Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Pixel » Ut 29. Okt, 2013, 18:54

Ako to rozbehnem na zostave z podpisu ?? Oplati sa mi to kupit
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 29. Okt, 2013, 19:17

Urcite lepsie ako ja. U mna stred-nieco high takze u teba na desktopovej gk high-ultra.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1853
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ut 29. Okt, 2013, 19:17

mne to ide na ultra aj s AA (1080p) ..dokonca aj rychle sceny mi idu np fps stale 30<

hra je nadherna! <3
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
Net
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 640
Dátum registrácie: So 31. Máj, 2008, 14:34
Bydlisko: Žilina (Komix City™)

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Net » Ut 29. Okt, 2013, 19:25

cca po 4 hod hrania SP musim povedať, klobúk dole, vyhrali sa stým. :good: grafika o dosť lepšia ako BF3, samozrejmostou sú nastavenia Ultra, chcelo by to lepšiu grafiku do PC :laugh:
Spoiler: ukázať
Procesor: Intel Core i7 8700k @ 4,3Ghz / Noctua NH-D14 + 2xP14 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 15-17-17-35 1,35V CL15 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING | Grafická Karta: GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti Phoenix GS 11GB | Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: SAMSUNG 850 EVO 250GB | Crucial BX200 480GB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 26" LCD SAMSUNG T260 | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2GB DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ut 29. Okt, 2013, 19:39

Pixel napísal:Ako to rozbehnem na zostave z podpisu ?? Oplati sa mi to kupit
umna beta po troch updatoch bola hratelna na 1080p Medium bez AA, 64p conquest, takze tebe to pojde urcite lepsie.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Bydlisko: BA

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Kknightley » Ut 29. Okt, 2013, 21:27

na mobilnej GTX765 a i7 haswelli to šlape na HIGH preset 1600x900 v rozdmedzí 30-45 FPS (zväčša tak 35) pričom náročnejšie scénky kde sa rúcajú budovy a podobne, to padá na 25fps ...

Mikino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Ut 29. Okt, 2013, 21:26

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mikino » Ut 29. Okt, 2013, 21:33

objednával tu niekto z alzy? ešte stále to nemajú na sklade, čo ma znervózňuje, pretože by som chcel hrať čo najskôr

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 29. Okt, 2013, 21:38

Kknightley napísal:na mobilnej GTX765 a i7 haswelli to šlape na HIGH preset 1600x900 v rozdmedzí 30-45 FPS (zväčša tak 35) pričom náročnejšie scénky kde sa rúcajú budovy a podobne, to padá na 25fps ...
Odskusaj vo full hd nech mam aky taky nastrel. Ja mam gtx 770.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 29. Okt, 2013, 22:33

Neviete ako sa dostanem v menu hry do toho praveho stlpca kde sa nastavuje grafika a polozky v nej. vobec sa mi tam neda na to kliknut a menit nastavenia. diky
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ut 29. Okt, 2013, 22:37

najskor musis nastavit custom preset a potom sa ti odomkne ten stlpec, jedna z moznosti.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Aladeen
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: St 19. Jún, 2013, 08:16
Bydlisko: Prešov

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Aladeen » Ut 29. Okt, 2013, 23:30

Tak email mi už prišiel od PGS zajtra by to už malo prísť :)

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 29. Okt, 2013, 23:39

Fullesh napísal:najskor musis nastavit custom preset a potom sa ti odomkne ten stlpec, jedna z moznosti.
diky uz slape:)

takze po prvom spusteni ma eblo do stolicky s tej grafiky, vcelku nadpriemerne ocakavania a max.spokojnost...
no a na NB v podpise som moc prekvapeny ze nastavenie: HIGH a asi 3 polozky odvrchu Ultra+ 2xMSAA a mam to pekne plynule average tych 35-40 FPS, pri destrukciach sa to zastavi okolo 25 FPS. Neskutocne vdaka najnovsim ovladacom od NVidie kde je UP 12 percent slubovanych v BF4 navrch-mozem potvrdit, ze ma Nvidia zase nenehala na holickach. Vivat. :P
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ut 29. Okt, 2013, 23:56

no zvysenei vykonu sa tykalo desktopovych kariet vyssej triedy, neviem co sa da zlepsovat na preznacenym mobilnych kartach. Ja len aby si si nemylil pojmy s dojmamami. ;)
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » St 30. Okt, 2013, 00:47

Zvysovanie vykonu sa tyka vsetkych kariet fermi a novsich..
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bassgenerator » St 30. Okt, 2013, 08:58

Fullesh napísal:no zvysenei vykonu sa tykalo desktopovych kariet vyssej triedy, neviem co sa da zlepsovat na preznacenym mobilnych kartach. Ja len aby si si nemylil pojmy s dojmamami. ;)
Bratm. Si teraz zadrel,ale ze poriadne ako sa patri!
veru tie dojmy a pojmy ta dostali.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"