Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15727
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 02. Feb, 2014, 09:05


Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 426
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Ferdie » Ne 02. Feb, 2014, 15:46

Mantle je pekný fail (aspoň u mňa). FPS síce išli hore, ale teraz mám otrasný CPU stuttering a je to v podstate nehrateľné. Takisto sa objavila nejaká podivná hmla čím sa znížila viditeľnosť. Aj vyťaženie RAM brutálne stúplo - z cca. 5GB na 7. Nechápem :facepalm:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: RX 470 4GB RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » Ne 02. Feb, 2014, 15:47

Tak tiez som to teraz vyskusal a zatial len Shanghai

DX 87fps
MANTLE 124 FPS ( na screene je 186fps , ale to je blud kedze pod Mantle mi nefici MSIA ani ACTION! aby som urobil screen z hry , toto je len win printscreen )

Obrázok
Obrázok

i7 3770k @ 4.1ghz
r9 290 @ 1050/5500
16gb ram

FHD + HIGH nastavenie
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 4x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG272CQR

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » Ne 02. Feb, 2014, 22:13

tak par poznatkou z hry - fps mam sice viac ale dostavam lag pocas hry co je dost neprijemne , tak spet DX a uvidime co dalej ...
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 4x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG272CQR

Užívateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1016
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mani » Ne 02. Feb, 2014, 23:01

Kto cakal nieco lepsie od API od AMD ? :D Pouzitelne to asi bude po x patchoch :facepalm:

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4292
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ne 02. Feb, 2014, 23:34

Tak je to zatial v plienkach, uvidime casom
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

mlokvlado
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 40
Dátum registrácie: Ut 24. Dec, 2013, 22:30

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mlokvlado » Po 03. Feb, 2014, 17:12

ako najdem nejaky server kde su nejake mensie leveli lebo prave som zacal a hral som s 50 levelmi :D
a este ked sa chcem pripojit na nejaky mod napr team deathmatch tak mi to vyhodi error .. idu mi len classic

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2006
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mirjak » Po 03. Feb, 2014, 18:13

hladaj nieco s nazvom obsahujucim "noob", je ich zopar...

mlokvlado
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 40
Dátum registrácie: Ut 24. Dec, 2013, 22:30

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mlokvlado » Po 03. Feb, 2014, 18:22

a preco mi nejdu vsetky mody ale len ten treti od vrchu ? + po 10 minutach hrania ma vzdy odpoji zo servera

mathew10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Ut 15. Nov, 2011, 21:49

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mathew10 » Ut 04. Feb, 2014, 16:56

Zdravim, hru mam od piatku a zdalo sa ze vsetko bezi ako ma. No od soboty mam problemy so zvukom. Ked zapnem team deathmatch nejde vobec a pri conqueste zase len cast. Neviete ako to vyriesit? Mali ste nieco podobne?
CPU: i5 3570K @3,4Ghz MB: MSI Z77A-G45 GPU: SAPPHIRE HD 7950 OC RAM: 8 GB @1333Mhz CPU Cooler: GELID Solutions Tranquillo 2 PSU: Seasonic G Series 650W SSD: Samsung EVO 250GB HDD: WD Blue 640GB CASE: Enermax Ostrog KEYBOARD: Logitech K200 SK MOUSE: A4tech XL-747H Mouse PAD: Roccat Taito LCD: 23" LG IPS237L

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1954
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Sky » Ut 04. Feb, 2014, 17:12

Cakat na patch, je to bug (vypadanie zvuku az do konca kola pri DM). Alebo odohraj kolo a v dalsom by to uz malo naskocit.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 16GB 3200Mhz, NVMe: Patriot VIPER VPN100 SSD 512 GB,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

mathew10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Ut 15. Nov, 2011, 21:49

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mathew10 » Ut 04. Feb, 2014, 17:30

Aha, vdaka, idem to skusit.
CPU: i5 3570K @3,4Ghz MB: MSI Z77A-G45 GPU: SAPPHIRE HD 7950 OC RAM: 8 GB @1333Mhz CPU Cooler: GELID Solutions Tranquillo 2 PSU: Seasonic G Series 650W SSD: Samsung EVO 250GB HDD: WD Blue 640GB CASE: Enermax Ostrog KEYBOARD: Logitech K200 SK MOUSE: A4tech XL-747H Mouse PAD: Roccat Taito LCD: 23" LG IPS237L

mlokvlado
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 40
Dátum registrácie: Ut 24. Dec, 2013, 22:30

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mlokvlado » Ut 04. Feb, 2014, 22:12

mozno sa opytam blbu otazku ale ako sa odomykaju zbrane.. lebo na konci hry mi napise ze si nove mozem odomknut ale ja neviem ako,.. dakujem

Užívateľov profilový obrázok
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: So 27. Apr, 2013, 11:57
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa ssn » Ut 04. Feb, 2014, 23:55

Chod do svojho profilu a klikni na Unlocks, uvidis tam zbrane rozdelene do kategorii a pri kazdej zbrani progress k jej unlocknutiu. Priklad, na unlocknutie M1014 potrebujes 11000shotgun score, tzn musis zobrat hocjaku brokovnicu ktoru uz mas a hrat s nou. Za kill dostanes 100bodov teda na unlocknutie M1014 potrebujes cisto teoreticky 110killov s brokovnicami. V skutocnosti to bude vsak menej pretoze to rata aj bonusy ako napr. Headshot bonus, Savior bonus, Avenger bonus alebo Flag defend killy, dokonca ti to k shotgun score pripocita aj kill assisty. :)

///

Vybrane zbrane sa daju unlocknut od ranku 10 aj cez Assigmenty. Klikni v svojom profile na Assigments a uvidis vsetky assigmenty, ked na nejaky kliknes tak ti napravo vypise co vsetko musis splnit preto, aby si ho dokoncil.

mlokvlado
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 40
Dátum registrácie: Ut 24. Dec, 2013, 22:30

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mlokvlado » St 05. Feb, 2014, 21:53

ak sa mi uprastred kola hra vypne pricita mi to xp ?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"