Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4233
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » Pi 26. Jún, 2015, 17:14

Ze je to zabugovane uz ani nevrav som myslel ze je to uz vo fajn stave po roku aj pol aj niekto pisal ze uz sa to da fajn zahrat tak neviem.. Chcem kupit prave preto lebo som chcel najskor GTA 5 ale ten multak by ma tam nebavil, ja radsej mozem nieco na tento styl.
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
neurotick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 647
Dátum registrácie: So 26. Dec, 2009, 18:04
Bydlisko: Myjava 3

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa neurotick » St 01. Júl, 2015, 19:57

je to teraz paradne odladene, odporucam urcite zahrat multak

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2215
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Blackhawk » Ut 21. Júl, 2015, 09:14

Jedna otazka do plena. BF4 som kupoval aj s prvym DLC China rising. Kedze som menil disky tak som dal v Origine nanovo tahat hru nech sa vytvori zlozka a tam som povodnu zlozku celu prekopiroval. BF4 fachci ako ma, ale pri mapach z China rising mi vypise, ze si musim opat kupit tuto expanziu. Je treba to riesit so suportom alebo som len prehliadol nejaku blbost?
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
FoboSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Pi 28. Jún, 2013, 13:19
Bydlisko: Zlaté Moravce/Čaradice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa FoboSVK » Ut 21. Júl, 2015, 10:15

Skús kliknúť v origine pravým na dlc a tam by mala byť ponuka že "opraviť obsah" alebo tak nejak. Ale mne to nepomohlo a musel som to sťahovať odznova :D
| I7-3930K+Noctua NH-U14S | Asus P9X79 | Gigabyte GTX670 Windforce x3 OC | 16GB DDR3 2133Mhz |
| Barracuda 7200.14 1TB | Evga 750 G2 | Fractal R4 +3xEnermax UCTB12 | Philips 227E3LSU |

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2354
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » St 19. Aug, 2015, 22:21

Spoiler: ukázať
::: ...

Užívateľov profilový obrázok
vladky333
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Po 23. Mar, 2015, 13:30

Chyba pri zapínani hry

Príspevok od užívateľa vladky333 » So 29. Aug, 2015, 18:12

Kúpil som si hru Battlefield ... spustil som hru zapla sa čierna obrazovka a na pravo načítavanie.. potom mi vyskočila takáto chyba ---> http://imgbank.cz/images/2015/08/29/Bez_nazvu.png dal som ok a potom program prestal :smutny: ako by sa dal tento problém vyriešiť ?

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5307
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 29. Aug, 2015, 22:50

na akej zostave to spustas ?
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2354
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ne 30. Aug, 2015, 00:38

z toho obrazku mi pride, ze to pusta na integrovanej intel gk ... co asi nebude najstastnejsie riesenie.
Spoiler: ukázať
::: ...

Užívateľov profilový obrázok
vladky333
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Po 23. Mar, 2015, 13:30

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa vladky333 » Ne 30. Aug, 2015, 09:23


Užívateľov profilový obrázok
pepa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 473
Dátum registrácie: Ne 04. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa pepa » So 05. Sep, 2015, 00:54

Chalani stiahli sa mi tie nocne map, ale ked sa chcem pripojit na server kde sa hraju tak mi pise ze mam si stiahnut obsah.Ale ja uz ho mam nic dalsie mi nedava na stiahnutie,aj manualne som kontroloval aktualizacie aj som dal opravit hru no nic stale to iste.Viete nejaku radu este?

Dakujem
Spoiler: ukázať
MB:Gigabyte EP45-UD3P| CPU C2Q Q9300@3,7 Vcore1,37 with Noctua NH-U12P |GPU|Gigabyte GTX460SOC |RAM|2x2GbKingstone Hyper-X 1200 CORSAIR DOMINATOR 1066|LCD|Samsung 2032BW|PSU|Fortron Black Power550w/Case TT Swing

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2354
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » So 05. Sep, 2015, 09:12

chod do originu, nabehni s kurzorom v library na bf4 a ked sa ti vyroluje okno tak klik na ten napis. dostanes sa do menu a dole nizsie budes mat add-ony a hned prvy je bf4 night operations. tak to sa este musi rucne dodatocne nainstalovat.
Spoiler: ukázať
::: ...

Užívateľov profilový obrázok
SKRiPT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 805
Dátum registrácie: St 01. Jan, 2014, 16:53
Bydlisko: BA/TT

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa SKRiPT » So 05. Sep, 2015, 09:33

pepa napísal:Chalani stiahli sa mi tie nocne map, ale ked sa chcem pripojit na server kde sa hraju tak mi pise ze mam si stiahnut obsah.Ale ja uz ho mam nic dalsie mi nedava na stiahnutie,aj manualne som kontroloval aktualizacie aj som dal opravit hru no nic stale to iste.Viete nejaku radu este?

Dakujem
Vyskúšaj prečistiť registre cez CCleaner.
Kamoš sa na TS tiež na toto sťažoval. Proste mal to DLC stiahnuté a vždy mu vypisovalo aby to stiahol cez Origin. Skúšal opraviť hru, preinštalovať hru, premiestniť hru a nič nepomáhalo. Vyskúšal teda opraviť registre cez ccleaner a hru mu normálne spustilo. Nevravím že to pomôže aj tebe, no za vyskúšanie nič nedáš...
Smartphone: Samsung Galaxy S8+ dbrand Camo skin
Notebook: DELL Inspiron 15-7537= Intel core i5-4200U | Nvidia GT750M 2GB | 8GB RAM | Crucial MX100 256GB | Windows 10 64-bit
Workstation I- Project Black Widow: Intel Core i7-8700K | ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING mATX | Kingston 32 GB DDR4 2400 MHz HyperX Fury Black | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate Barracuda 2TB 3,5" HDD | Fractal Design Define mini C TG | EVGA SuperNOVA 550 G3 | NZXT Kraken X52 | Windows 10 64-bit PRO | TichéPC.sk custom cables + Microlab B73 | Logitech G413 Carbon | Logitech MX Master | 25" Dell U2518D UltraSharp QHD
Workstation II: Apple iMac 5K 27"(Intel Core i7 4.2GHz Kaby Lake, 32GB, AMD Radeon Pro 575 4GB, 1TB SSD) / Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO
Camera: Canon 80D + SanDisk SDHC 32 GB Extreme PRO + SIGMA 18 – 35 mm F1.8 DC HSM ART + Canon EF 50mm f/1,8 STM + SIGMA 50mm f/1.4 EX DG HSM
Console: Xbox One S 1TB

ᴅᴇsɪɢɴ ᴡᴏɴ'ᴛ sᴀᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ, ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴅᴀᴍɴ sᴜʀᴇ ᴍᴀᴋᴇs ɪᴛ ʟᴏᴏᴋ ɢᴏᴏᴅ.

Užívateľov profilový obrázok
pepa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 473
Dátum registrácie: Ne 04. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa pepa » So 05. Sep, 2015, 10:04

paranoid.asian dakujem.Fungovalo tvoje riesenie este raz dakujem chalani
Spoiler: ukázať
MB:Gigabyte EP45-UD3P| CPU C2Q Q9300@3,7 Vcore1,37 with Noctua NH-U12P |GPU|Gigabyte GTX460SOC |RAM|2x2GbKingstone Hyper-X 1200 CORSAIR DOMINATOR 1066|LCD|Samsung 2032BW|PSU|Fortron Black Power550w/Case TT Swing

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13031
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Per » Ne 13. Sep, 2015, 14:46

kukam na origine 9,99€ za stnadard
ma zmysel to kupovat,ked to nie je premium ?

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5307
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 13. Sep, 2015, 15:03

aj tak 90% hracov hra iba zakladne mapy a je dost tazke si zahrat nejake dlc.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"