Origin od EA - platforma na digitalnu distribuciu hier

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3454
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Origin - You've redeemed an Origin Access Membership Code

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 20. Nov, 2019, 11:18

Aha. Super, už som bol v panike.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3008
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Origin digitalna distribucia hier

Príspevok od užívateľa yesper » St 20. Nov, 2019, 11:59

nevytvarat nove temy.

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2096
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Origin od EA - platforma na digitalnu distribuciu hier

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Št 05. Dec, 2019, 20:07

aktivoval som si origin premier ze si zahram novy star wars ale kazdu chvilu mi to crashuje. hral som dnes 3 hodky a padlo to asi 5 krat a neulozilo mi ani progress. tiez ma niekto podobny problem a prisiel na to ako to opravit?
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: G.Skill F4-3200C16D-16GTZB @ 3066MHZ 14-15-15-32 GPU: Sapphire RX Vega 56 @ 1650MHz 1050mV Core / 950MHz HBM2 + LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Origin od EA - platforma na digitalnu distribuciu hier

Príspevok od užívateľa Per » Št 05. Mar, 2020, 18:25

Robim niekde chybu,alebo je normalne,ze po kazdom update originu musim zadavat prihlasovacie udaje znovu ? Minule sa mi to stalo aj ked u nas vypadla elektrina.

HerdaPeter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 352
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Bydlisko: Hliník nad Hronom

Re: Origin od EA - platforma na digitalnu distribuciu hier

Príspevok od užívateľa HerdaPeter » Št 05. Mar, 2020, 19:13

Tiez mi to robi

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Origin od EA - platforma na digitalnu distribuciu hier

Príspevok od užívateľa patro16 » Št 05. Mar, 2020, 20:03

je to "vlastnost" sw :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black+NT-H1
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Sapphire RX 580 8GB Nitro+ Special Edition
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 & HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G >CPU: Intel Core i5-2520M, RAM: 2x4GB 1600MHz, GPU: HD3000 + Nvidia Optimus GT520M, HDD: WD Scorpio Blue 750GB 5400rpm, SSD: Intel 520 180GB
Mobile: Samsung Galaxy S20
Car: M3 2007 Black

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"