World of Warcraft

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7007
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ut 30. Aug, 2016, 12:36

ja by som kupil wotlk krabicu ked uz, to je jedina co mam len kluc :D ... a u legion neviem ci sa mi chce priplacat pomaly 15e oproti klucu :D
[......]

faeth
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Po 27. Jún, 2016, 09:42

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa faeth » Ut 30. Aug, 2016, 13:12

Wotlk kupis vsade za 2e ale ta panda ma sere ze neni nikde este som ju nasiel na xgames ale ked nanu kliknem tak sa otvori iba cierna obrazovka ...

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9758
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 30. Aug, 2016, 14:48

chlapci ja mam asi vsetky vanily :D ze by sa dohodneme? :D :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
Hexaris
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 702
Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2015, 21:57
Bydlisko: /dev/null
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Hexaris » Ut 30. Aug, 2016, 15:30

Uz niekto lvl 110 ? :D
mňau !

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1727
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ut 30. Aug, 2016, 17:17

rano cca 9:50 som videl online 5x 110
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9758
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 30. Aug, 2016, 18:51

to sa za noc da naexpit :) aj tusim 90-100 bolo cca 2-2.5hod /lvl
King is back from VACation :D

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7007
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ut 30. Aug, 2016, 19:22

ja som mal az tak 4-5hod/lvl lebo som vzdy cital cele questy aj dialogy :D
[......]

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9758
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 30. Aug, 2016, 19:49

no samozrejme to som myslel ked sa ponahlaj a "neuzivas" si hru :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1028
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa geroswen » Ut 30. Aug, 2016, 21:18

quicky napísal:chlapci ja mam asi vsetky vanily :D ze by sa dohodneme? :D :D
vanilla je len jedna :-)
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9758
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 30. Aug, 2016, 21:23

teraz sa opravim :) zabudol som dopisat "OD" vanily, tj pocinajuc burningom ,..to je tak ked pisem z mob. :-)
King is back from VACation :D

faeth
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Po 27. Jún, 2016, 09:42

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa faeth » St 31. Aug, 2016, 00:25

dohodneme sa na pande ? :D staci mi len ten box s krabickou :D

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Matej.T » St 31. Aug, 2016, 11:30

Tak ja som včera o ~ 15:00 dal 110ku. Expil som enhacementa a maxujem resto gear. Rekord 100-110 je 5 hodín a ~ 30 minút. Dnes by som chcel začať farmiť HC dungy + World Q. Ináč super prechod na novú expanziu. Do 03:00 som pociťoval mierne lagy (tipujem, že boli DDOS útoky na nich + samotní hráči)
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S7
Gaming: Intel i5 8600k + Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5023
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa elementar » Št 29. Sep, 2016, 11:25

lul cele wowko je uplny brak... za den daju mythic clear :hysterical:
v dalsom datadisku ani nebudes raidovat uz ti da rovno itemy do invetara nema to zmysel
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Matej.T » Št 29. Sep, 2016, 11:48

Uf ty koľko hráš WoWko? Dúfam, že máš aspoň HC cleared... Btw tipujem, že na bete dali tak minimálne 500 pullov...

Ani nehovorím o tom, že mali aspoň minimále 5 split runov
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S7
Gaming: Intel i5 8600k + Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7007
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa LordKJ » Št 29. Sep, 2016, 12:57

a koli tomu je brak?
wut?
[......]

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"