Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2084
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ne 19. Mar, 2017, 00:54

a hlavne, dali doprec battle log a je to presne ako u bf1
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3
cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate
gpu : msi gtx 1080 ti gaming trio @ default
psu : collerMaster 600W
ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz
case : fractal design define xl
monitor : dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12421
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Per » So 25. Mar, 2017, 01:43

Konecne sa to nespusta cez web browser

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3468
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa eSsay » Po 19. Jún, 2017, 17:36

Stalo sa už niekomu, že sa napojil na nejaký server a po pár sekundách mu nešlo absolútne nič ?? Obraz v hre vidím, aj zvuk všetko, ale žiadna klávesa nereaguje, ani myška, dokonca ani ESC vyjsť z hry .... jedine WINDOWS klávesa a ALT+TAB reaguje a cez správcu úloh potom môžem ukončiť proces. A to sa týka každého serveru. Do nedávna mi to nerobilo.
Campaing a aj TEST RANGE mi funguje bez problémov.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2084
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Po 19. Jún, 2017, 23:21

spravilo mi to dnes (prvykrat) v bf1.
cize, inzinieri spravili niekde chybu.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3
cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate
gpu : msi gtx 1080 ti gaming trio @ default
psu : collerMaster 600W
ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz
case : fractal design define xl
monitor : dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3468
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa eSsay » Ut 20. Jún, 2017, 08:43

Ja som chybu našiel až neskoro v noci. Vypol som MSI RivaTunner a už mi ide všetko OK :)
Afterburner môže ostať zapnutý.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2084
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ut 20. Jún, 2017, 09:47

inak moze byt, ze to robi Riva.
mne totiz ani nenabehne gta5 ked to bezi.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3
cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate
gpu : msi gtx 1080 ti gaming trio @ default
psu : collerMaster 600W
ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz
case : fractal design define xl
monitor : dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3468
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa eSsay » Ut 20. Jún, 2017, 14:10

Aj GTA5 ??? :( fúha. Predtým ti šlo bezproblémov, nie?
Ale ako to, že mi to nikdy predtým nerobilo. Bol teraz nejaký patch na Origin, či BF 4 ?? Alebo niečo ... Lebo to len pár dní mám taký problém.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2084
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ut 20. Jún, 2017, 14:19

musel byt len teraz nejaky update, lebo predtym to islo s kazodu hrou co som pustal.
mozno je nejaky novy update pre rivu ktory som nechtiac odignoroval. pozriem na to ked budem doma.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3
cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate
gpu : msi gtx 1080 ti gaming trio @ default
psu : collerMaster 600W
ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz
case : fractal design define xl
monitor : dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3468
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa eSsay » Ut 20. Jún, 2017, 16:57

Veru, pravdu máš, je update na Rivu. A taktiež ho ignorujem už nejaký ten mesiac :D
Ja som teraz Rivu nevedel vlastne ani vypnúť, dokonca ani cez Task manager nešlo ukončiť proces (WTF?!), stále sa tam ukázal znovu a znovu. Tak som to uninstal :D
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

satanicek666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 459
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Bydlisko: Michalovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa satanicek666 » Ne 10. Dec, 2017, 17:31

SERUS.dal som posledny driver od nvidia a klesli mi fps v hre,co to je??? vsetke hry idu rovnako ale bf4 nad cca 50fps nevylezie a predtym hra frcala na plne gule okolo 70fps....viete mi nieco poradit?? gtx970 taktnutu mam

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5104
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa elementar » Ne 10. Dec, 2017, 18:14

daj predosli update a prd na to ?
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3468
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa eSsay » Ne 10. Dec, 2017, 18:16

388.59 ?? Keď dojdem večer domov, stiahnem a vyskúšam tiež.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1379
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Marek125 » Ne 10. Dec, 2017, 18:48

Rival tuner má problém väčšinou s update windowsu ale vždy to hneď fixnú mne nešiel ani program pre Aquaero kvôli Riva Tuneru keď vyšla novšia verzia už to bolo pohode. Riva tuner netreba v tom prípade odinštalovať ale pridať tam tu konkrétnu aplikáciu ktorá blbne a zakázať jej funkcie Riva Tuneru a čakať na novší update :D

satanicek666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 459
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Bydlisko: Michalovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa satanicek666 » Ne 10. Dec, 2017, 19:48

elementar napísal:
Ne 10. Dec, 2017, 18:14
daj predosli update a prd na to ?
myslis ze to bude poslednymi drivermi???

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5104
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa elementar » Ne 10. Dec, 2017, 19:54

skus hlavne odinstaluj terajsie ovladace pomocov ddu http://www.guru3d.com/files-details/dis ... nload.html
malo by to fachat ked to fachalo predtym
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"