Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » So 05. Apr, 2014, 12:34

A čo že je lepšia? BF4 by bola dobrá hra aj s DLC, premiom a skratkami. EA nemá nič s tým že DICE je banda ko**tov ktorí nevedia spraviť netcode, opraviť bugy, otestovať patch a vybalancovať hru. Keby to boli indie vývojári ktorých je 25 aj s vrátnikom ale sú to stovky skúsených vývojárov ktorí nevedia spraviť normálnu online FPSku - banda tupých imbecilov
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1030
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mani » So 05. Apr, 2014, 12:37

A akoze pri BF2 to bolo este uplne hratelne ? Nebodaj sa im od vtedy zmenil komplet cely team ? A dalsia vec, EA im nedavno prikazalo nech pozastavia prace na DLC a opravuju hru, no tie patche ktore od vtedy vydali nic nespravili dokopy. DLC vydali podla povodneho planu a este ho odlozili, prislo to s patchom a este aj samotne DLC je nehratelne.

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » So 05. Apr, 2014, 12:41

BF2 by som prirovnal k CS 1.6, tam veľmi nebolo čo pokaziť. Battlefield je od BC na inej úrovni, je s tým 3x viac toľko práce a DICE team narazil na svoju tuposť/neschopnosť. Pozri sa na iné (menšie) štúdia ktoré dokážu spraviť oveľa väčšie hry v oveľa lepšom stave.
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1030
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mani » So 05. Apr, 2014, 12:44

Dobre, sice tam je viac prace ale co tak ked si zoberies arzenal armady v hre ? Zbrane su tam sice viac ako v BF2 atd. Ale vozidla ? US LAV a Cinsky LAV ma rovnaky zvuk ? Okopirovane buginy z BF3, ten haitun ci ako sa vola ta helina je RU a CN skoro rovnaka. Diverzita hry nikde...To uz mi pride ako uplne odflaknutie.

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » So 05. Apr, 2014, 12:45

Takmer všetko je tam z BF3, si myslíš že by to stihli za 2 roky keby museli všetky nahrávať od začiatku?
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1030
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mani » So 05. Apr, 2014, 12:53

Tak a kto im kaze vydavat BF kazde 2 roky ? To uz mi pripada ze pomaly prejdu na vlnu COD a budu vydavat nove BF kazdy rok.

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » So 05. Apr, 2014, 13:00

Oni battlefieldy prdia už od začiatku:
Battlefield 1942: 2002 (Road to Rome 2003, Secret Weapons of WW2 2003)
Battlefield: Vietnam - 2004
Battlefield 2 - 2005 (Special Forces 2005, 2x Booster Pack 2006)
Battlefield 2: Modern Combat - 2005
Battlefield 2142 - 2006 (Booster Pack 2007)
Battlefield: Bad Company - 2008
Battlefield: Heroes - 2009
Battlefield: Bad Company 2 - 2010 (Vietnam 2010, Onslaught 2011)
Battlefield 3 - 2011 (5x DLC až do vydania BF4)
Battlefield 4 - 2013 (5x DLC až do vydania BF5)

Tak nerob ako keby to robili len poslednú dobu :laugh:
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
neurotick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 647
Dátum registrácie: So 26. Dec, 2009, 18:04
Bydlisko: Myjava 3

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa neurotick » So 05. Apr, 2014, 17:10

Nahodou Bad Company 2 bola velmi luxusna hra, ziadne netcode problemy, mapy boli take "akurat" ani moc velke ani moc male, hraci co maju radi pechotne boje to bola pre nich jak stvorene a navyse pridali destrukciu. Locker a metro su tiez hratelne, metro menej ale locker je super, staci ist len na server kde je max 48 hracov na CQ large a obmedzene dmr, sniperky, c4, m320, rpg atd atd.
Ak by dakdo nevedel naist tak tu je super francuzsky sevrver, vsetky DLCcka.. mapy sa tam striedaju, stale tam je niaky admin a su to pohode ludia aj ked das admina s RPGckom tak ta najprv upozorni ze prestat inak kick a kickuju sa tam aj rage playeri a ostatna haved ktora kazi hru, ziadny spawn camping s AA vozidlom napr atd... pridte zahrat, som tam vacsinou denne :)

Kód: Vybrať všetko

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/47842611-35ea-4899-a232-84b8b79c5b3a/FR-Since-1942-1-Conquest-All-Maps/

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7927
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa icefire » So 05. Apr, 2014, 17:22

Vsak spawn camping s AA je v pohode. Uz je MAA ovela slabsie, a ked iba kempuje v zakladni, tak akurat skodi svojmu teamu, lebo letectvo neodreze tak, ako v polke mapy.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412

Užívateľov profilový obrázok
neurotick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 647
Dátum registrácie: So 26. Dec, 2009, 18:04
Bydlisko: Myjava 3

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa neurotick » So 05. Apr, 2014, 17:28

To je pravda ale ak ma active radar a nemas sa zaco schovat a nepouzivas perk gyro stabilizator tak to je otrava lebo vacsina pilotov leti na svoj spawn ak vypusti svetlice alebo je viacnasobne zamerana, ci ne?

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7927
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa icefire » So 05. Apr, 2014, 20:21

Najviac killov v hre mam na Q-5 FANTAN, AAcko pojde dole na jeden nalet. Najprv dam ECM, potom 2 rakety (malokedy ma active protection) a neskor ho dorazim gattom. Celkom jednoduche. Ostatne heli/jet to nedaju, vtedy ale MAA na baze proste oblietam. Active bol nerf, takze ta uz nezasiahne tak daleko.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » So 05. Apr, 2014, 20:39

neurotick napísal:Nahodou Bad Company 2 bola velmi luxusna hra, ziadne netcode problemy, mapy boli take "akurat" ani moc velke ani moc male, hraci co maju radi pechotne boje to bola pre nich jak stvorene a navyse pridali destrukciu. Locker a metro su tiez hratelne, metro menej ale locker je super, staci ist len na server kde je max 48 hracov na CQ large a obmedzene dmr, sniperky, c4, m320, rpg atd atd.
BC2 mal strašný netcode, takmer vždy som zomrel po dobehnutí do úkrytu (prvých pár hodín som si myslel že to je nejaká featurka krvácania alebo čo.. :facepalm: )
Metro aj Locker sú odpad mapy, skoro vždy sa v nich akcia zastaví a skončí to s hádzaním granátov. Ostatné mapy sú fajn, ale ani jedna ma nezaujala tak ako Strike at Karkand.. Pri tej mape som strávil 3/4 môjho herného času v BF3.
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa hermarian » So 05. Apr, 2014, 21:32

Karkand sa mi v BF3 vobec nepacil, v BF2 bol ovela lepsi
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q
NTB Asus G750JX

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mirjak » So 05. Apr, 2014, 21:37

Metro a Locker su praveze dobrym kompromisom pre hracov so stylom hrania alebo ex-hracov CoD, aby sa nasli aj v BF4...

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » Ne 06. Apr, 2014, 00:38

Áno, tie mapy sú super... pokiaľ sa teda nezasekne akcia a neskončí to pri 20 minútovom revivovaní a hádzaní granátov :laugh:
Mi nejde do hlavy že DICE vyrobili už druhú mapu s tým istým problémom.. :facepalm:
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"