene ani equipovanie zbrani, takze kazda lod lieta v nejakom defaulte, ktory je nastaveny. Aspon tak som dakde pocul. tak sa moc necudujem ze hangar blbne.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 637
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Bydlisko: Stará Turá

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa lietadlo69 » Ut 27. Nov, 2018, 22:03

lenze ja som mobiglas v hre este nevidel, nalogovany asi 10 krat. uploadujem video , zajtra hodim odkaz.
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 532
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Pini » Ut 27. Nov, 2018, 22:22

Ma to cenu vobec skusat na i5 3570k , 8gb ram a rx 470 ? :D
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:RX 580 4gb , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

Užívateľov profilový obrázok
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 637
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Bydlisko: Stará Turá

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa lietadlo69 » St 28. Nov, 2018, 01:14

cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1005
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Erazer » St 28. Nov, 2018, 09:30

hmm kompletný check files si skúšal ?
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » St 28. Nov, 2018, 09:49

Arena commander ti funguje ? Komunita z Discordu pise, ze bude chyba zrejme u nich a ze mas pockat aspo ndo konca toho freeflight eventu, ze mozno vydaju opravny patch.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa shiro » St 28. Nov, 2018, 11:09

Tiez mi to pride ako problem klienta...bud skus file check, alebo komplet reinstall hry - cize zmazat hru + launcher, zmazat adresar hry a launchera, ak poostavali na hdd, restart pc a stiahnut nanovo launcher a dat z neho instalovat hru.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » St 28. Nov, 2018, 11:15

no furt rychlejsia moznost, ako skusat win 10 preinstalovat.. ak toto nepomoze, mozes napisat na issue concil, pripadne priamo na podporu... a j s doprovodnym videom.. inak, tento problem bol aj na zaciatku 3.0, bola z toho sranda kauza :D (ale nie pre daneho jedinca)

PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1005
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Erazer » St 28. Nov, 2018, 12:02

lietadlo69 napísal:
Ut 27. Nov, 2018, 19:09
niekto nieco k mojmu problemu ? ak to nevyriesim, daju sa dostat naspat investovane eura ?

ja uz som bezradny, este ma napadlo skusit cistu instalaciu W10.
Ono SC je skôr long term investícia ako kúpim a hrám,nejde tak vrátim. Neviem kedy si kupoval či teraz v rámci predajov alebo pred tým, ale tesne pred free fly weekom vyšiel update 3.3.5 ktorý imo silno potlačili, aby si ľudia využívajúci free fly mohli skúsiť prvú planétu. Čo ti poradím ? Počkaj do soboty (alebo neviem či až 4.dec) keď skončí free flight, to zabezpečí celkom odliv počtu zvedavcov a zlepší overall zaťaženie serverov. A aj tak možno bude treba počkať na 1 či 2 minor updaty. 3.3.5 bol relatívne veľký update a u SC je bežné že väčší update rozbije množstvo vecí. Win 10 by som do toho neplietol. Preinštaluješ, nepomôže, naserieš sa zbytočne. Dovtedy si skús nejak poriešiť či máš ok ten klient. :-)
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » St 28. Nov, 2018, 13:58

Este k tomu videu.. si siel do zlych dveri... mal si ist na B07 a nie na B09
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 637
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Bydlisko: Stará Turá

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa lietadlo69 » St 28. Nov, 2018, 14:25

tak porade, Arena comander ma teraz prvy krat pustil do hry, lietam v lodi, strielam ale postavu(seba) nevidim. kupil som prave cez tento free vikend. hru som uz raz preinstalovaval, nepomohlo. tak pockam az ten free vikend skonci a skusim potom znova celu hru stiahnut a nainstalovat.
B07 alebo B09 bolo v tej chvíli jedno, lebo ked nevidim Mobiglas tak si nedam skafander a umrem vo vesmire tak ci tak. zatial dik.

Check file: ako ho spravim? trocha sa stracam v niektorych IT pojmoch
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1005
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Erazer » St 28. Nov, 2018, 15:05

A kúpil si game package s Aurorou alebo len Auroru ? Pozri si na svojom účte na RSI webe. Malo by ti tam svietiť niečo takéto
Obrázok
Už sa pár krát stalo že si ľudia kúpili len loď a nemali kúpenú "hru" tak sa nevedeli dostať do hry. Ty si sa do hry síce dostal ale je free flight...
Tak si ešte toto skontroluj, poprípade sem hoď screen alebo link z obchodu toho čo si kúpil.
Iné ma už nenapadá. :? Ak si hru už preinštaloval ako píšeš, tak chceck files pravdepodobne nepomôže. HW máš v poriadku. Asi fakt bug ktorý by bolo dobré reportnúť alebo počkať ako som písal.

(a fakt si chalan kúpil loď, myslím že to bola limitovaná Idris-P za skoro 1000€ a nemal kúpenú hru tak sa nenalogoval :D musel za 50€ dokúpiť start game package s aurorou )
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 637
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Bydlisko: Stará Turá

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa lietadlo69 » St 28. Nov, 2018, 17:28

toto mam v accounte
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"