Strana 10 z 44

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: St 13. Máj, 2015, 18:35
od užívateľa YEEZY
nemam obavy o to, ze ta hra bude trhat rebricky predajnosti, sam som si ju kupil cez gog.com a aj predobjenal ako collectorku na PS4

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: St 13. Máj, 2015, 21:52
od užívateľa chosefina
viete mi niekto poradit ako to kupit cez ua proxy za 13 eur na gog? Pojde mi to potom, ked sa prihlasim uz normalne na svoj ucet ?

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: St 13. Máj, 2015, 21:57
od užívateľa paranoid.asian
ked sa lognem na gog cez ua proxy (hola) hodi mi to hru za 35e. neviem o co ide, ale ked idem bez proxy tak hra stoji 32e
tu je za http://www.nuuvem.com.br/produto/2244-t ... -wild-hunt 29e, ale v momente ked pojdete hru davat do kosika treba zapnut proxy (hola) na argentinsku a potom po overeni, ked sa pojde platit cez paypal treba vypnut proxy (rovnaky sposob ako napr. pri Gta5)

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Št 14. Máj, 2015, 09:31
od užívateľa Blackhawk
Vacsinou ked kupujem hry, tak vzdy hladam co najlacnejsiu cestu, cez roznych predajcov klucov. Pri Zaklinacovi sa na to vybodnem a kupim ju priamo z GOG, ta hra a ti ludia si to proste zasluzia (hlavne v tychto casoch rychlokvasenych a nedokoncenych hier).

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Št 14. Máj, 2015, 09:33
od užívateľa Fullesh
na bazosi idu nvidia kupony od 15e

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Št 14. Máj, 2015, 09:53
od užívateľa chosefina
mam predobjednanu z PGS pc verziu so steel, da sa ten kod použiť aj na GOG?

Inak chysta sa niekto zo Žiliny na polnočny predaj do BA?

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Št 14. Máj, 2015, 10:04
od užívateľa stiv

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Št 14. Máj, 2015, 19:57
od užívateľa YEEZY
chosefina napísal:mam predobjednanu z PGS pc verziu so steel, da sa ten kod použiť aj na GOG?

Inak chysta sa niekto zo Žiliny na polnočny predaj do BA?
pokial viem, tak tam maju tak ako pri dvojke, ze si vies na zakalde toho kluca aktivovat verziu na gog zadarmo

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Št 14. Máj, 2015, 20:37
od užívateľa stiv
The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Cinematic


Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Pi 15. Máj, 2015, 10:48
od užívateľa FederaL
trailer je uchvatny dufam hra bude fajn

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: So 16. Máj, 2015, 15:17
od užívateľa chosefina
nema nahodou niekto predobjednanu zberatelku pre xboxone a nechce ju? Chcel by som ju kupit

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Po 18. Máj, 2015, 21:09
od užívateľa loleqboleq
takže aj nvidia už spravila analýzu, neodporúčam všetko vymaxovať, stratíte XY fps a získate tak pár percentné zlepšenie
http://www.geforce.co.uk/whats-new/guid ... king-guide

Witcher 3 nastavenia

Hairworks - off
AO - SSAO
AA - off
bloom - on
blur a motion blur - off
chr.aber.-off
DoF - on
detail level - on, či aká je to voľba
foliage visibility - high
grass dens - ultra
light shafts - on
shadow quality - high
sharpening - off
terrain quality - max (neviem, aké sú tam hodnoty)
texture quality - high/ultra - podľa toho, koľko bude žrať
vignette - off
water - high
AF - cez nvidia panel

potešilo Grass Quality Tweaks :D - tweaknuté na ich max spapká skoro 40 fps

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Ut 19. Máj, 2015, 07:25
od užívateľa Pein
Skusal niekto na gtx780 ? Pocul som ze NV zámerne znizila výkon a hra na nej ide horšie ako na 960tke...

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Ut 19. Máj, 2015, 09:29
od užívateľa GABO
No buď som zle videl, ale práve na GTX770/780 to má isť rýchlejšie ako na GTX960 (ale možno som len zle videl). Po polnoci som to na polhodinku skúšal vcelku to dobre devastuje na plne ultra detaily 1920x1080 GTX970 na default taktoch, ako neseká to samozrejme, ale plynulosť to akási extra nie je (na druhú stranu jazdí to na i5-2500K default..možno tomu chýba CPU výkon...). Občas padá do desktopu...

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Napísané: Ut 19. Máj, 2015, 10:04
od užívateľa paranoid.asian
ta i5 @ default, je uz dedo a ledva dycha pri mp napr pri Gta5 ci bf4 alebo WoW. Treba taktovat, tak mozno je to aj pripad pri w3.
neviem, nemam hru este doma.