World of Warcraft

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Risko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 21:29

Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Risko » Pi 29. Okt, 2010, 21:44

AS R3610 (Intel ®) / Atom N330/160GB/2GB/ nVidia GeForce s CUDA 9400/Windows 7(32bit)/

Zdravim, mam problém, že nedokážem rozbehnúť ani na low detailoch war3-ku. Wowko na uplne low mi ide ano chapem že mi to laguje keďže mam slabý PC ale nemyslím si že by mi aj war III malo lagovať na úplne low detailoch.

Rekapitulácia otázky :laugh: ... Myslíte si že moj počítač zvládne warIII na low alebo na medium detailoch ?


Ďakujem za pomoc :)

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2367
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Lithil » So 30. Okt, 2010, 11:19

Je dosť pravdepodobné, že grafická karta nestíha. A lagovanie nemá nič spoločné so ,,sekaním" hry. Lagovanie súvisí s pingom(latency). Sekanie spôsobuje pokles fps (frame-per-second). Pochopil ? :rep:
Peace, love, empathy.

Risko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 21:29

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Risko » So 30. Okt, 2010, 11:41

jezis samozrejme ze to chapem :) len mam nervy a nevedel som to poriadne napisat v amoku :D

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7156
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa valistar » So 30. Okt, 2010, 11:42

war3 by na tej zostave urcite mal ist, ani ti nespusti hru? hodi error?
mas directx 9.0c nainstalvany?

Risko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 21:29

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Risko » So 30. Okt, 2010, 11:42

directx11 mam co som pozeral a spusti mi hru ale neskutocne mi seka aj na uplne low a tak isto mi seka aj na uplne high...

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7156
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa valistar » So 30. Okt, 2010, 12:15

na directx 11 som sa nepytal, pytal som sa na directx 9.0c
http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en

Risko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 21:29

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Risko » So 30. Okt, 2010, 12:25

vec s takym nazvom som uz stahoval a teda aj instaloval, takze to uz mam. Ako pozeram videa tak im plynule ide sims3 alebo wow. Takze neverim ze aspon warIII mi nejde ...

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7156
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa valistar » So 30. Okt, 2010, 12:29

ok, tak potom drivre na grafiku mas najnovsie? http://www.nvidia.com/object/win7-winvi ... river.html

Risko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 21:29

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Risko » So 30. Okt, 2010, 12:34

myslim ze ano, a ten link co som poslal pred 2 dnami som updatoval driver a neboli to tieto. Si si isty ze tieto su na moju graficku 100% komp, ?

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7156
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa valistar » So 30. Okt, 2010, 12:37

pozri zalozku supported products..

Risko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 21:29

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Risko » So 30. Okt, 2010, 12:39

je tam 9400 ale ja mam pri mojej napisane 9400 cuda tak neviem co to znamena som troska amater v Hardware :?

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7156
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa valistar » So 30. Okt, 2010, 12:41


Risko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 21:29

Re: Warcraft III / World of warcraft

Príspevok od užívateľa Risko » So 30. Okt, 2010, 12:42

takze to mozem stiahnut jou?

Narli
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Pi 17. Aug, 2012, 12:42

World of Warcraft zmena gamma

Príspevok od užívateľa Narli » Pi 17. Aug, 2012, 13:02

Zdravim, potreboval by som poradit ohladom zmeny gamma korekcie pri switchovani grafickych kariet. Nedavno som si kupil novy NB Lenovo Z580 s grafikou Nvidia GT 630M.
Problem je ten, ze ked switchnem z hry do windowsu, tak sa mi automaticky prepne graficka karta z Nvidia na integrovanu Intelacku. Ale ak sa hodim spat do hry, tak pri zmene grafickej sa mi zmeni aj gamma hry na vychodzi (tmavsi). V hre musim potom znova zmenit nastavenia videa, aby som mal pozadovane svetlejsie gamma.
Da sa niekde vypnut, aby mi graficka nemenila gamma korekciu? V nastaveniach som skusal vselico a nic nepomaha. Este by som mohol povedat, ze pri instalovani windowsu som mal mensi problem nainstalovat ovladac na grafiku GT630M. Chvilu sa tvarilo, ze ju ani v kompe nemam, ale potom som ho nainstaloval z CD. Najnovsi ovladac z netu mi nejde ani nainstalovat. Pise: "This driver could not find compatible graphics hardware".
Dakujem za radu.

Užívateľov profilový obrázok
overlordslovak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
Bydlisko: Huncovce

Re: World of Warcraft zmena gamma

Príspevok od užívateľa overlordslovak » Pi 17. Aug, 2012, 22:14

v ovladaci NVIDIA(pravym tlacidlom na ploche najdes) skus nastavit Gamma...presne neviem lebo nemam NVIDIU ale mozem sa na to pozret blizisie ale tento problem som este nemal...takze ked das hru na listu sa ti to stane?
i7

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"