Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
pepo30
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1272
Dátum registrácie: St 19. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Sereď (38)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa pepo30 » Ut 20. Máj, 2014, 14:07

ale ano... sory chlapci :facepalm:
Spoiler: ukázať
1 PC: CPU: AMD E5 3600X cooled by noctua NH-U12S-SE AM4MB: Gigabyte Aorus B450 Pro, VGA: Gainward Geforce GTX 1660Ti 6GB Pegasus, RAM: Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 MHz CL17, HDD: SSD ADATA XPG SX8200 Pro SSD 256 GB + Crucial M500 240GB + 2xWD 1 TB Green SATA2, , PSU: Corsair TX650W, Case: NZXT Apollo, LCD: LG W43 series 23",Windows 10 Home premium X64bit
2 PC: Notebook HP Probook 455, OS: Win10 HP 64bit
3 PC: Notebook Asus, OS: Win 10 HP 64bit
Samung Galaxy Note 10+

Užívateľov profilový obrázok
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: So 27. Apr, 2013, 11:57
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa ssn » So 24. Máj, 2014, 17:51

Ludia, po mesacnej pauze som si znova zahral ale rovno CTE. Ta hra ma nadej. Po hodinke hrania som do toho dostal a potom som presne vedel aku davku kedy staci vystrelit aby som niekoho zabil a to som v cistej 4ke nedokazal odhadnut ani po 150tich hodinach hrania. Taktiez som zatial nemal ziaden killtrade, ani ma nikto nezabil za stenou a dokonca ma uz vyznam mierit na hlavu. :D Prehnany screenshake je taktiez uz minulostou a mam pocit ze uz je pomenej aj neviditelnych stien. Verim teda, ze to co je teraz v CTE uvidime coskoro aj v cistom BF.

Kto by chcel skusit CTE tak moze tu => http://cte.battlelog.com/bf4/ , treba mat premium a stiahnut druheho clienta hry ktory ma cca 18GB.

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Pixel » So 24. Máj, 2014, 22:28

co je to CTE ??? nejaky betatest buducej verzie ??
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4751
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa hulo92 » So 24. Máj, 2014, 23:45

testovanie patchu ktory ma ist do finalu samotnymi hracmi

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
uNfEiL
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 265
Dátum registrácie: Pi 21. Mar, 2014, 01:05
Bydlisko: Trebišov okolie

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa uNfEiL » Ne 25. Máj, 2014, 01:27

Dúfam že to dajú na normal BF 4 lebo určite si kvôli tomu nebudem kupovať premium na 50 €....
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1

Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1958
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Sky » Ne 25. Máj, 2014, 11:14

to by bol uz aky o...b, kup si premium aby si mal hru bez bugov :D
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 16GB 3200Mhz, NVMe: Patriot VIPER VPN100 SSD 512 GB,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1763
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 25. Máj, 2014, 11:20

EA je vsetko mozne :D

Takze zatial sa ta hra neoplati kupovat hej ? Ostavam teda pri BF3, a za rok prejdem na 4 :D

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1875
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Xeigen » Ne 25. Máj, 2014, 11:20

Ked si može nechat Gaijin platiť za bugy v betateste, prečo by si nemohlo EA nechať zvlášť zaplatiť za hru bez bugov :hysterical:
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi-mi-9t-pro-128GB-Carbon-black

Užívateľov profilový obrázok
Spacepen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 14:46

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Spacepen » Ne 25. Máj, 2014, 11:28

You got a point :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3570K, Quad Core, 3.40GHz @4.2ghz GPU: Nvidia Geforce 1070TI @1090mhz RAM: Crucial Ballistix sport 8GB (Kit 2x4GB) 1333Mhz MB: MSI Z77A-G45 Z77 HDD: WD Blue 10EZEX 1TB HDD 7200RPM PSU: XFX Core Edition PRO 550 Watt CD: SONY Optiarc AD-5260S SSD: Crucial SSD m4 64GB

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1517
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ne 25. Máj, 2014, 12:54

Xeigen napísal:Ked si može nechat Gaijin platiť za bugy v betateste, prečo by si nemohlo EA nechať zvlášť zaplatiť za hru bez bugov :hysterical:
ja prejdem o rok na BF3 kedze hravam BC2 a stale ma to bavi :hysterical:
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple 11 pro 256 GB

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4751
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa hulo92 » Ne 25. Máj, 2014, 14:20

to len testuju ludia patch ktory ma dice vydat aby sa do hry s nim nedostali bugy ako je to u nich zvykom a je to len pre ludi s premiom, boze nechajte si tie vase trapne komentare...

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » Ne 25. Máj, 2014, 15:57

PREMIUM hráči im v podstate platia za to, že môžu testovať patch na bugy, ktorý sa potom dostane na normálne servrey už "bez bugov"? To majú fakt pekne vymyslené :laugh:
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5334
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 25. Máj, 2014, 16:06

no lepsie ako robit nejaky limited vyber hracov ktory mozu a ktory nemozu, takto to dali a mali hotovo.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 3 3100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L9a
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz HyperX |GPU| nVidia MSI GTX1660 Ti 6GB Gaming X
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K
.

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Pixel » Po 26. Máj, 2014, 15:27

Ked budem hrat na tom CTE ako je to s expami a unlokmi ?
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: So 27. Apr, 2013, 11:57
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa ssn » Ut 27. Máj, 2014, 21:41

Zacinas s Rankom 0 a unlockujes si vsetko odznova. Brokovnice, DMRka a pistole mas unlocknute. Ale su tam zvysene xp, mam okolo 10k SPM. :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"