Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Reputácia: 0
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Asnod »

No to bolo urcite tym procakom, prva verzia bety bez patchu mi sla nad 50fps na 760, sem tam sekundove dropy ku 10 ale po opravnych patchoch som ju uz do PC nedaval a hral som na hd7970.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Používateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1090
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mani »

To rovno zabudni ze si s tym CPU zahras BF4 :-)
Používateľov profilový obrázok
Aladeen
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: St 19. Jún, 2013, 08:16
Reputácia: 0
Bydlisko: Prešov

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Aladeen »

Mani napísal:To rovno zabudni ze si s tym CPU zahras BF4 :-)
Tak stym ano :) Ale pred týždnom som pc upgradoval na i5 4.6ghz ,mb: msi z87-g45 gaming a zmienovana msi 760 gaming series :) To už by malo stačiť :good:
Používateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1090
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mani »

No tak to uz je hned nieco ine ako ten co si zmienoval vyssie :-D
Používateľov profilový obrázok
kewo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: Pi 13. Sep, 2013, 06:31
Reputácia: 0

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa kewo »

Podľa mňa ho spracovali pekne.
Battlefield 4: Official Single Player Story Trailer
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000
Používateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11692
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa crux2005 »

s pozdravom, crux.
Používateľov profilový obrázok
Amhro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 215
Dátum registrácie: So 27. Aug, 2011, 17:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Bernolákovo

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Amhro »

2. dlc je second assault, nie assound :D
CPU: AMD RYZEN 7 2700X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: MSI R9 390 8G & GIGABYTE RX 5700XT SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: HYPERX CLOUD MOUSE: LOGITECH G502 HERO
http://www.youtube.com/user/Amhro
Používateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2342
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Reputácia: 20
Bydlisko: Sereď

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Blackhawk »

Predobjednavali ste z progamingshopu alebo ste kupovali len nejaky kluc z netu?
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 428
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Reputácia: 0
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Ferdie »

Ja som objednal cez mexický origin za 28€, už sťahujem a 29. ráno môžem hrať :) Lacnejšie som to nikde nevidel.
Používateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2342
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Reputácia: 20
Bydlisko: Sereď

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Blackhawk »

mexicky origin? :hmmm:
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 428
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Reputácia: 0
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Ferdie »

jj, použiješ mexickú proxy a objednáš z originu pre Mexiko: http://dd.reddit.com/r/GameDeals/commen ... /?sort=new
Používateľov profilový obrázok
Aladeen
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: St 19. Jún, 2013, 08:16
Reputácia: 0
Bydlisko: Prešov

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Aladeen »

Tak nový gameplay na mapu Flood Zone :) http://www.youtube.com/watch?v=PLaa9vpxJwI
Buď som slepý ale pri tom roztrele hrádze či čo to je (0:15) som žiadnu prívalovú vlnu nevidel, hádam vo finalnej verzii to bude :good: Inač mapa vyzera skvele ;)
Používateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Reputácia: 0
Bydlisko: BA

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Kknightley »

Vidím, že plno ludí to už skúšalo. Ako je to s nastaveniami, dá sa to zahrať aj na mid-end stroji tak, aby to vyzeralo schopne ?
Mám na mysli či to aspoň na medium/high pri 1600x900 rozbehnem na:
i7-4700MQ
GTX765m
8gb RAM
Používateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5184
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Reputácia: 0
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa elementar »

dobry manik to hra som si myslel ze len ja som taky dobry ;)
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD
Používateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1090
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mani »

Ferdie napísal:Ja som objednal cez mexický origin za 28€, už sťahujem a 29. ráno môžem hrať :) Lacnejšie som to nikde nevidel.
Pozeram ze tam je super cena aj na premium. Za 50€ BF4+premium :O ... asi to BFko objednam za tych 28€. Btw. dokedy to bude fungovat to tak objednat ? Ta suma 28E je platna len do vydania hry alebo to pojde aj potom ? Nebude nejaky problem v buducnsti s hrou ze bude vzdy zapinat VPN pri zapinani hry ?

Návrat na "Hry a problémy s nimi"