The Witcher 3: Wild Hunt

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1700
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa Pein » Po 05. Jún, 2017, 13:29

Ak nemáš žiadne sajvy tak skus v dokumentoch vymaz celu witcher 3 zlozku.

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3411
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa mohamed » Po 05. Jún, 2017, 14:13

vymazal som vsetko, natahal znova a vyzera to, ze to ide
Spoiler: ukázať

CPU i5 8400 + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM]/thermal grizzly kryonaut MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX980 GAMING 4G @ ??? RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite 2666 CL16 SSD WD Blue 3D NAND 250GB, Samsung 850 EVO 250GB HDD ext. WD 2TB SOUND Asus Xonar U5 PSU COUGAR GX600 CASE SilentiumPC m60w + Fractal Noise Absorber Kit [top - Noctua NF-A14 ULN, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR steelseries apex M500 - Cherry MX red, ss rival 310, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries 9H, DXRACER OH/FD01/NR

MB :: MSI B250 PRO-VD :: Intel g4560 @ 3.5GHz + Zalman CNPS10X Optima 2011 RAM :: 2x4GB Crucial Ballistix Sport White 2666MHz@2400MHz 14-16-16-T1 GPU :: Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB SSD :: LITEON ZETA 128gb HDD :: WD 1TB PSU :: seasonic ss-400et-t3, ss rival 300, roccat taito, zowie celeritas custom (white caps | wasd, esc orange caps), ss 4h

thinkpad e440 - i3 4000m, hd4600, 2x4gb ddr3 1600, crucial m500 240GB , win 8.1 pro x64

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1493
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa wingo » Po 05. Jún, 2017, 19:00

Hej obcas treba vsetko zmazat a natahat rucne, verify integrity obcas z nejakeho dovodu zlyha (hlasi vsetko ok aj ked to ok ocividne nie je).
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4600MHz@1,3V, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1060 6GB + Accelero Twin Turbo II (2100MHz core, 8800MHz VRAM), Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330 + Brainwavz memory foam sheep skin round earpads

Užívateľov profilový obrázok
deCode666
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: Št 22. Jan, 2009, 01:24
Bydlisko: Kosice - Sever

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa deCode666 » Ut 08. Aug, 2017, 10:55

Pani, potrebujem poradit. Po cca hodinke hrania mi vyskoci cierna obrazovka a PC sa mi same od seba restartuje. Ked som hru spustil znova, tak podobna situacia opat nastala do 5min.
Podobny scenar nastaval aj ked som napr. hral CoD MW1 a mal som vypnuty VSync. Po jeho zapnuti issue zmizlo. Ale tak MW islo dobrych 180FPS+.
V logoch sa spomina nieco s Kernelom. (momentalne neviem poskutnut presny popis chyby)
nVidia drivere mam najnovsie, teploty su v poriadku aj na CPU a aj na GPU, takze prehrievanim to podla mna nebude.
Hra je z GOGu a je updatovana na najnovsiu verziu.
Ma/Mal niekto z vas podobnu skusenost?
Ludia na ostatnych forach spominaju, ze by chyba mohla byt v PSU.
PC : MB ASUS Z97-A *//* CPU i7 4790K *//* DDRAM3 Corsair Vengeance 16GB 1600 *//* SSD Samsung 840 EVO + Samsung 850 EVO *//* VGA Gainward GTX 1070 Phoenix GS *//* PSU Super Flower Leadex Gold 750W *//* CASE Fractal Design Define R5 *//* Noctua NH U14S

-- "Co vim to vim, co nevim to vygooglim a co nevim a nevygooglim, vymyslim s tim, co vim a vygooglim"

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1493
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa wingo » Ut 08. Aug, 2017, 11:00

Zníž/zruš pretaktovanie CPU a/alebo GPU, Witcher vie pekne potrápiť komponenty. Mne padal pri pretaktovaní ktoré bolo v iných hrách úplne stabilné.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4600MHz@1,3V, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1060 6GB + Accelero Twin Turbo II (2100MHz core, 8800MHz VRAM), Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330 + Brainwavz memory foam sheep skin round earpads

Užívateľov profilový obrázok
deCode666
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: Št 22. Jan, 2009, 01:24
Bydlisko: Kosice - Sever

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa deCode666 » Ut 08. Aug, 2017, 11:03

No, momentalne ziaden OC nemam. Ani na CPU a ani na GPU. Uz som aj ten stock turbo boost vypol.
PC : MB ASUS Z97-A *//* CPU i7 4790K *//* DDRAM3 Corsair Vengeance 16GB 1600 *//* SSD Samsung 840 EVO + Samsung 850 EVO *//* VGA Gainward GTX 1070 Phoenix GS *//* PSU Super Flower Leadex Gold 750W *//* CASE Fractal Design Define R5 *//* Noctua NH U14S

-- "Co vim to vim, co nevim to vygooglim a co nevim a nevygooglim, vymyslim s tim, co vim a vygooglim"

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1700
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa Pein » Ut 08. Aug, 2017, 11:11

ak ti to robi viacero hier, bude to nejaka HW zavada.
Ci uz GPU alebo PSU nieco tam robi zle.
Ak mas moznost si pouzivat od niekoho iny zdroj a otestovat.

Užívateľov profilový obrázok
deCode666
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: Št 22. Jan, 2009, 01:24
Bydlisko: Kosice - Sever

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa deCode666 » Ut 08. Aug, 2017, 11:19

Zvlasnte je, ze sa mi toto stalo len dvakrat.
1. CoD MW1, ked bol vypnuty VSync.
2. Witcher 3
Ostatne hry su ok. Cez GTA V, Wolfenstein az po Duke Nukem 3D, alebo Turok 2, ci Diablo 2.
PC : MB ASUS Z97-A *//* CPU i7 4790K *//* DDRAM3 Corsair Vengeance 16GB 1600 *//* SSD Samsung 840 EVO + Samsung 850 EVO *//* VGA Gainward GTX 1070 Phoenix GS *//* PSU Super Flower Leadex Gold 750W *//* CASE Fractal Design Define R5 *//* Noctua NH U14S

-- "Co vim to vim, co nevim to vygooglim a co nevim a nevygooglim, vymyslim s tim, co vim a vygooglim"

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1700
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa Pein » Ut 08. Aug, 2017, 11:50

skus zapnut napr 3dmark stress test, pripadne nejaky z jeho benchmarkov ako TimeSpy a pod.
GTA V ani Wolf nevytazia GPU na max, zato taky witcher pri plnom nastaveni tomu dobre nalozi.

Užívateľov profilový obrázok
deCode666
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: Št 22. Jan, 2009, 01:24
Bydlisko: Kosice - Sever

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa deCode666 » Ut 08. Aug, 2017, 11:52

Skusim. Naposledy som stress testoval PC ked som kupoval grafiku, co bolo minuly rok ak si dobre pamatam. Klasiky ako 3DMark, Furmark, Unigine. Tie prebehli v pohode. Uvidime, no.
PC : MB ASUS Z97-A *//* CPU i7 4790K *//* DDRAM3 Corsair Vengeance 16GB 1600 *//* SSD Samsung 840 EVO + Samsung 850 EVO *//* VGA Gainward GTX 1070 Phoenix GS *//* PSU Super Flower Leadex Gold 750W *//* CASE Fractal Design Define R5 *//* Noctua NH U14S

-- "Co vim to vim, co nevim to vygooglim a co nevim a nevygooglim, vymyslim s tim, co vim a vygooglim"

stefan.koval
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4162
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa stefan.koval » Ut 08. Aug, 2017, 21:22

Zdroj papa
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
deCode666
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: Št 22. Jan, 2009, 01:24
Bydlisko: Kosice - Sever

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa deCode666 » St 13. Sep, 2017, 11:24

Update: Zdroj vymeneny, otestoval som to cele vecami ako Heaven, Valley, Superposition, 3DMark a hranim samotneho Witchera. Zatial to vyzera OK, takze problem solved (so far).
PC : MB ASUS Z97-A *//* CPU i7 4790K *//* DDRAM3 Corsair Vengeance 16GB 1600 *//* SSD Samsung 840 EVO + Samsung 850 EVO *//* VGA Gainward GTX 1070 Phoenix GS *//* PSU Super Flower Leadex Gold 750W *//* CASE Fractal Design Define R5 *//* Noctua NH U14S

-- "Co vim to vim, co nevim to vygooglim a co nevim a nevygooglim, vymyslim s tim, co vim a vygooglim"

Užívateľov profilový obrázok
Bird
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2028
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39
Bydlisko: Krušovce (TO)

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od užívateľa Bird » Po 02. Apr, 2018, 16:52

Ahojte,
neviete niekto či witcher GOTY v Xbox store má tiež českú lokalizáciu?
Nemôžem sa to nikde dočítať, a krabicovku nechcem kupovať.

Ďakujem.
MB Gigabyte B85N Phoenix CPU i5 4590 + Noctua NH-L12 RAM Kingston HyperX Savage 2x8GB GPU MSI GTX 1060 ARMOR 6G SSD Crucial MX100 256GB HDD Segate 500+3000GB PSU Cooler Master G450M Case Lian Li PC-Q28 LCD HP ZR2440w OS Windows 10 NTB MacBook Pro 13 (2016) Smartphone iPhone 7

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"