Microsoft Flight Simulator X

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 24. Feb, 2013, 14:17

Zdravim .. chcem sa spytat ci sa nachadzaju jedinci ktori hravaju tuto paradnu zalezitost .. pre vzajomne doplnenie info , problemov a podobne .. :)

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1856
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa Sky » Ne 24. Feb, 2013, 18:19

prvy jedinec sa hlasi :D
A hned mam aj otazku na teba, kolko ti dava FPS na tom takte 4,8GHz (a s kaymi pouzitymi addonmi)?
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 24. Feb, 2013, 19:52

fps su roznorode .. povecsine je to dost na normalnu hru .. tj od 30-50fps z kokpitu narocnych lietadiel+letisk .. z vonku je to jedno tam to ide vyssej .. ale su lokacie kde to bohuzial padne aj pod 20 posledne co som mal stiahnuty manhattan tak to bolo ohubu ,... :)

z addonov mam .. nieco na scenerie momentalne som vymenil GEX europe V2 za FS Global Ultimate Europe/Africa (36GB) :) , mam aj australiu celu od orbx-u a kopec inych .. niekolko letisk .. samozrejme REX , tileproxy, Accu feel, ENB, Ezdok, Graund services, Fs Passengers

nejake lietatka .. lietatka ale len top co sa da .. nejake tie 25MB modely ma nelakaju .. potrpim si na komfort :) z dopravakov moja oblubena AIRBUS-X-EXTENDED a320tka to je ozaj top co sa da do tohto zohnat , + mam aj nejake vrtulaciky .. :)

nastevenie mam cca skoro na full ..v zalozke scenery mam snad nieco pouberane kusok ... ta tak nejako ..

par zaujimavych screenov ..

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok


Ja by som potreboval par pokrocilejsich vysvetleni ohladom FMC .. mam sice nejake navody ale nieje nad podrobnejsie vysvetlenie ..

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1856
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa Sky » Po 25. Feb, 2013, 10:49

Lancair :cool:
Ten airbus ma este zopar bugov ale uz by to malo byt v najblizsom update vyriesene, tak snad to uz aj bude vpohode lebo ho opravuju uz dost dlho :D
S FMC ta co konkretne zaujima?
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 25. Feb, 2013, 11:28

FMC ... viem tie zakladne prkotiny .. navilit si trasu letove body .. finalne nasmerovanie na drahu...vzletove hodnoty .. .. len stale nechapem ako funguje konkretne nastavenie vysky a rychlosti a UTC v jednotlivych waypointoch ktore si mozem zadat .. ako to aktivujem aby sa to podla tych udajov riadilo neviem ci to ma suvis z tym nastavenim autopilota kde si viem navolit tu hodnotu z cervenym oznacenim , ak to teda nema stym suvis tak aj to je jedna z veci ktoa neviem na co sluzi .. :)

BTW .. co sa tyka airbus-u co mas na mysli .. nejak ma nenapada nic coby som zatial vytkol .. mozno som sa len nestretol z funkciuo ktora by nefungovala ako ma .. skus nieco spomenut .. :) inak si myslim ze je to asi jedine lietadlo za ktore si asi zasluzia tolko co pytaju .. inak su ceny vsetkych addonov uplne sialene ..

Lancair som teraz vymenil za posledny prirastok Carenado C337 :)
Obrázok

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1856
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa Sky » Po 25. Feb, 2013, 12:18

C337 taktiez jedno z mojich oblubenych :good: Uz cakam na Twin Otter od aerosoftu, vyzera zaujimavo, a akurat vyslo carenado SR22 na ktore soms a tesil.

no tak az takto s tym FMC (MCDU) nerobim dopodrobna, rychlosti a vysku pri stupani/klesani menim zvycajne manualne cez autopilota, no skusim sa jedneho spytat ci nebude vediet.

Airbus je velmi dobre spraveny to hej, spolu s PMDG (hlavne 737) su u mna top, no blbne tam TD (jedina chyba ktora mi vadi), to by malo byt v nasledujucom update uz opravene, inak pre mna je to tip-top tiez, aj fuel planner je uz tiez fixom porieseny velmi dobre.

ENB pouzivas s vlastnym nastavenim ci si len stiahol od niekoho?
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 25. Feb, 2013, 12:26

no tu vysku/rychlost tiez riesim autopilotom .... PMDG 737 je o cosi malinko slabsie na tom ale nejako ma boieng neberie .. :) . ENB som skusal viacero zo 3 asi .. a nejak som do toho nelaboroval .. mozno som 3 polozky sam zmenil ale inak nic .. ale kus ma to drbe nakolko musim hrat v okne a ma ta lista hore rozculuje .. nakolko to vo fullscreene z ENB mne nehorazne blbne a pada .. v podstate sa stym neda hrat .. skusal som alternativu nejaky FXAA tool ci co to bolo .. ale nevedel som to aplikovat aj ked to v popise ci videu vyzeralo uplne easy .. nuz ale riesenie na pady stym ENB som nenasiel .. tak zatial to riesi iba hra v "okne"

Tebe to ako fici .. a co pouzivas ty ? :)

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1856
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa Sky » Po 25. Feb, 2013, 12:42

ja som momentalne len na zaklade kedze nemam disk a nie je miesto, tak len REX EOD, ENB, EZDok, airbus, C337, lancair, a 2-3 scenerky, viacej sa neda, uz aj tu som musel dost uvolnovat aby som to tam natrepal :D A s FPS mam dost problem, skusal som rozne cfg upravy ale zlepsenie tam badatelne nebolo :-( Co som cital komenty k upravam tak niektorym to pridalo aj cez 10-15 FSP ale u mna ostalo jak bolo, jedine zmena k lepsiemu je upravenie grafiky.
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 25. Feb, 2013, 12:52

no z cfg som ja nerobil nic .. tiez som pozeral kopec navodov co a jak ale nejak som sa v tom nesprtal .. grafiku to moc nevytazuje umna tak od 30-50% max .. inak vsetko rata CPU .. ved kvoli tejto hre som presiel z AMD na intel ... X6 co som mal to proste ee .. v airbuse som mal v cockpite aj pod 20fps z hentou i5 neni problem .. ale jak som spominal najdu sa lokacie kde ani to nepomoze ... nejaka velka plocha posiata domcekmi jak ten manhattan a okolie tak :rolleyes:

pozeral som teraz to Carenado SR22 a vyzera zaujimavo :)

btw dufam ze mas tu 1.04 verziu airbus :)

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1856
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa Sky » Po 25. Feb, 2013, 16:01

jj 1.04 mam, tiez som prechadzal na i5 kvoli FSX. Teraz som to supol vsetko na max, a320 z kokpitu na dubai R2 20-30 FPS, celkom dobre na to ze na predchadzajucich nastavenich som mal takmker tak isto (comu nechapem) :laugh:
http://img571.imageshack.us/img571/9973/0001uu.png
http://img826.imageshack.us/img826/2397/0002xe.png
http://img856.imageshack.us/img856/4695/0003e.png
http://img818.imageshack.us/img818/7171/0004dp.png
http://img534.imageshack.us/img534/9246/0005h.png
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 25. Feb, 2013, 16:18

dubai heej :-D

mam tu jedno pristatie .. nahravat dako moc nenahravam lebo to uz zere moc FPS a povecsine to klesne na nie prilis uspokojivu hodnotu ale tak tu to este celkom uslo .. len musim trenovat tie pristatia co sa tyka trafenia sa na stred drahy .. :) tam to nemam este v malicku no ..

nechapem jak to maju poniektori nastavene co maju videa na youtube, pisu tam aj horsie masiny a z nahravanim im to ide akosi moc dobre .. :rolleyes:


Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1856
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa Sky » Po 25. Feb, 2013, 17:01

sak si sa trafil dobre :good: Mas aj nejaky speci hardware? Myslim nieco ako pedale, throttle a tak.
BTW FSRecorder nepouzivas? Tie videa co vidis na YT su robene cez to, tam je moznost aj rendovat video, takze si mozes dat uplne na max a pri rendovani ti to spravi na tolko FPS kolko si nastavis, pripadne aj spomalis na 50% a nahras tak, (zvuk nahras zvlast a spojis, pripadne pouzijes iny)
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 25. Feb, 2013, 17:12

tak tu som sa relativne este trafil ale povecsine som mimo .. :)

HW mam len hento http://www.cyborggaming.com/prod/v5stick.htm a naprosta spokojnost :) mal som obavy lebo recenzie boli dost rozporuplne, ale nakoniec mozem potvrdit tu kladnu stranu uzivatelov a zatial nemam ziadne problemy a ovlada sa to paradne .. :)

na nahravanie pouzivam Dxtory .,..

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1856
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa Sky » Po 25. Feb, 2013, 17:52

ten FSRecorder ale zaznamenava poziciu lietadla cize pocas normalneho letu ti to nezatazi pc a potom si to prehras a mozes to nahrat/vyrendovat, nieco ako nahravanie dema pri CSku :D
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 25. Feb, 2013, 17:59

no neviem pokial myslis ten vstavany tak ten mi pride dost low ... nakolko okolie okolo lietadla bolo nejake zalagovane a zvuky boli tiez akesi zkreslene .. nieco taketo sice zvuk prave v tomo nieje moc dodrbany ale ked som si to daval napriklad z kridla tak to nebol povodny zvuk urcite .. a to trhanie bolo hrozne .. neviem ci sa tam da nieco nastavit ale nic som nenasiel ..


Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"