Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 03. Jan, 2014, 16:35

Pri nedostatku ram ti zacne swapovat na HDD, tym padom ti to moze cele zosekat ked nestiha hdd citat/zapisovat. Vypni nadbytocne procesy co zaberaju ram, zatazuju cpu a skus to potom znovu, to ze ti ide vsetko na 100% nieje nic dobre :(
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » Pi 03. Jan, 2014, 16:39

v 560Ti by som problém nevidel. Tá by to dala aj na high ak by ostali textúry na low...
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mani » Pi 03. Jan, 2014, 16:40

Ja by som dokupil 4gb ram, nahodil win 8 a skusil taktnut trochu cpu. A myspim ze by na low a nizsom res. nebol problem v MP na 50-60fps stabilne.

Užívateľov profilový obrázok
adoooo77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: Št 17. Feb, 2011, 00:40
Bydlisko: Dolné Lefantovce
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa adoooo77 » Pi 03. Jan, 2014, 16:42

Viete aj rozmýšľam, že kúpim nový pc, ale problém je že moc sa už nehrávam teda skoro vôbec :D Ale tento BF som si chcel zahrať, niečo už vymyslím. ;) http://www.sector.sk/novinka/77421/benc ... 4-beta.htm vo FHD 560Ti 26fps (ja mam iba 1680x1050) + ju mam taktnutú trošku čo prida možno 2-3fps, takže 30FPS som si nevycucal z prstu. :-)
CPU: AMD Ryzen 5 3600 OC 4.25GHz (1.38v) + Noctua NH-U12P SE2 Motherboard: ASRock X570 Steel Legend Ram: G.SKill Trident Z RGB 16GB DDR4 3600MHz CL16 T1 2x8192MB (1.35v) 16-19-19-39 VGA: MSI GTX 1050Ti 4GB OC 1,911GHz/8GHz (1.05v) Audio: Realtek ALC1220 + Logitech Z625 HDD: SSD WD Black SN750 NVMe 1TB + WD Blue 1TB DVD Drive: Pioneer DVR-S21LBK PSU: Cougar GX-600 Keyboard: Canyon HKB6CZ Mouse: Logitech Corded M500 Display: AOC AG241QX Case: Fractal Design Define R6 Blackout OS: Win 10 Pro 64bit
MT: Samsung Galaxy S10 Prism Green 128GB

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 03. Jan, 2014, 16:42

Problem je asi taky, ze C2Q nema ani z daleka rovnaky vykon na mhz ako i5/7 2. gen+
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
adoooo77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: Št 17. Feb, 2011, 00:40
Bydlisko: Dolné Lefantovce
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa adoooo77 » Pi 03. Jan, 2014, 16:45

Ja viem, že môj procesor je už vykopávka :D ale na väčšinu hier stačí/stačil :laugh: tak teraz som trošku prekvapený ;) Ešte rozmýšľam že by som kúpil použitú Z68 dosku 8gb ram a 2500K procesor, to by bolo asi maximum čo som ochotný pre túto hru investovať do pc :rofl:
CPU: AMD Ryzen 5 3600 OC 4.25GHz (1.38v) + Noctua NH-U12P SE2 Motherboard: ASRock X570 Steel Legend Ram: G.SKill Trident Z RGB 16GB DDR4 3600MHz CL16 T1 2x8192MB (1.35v) 16-19-19-39 VGA: MSI GTX 1050Ti 4GB OC 1,911GHz/8GHz (1.05v) Audio: Realtek ALC1220 + Logitech Z625 HDD: SSD WD Black SN750 NVMe 1TB + WD Blue 1TB DVD Drive: Pioneer DVR-S21LBK PSU: Cougar GX-600 Keyboard: Canyon HKB6CZ Mouse: Logitech Corded M500 Display: AOC AG241QX Case: Fractal Design Define R6 Blackout OS: Win 10 Pro 64bit
MT: Samsung Galaxy S10 Prism Green 128GB

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 03. Jan, 2014, 16:47

To maximum by malo stacit.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
adoooo77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: Št 17. Feb, 2011, 00:40
Bydlisko: Dolné Lefantovce
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa adoooo77 » Pi 03. Jan, 2014, 16:50

A samozrejme že ten procesor pretočím s tou noctuou čo mam na poličke ale rok a pol na 4,5ghz (teda ak sa tam dostanem, ale myslím si že by to nemal byt problém, viem že veľa 2500/2600K dávalo aj 5ghz stable dlhodobo) :) a konečne využijem aj to Accelero :-) , doteraz sa mi to nechcelo montovať do tohto PC čo mám :-D
CPU: AMD Ryzen 5 3600 OC 4.25GHz (1.38v) + Noctua NH-U12P SE2 Motherboard: ASRock X570 Steel Legend Ram: G.SKill Trident Z RGB 16GB DDR4 3600MHz CL16 T1 2x8192MB (1.35v) 16-19-19-39 VGA: MSI GTX 1050Ti 4GB OC 1,911GHz/8GHz (1.05v) Audio: Realtek ALC1220 + Logitech Z625 HDD: SSD WD Black SN750 NVMe 1TB + WD Blue 1TB DVD Drive: Pioneer DVR-S21LBK PSU: Cougar GX-600 Keyboard: Canyon HKB6CZ Mouse: Logitech Corded M500 Display: AOC AG241QX Case: Fractal Design Define R6 Blackout OS: Win 10 Pro 64bit
MT: Samsung Galaxy S10 Prism Green 128GB

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1954
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa mirjak » Pi 03. Jan, 2014, 23:25

Ja som cely SP presiel na C2Q 9650 4GB RAM, 1GB HD5770, W7 a ziadne 5sek sekanie som nemal (1680*1050). Teraz som doplnil RAM na 8GB a VGA na R9 270X a da sa s tym zahrat aj MP. OS mam na SSD, ale samotny BF4 je na pomalom SATA green-e. CPU upgrade pocka na GTA V (ak dufam bude na PC)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 04. Jan, 2014, 22:13

s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 07. Jan, 2014, 16:40

s pozdravom, crux.

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Brandoo » Ut 07. Jan, 2014, 18:17

Obľúbené slovíčko u AMD "UP TO" :D
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mani » Ut 07. Jan, 2014, 19:21

Som sa tu este ani neozval, nakoniec som kupil BF4 od typka co mal kluc k bundlu k amd karte. Mam to cca. tyzden a neviem si to vynachvait. Od posledneho patchu vsetko ide ako ma, nevismol som si ziadne bugy ktore by mi kazili hru alebo podobne, nic nepada. Vsetko ide ako ma a bavi ma to ako najateho (to ma bavilo kazde BF). Optimalizacia super ked to este taha stara HD4850 512MB na low pri 50FPS.

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 07. Jan, 2014, 19:41

neboj zazraky sa nedeju ani na Ultra, ziadny next gen,
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 426
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Ferdie » Ut 07. Jan, 2014, 19:54

Mani buď rád, že ťa to baví. Ja v poslednej dobe nemám chuť to ani zapnúť a to mám odohraných niečo 137 hodín. V tej hre nefungujú základné piliere dobrej FPS a optimalizácia je otrasná. V tomto videu to chlapík pekne vysvetlil: http://youtu.be/SMyliIAdwz8. Ten ich slávny Frostbite engine je prehnitý od základu a pochybujem, že sa niečo zlepší v budúcnosti. Dice a ich patche je kapitola sama o sebe.
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: RX 470 4GB RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"