World of Warcraft

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Thunderfury » St 13. Mar, 2013, 23:54

Cítim že má oči bolia už:(( mám ešte aj 23 palcovi oba3d ale ten som ešte neodbalil :))
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1899
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 14. Mar, 2013, 00:53

ja hram uz skoro vsetky hry co sa nemusia posuvat po hranach obrazu v okne,mam prehlad aspon co sa deje na nete etc :)
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Št 14. Mar, 2013, 01:58

No pekne :) ja wowko len full screan keď som raide alebo tak nestihol by som prepnut :))
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
NuSuey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 612
Dátum registrácie: So 28. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa NuSuey » Pi 16. Aug, 2013, 11:28

uz som zacal premyslat, ci si ja nekupim ten MISTS datadisk (kedze naposledy som hral davno na zaciatku CATA), ale ako premyslam.. ved predsa mam RIFT v vo Wowku by mi chybalo kopec tych sikovnych featuriek na ktore som zvyknuty z Riftu..

premyslam :) ale dajte vediet, ak bude nejaka akcia na MISTS.

fyi trailer (http://www.youtube.com/watch?v=slzQOyS5TqQ)
http://www.youtube.com/watch?v=slzQOyS5TqQ[/youtube]
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB

Užívateľov profilový obrázok
Ajri
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 954
Dátum registrácie: So 12. Sep, 2009, 12:28
Bydlisko: Hájske

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Ajri » Ut 12. Nov, 2013, 12:35

nedavno bol ohlaseny novy datadisk

Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 450
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

WoWpandaria-problem

Príspevok od užívateľa Tracer » So 28. Dec, 2013, 20:11

Nazdar mam problem pri spustani aplikacie my hodi tento error The aplication failed to initialize properly {0x0000135} click ok to terminate the aplication.
dakujem
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 18. Jan, 2014, 10:51

s pozdravom, crux.

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Koho si mam dat? WoW

Príspevok od užívateľa Diego147 » Št 23. Jan, 2014, 08:10

mam tu taky problem neviem koho si mam dat hram na offiku na najnovsom datadisku a furt neviem aku rasu si mam dat mohli by ste mi niekoho odporucit niekoho fakt dobreho? Diky :D

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Koho si mam dat? WoW

Príspevok od užívateľa Asnod » Št 23. Jan, 2014, 08:43

Daj si trolla ten ta bude vystihovat.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
xsi69
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3642
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Koho si mam dat? WoW

Príspevok od užívateľa xsi69 » Št 23. Jan, 2014, 08:49

:hysterical: asi tak
Spoiler: ukázať
PC:
CPU/Cooler: i5-4670K 3,4ghz@4,7Ghz 1,4V + Alpenföhn Brocken 2+XF140
MB: Asrock Z87M-Extreme4
RAM: 2x8gb Crucial Ballistix tactical@2133mhz 10-9-10-24 T1 1,4V
GPU: 1070ti Asus Turboblower
NVME: 512gb VPN100
SSD1: Samsung 860 qvo 512gb
SSD2: Samsung 840 EVO 250gb
HDD: 2x WD RED 3TB 2Tb v Raid 0 a zvyšné 2Tb v Raid 1 -oba osadené v silentmaxxoch
PSU: Superflower Golden King 550w 80+platinum
CASE: Fractal Arc Mini
LCD: AOC Q3279VWF
Audio: Xonar DX , Microlab B77+solo6c , Fiio X3 64gb , Sony MDR-1R , Xiaomi Hybrid pro
OS: Win 10
Cooling: 4x120mm fractal silent@350rpm, cryorig XF140@ 400rpm, Enermax tb silence@ 300rpm, SS he01 140x38mm fan @ 400rpm

NB: HP elitebook 830 G5
CPU: i7 8550u
RAM: 32gb
GPU: Intel 620
SSD: 1tb nvme
LCD: fHD sureview
LTE: áno


Phone: Xiaomi mi8 128gb weekly rom

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8824
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Koho si mam dat? WoW

Príspevok od užívateľa HellAngel » Št 23. Jan, 2014, 09:03

dobry je brufen od bolenia halvy, vzdy mi zabere :D

jednoducha rada, skusaj si postavy a uvidis co sa ti bude najviac pacit. osobne ma rozohrate 3.
Zrejme ti ide o PVP, no to ti mozem poradit, ze je skoro jedno aku mas postavu, bude to o tvojom skille.
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4048
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Koho si mam dat? WoW

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 23. Jan, 2014, 20:33

Asnod napísal:Daj si trolla ten ta bude vystihovat.
+1 :rofl:
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.208V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4oooMhz(1.35V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12060 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Aky server? Wow

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 25. Jan, 2014, 22:32

Mozete mi poradit nejaky dost dobry server kde su normalni ludia a hlavne ceska a slovenska populacia?Okrem drak'thul....

Užívateľov profilový obrázok
Ajri
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 954
Dátum registrácie: So 12. Sep, 2009, 12:28
Bydlisko: Hájske

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa Ajri » So 25. Jan, 2014, 23:24

Burning Blade

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1327
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: World of Warcraft

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Ne 26. Jan, 2014, 00:00

No BB nie je dosť dobrý :D dost biedna populácia, a dost low pvp hráčov (žiadny človek z BB nie je v pvp rebríčku)

ale hrám tam aktuálne za warra, lebo mám kamoša čo po anglicky vie dost biedne a hrám to teraz for fun čiže mi to je jedno... inač mám ešte priesta na stormscale ktorého som mal u hordy na DT ale ešte na 5.2 som ho tam transferol

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"