Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
FederaL
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 766
Dátum registrácie: Pi 12. Apr, 2013, 10:13
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa FederaL » St 30. Okt, 2013, 17:53

chlapi cakame )))) premium som akurat aktivoval ))) cakame
i7 7700K. MSI Z270 M7. corsair RM750. Corsair 2x8gb 300mhz white led. MSI GTX 1080 TI gaming 11g. samsung Evo 960 500gb. Samsung evo 840 250gb. 27" Dell S2718D

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa FEAR » St 30. Okt, 2013, 18:00

pepo30 napísal:
Ferdie napísal:dnes mi to padá do pár minút každé kolo... si môžu strčiť niekam takúto kktinu :E
No presne takto isto začínal BF3, prvý mesiac až dva to bolo na nervy som myslel, že skolabujem... Na na WIN7 32 bit to blblo uplneže na max... :E . Takže som zvedavý či to zas nezabalím a počkám 2-3 mesiace na nejaký poriadn opravný patch...

ach pepo30 teba si pametam :D smutny to pribeh .. sak ty si to vobec rozbehal ? :D kym my ostatni sme uz kydali v plnom prude pomedzi fajnsmekrov ktorych to bavilo tak ty si vzdy pisal ze to nemozes ani zapnut :laugh: a ty si sa nato dal znovu ?

a prosimta co je poriadny opravny patch ? :laugh: ked sa pozrieme opet spetne dozadu na BF3 tak tam na kazdy opravny patch bolo treba dalsi ktory patchoval predchadzajuci patch :D a nemalo to konca .. vsak ti ktori vtedy netvrdili ze je to pecka tak sami vedia ze ked to ako tak slo a prisiel daky patch alebo maintenance tak to den neslo .. lebo vsak udrzba je nato aby daco doj..li .. a ja vravi ze rovnako to bude aj teraz hoc to poniektori nechcu pocut ale proste to nevedia spravit funkcne ako su funkcne ine hry ( a BF3 dodnes nefunguje normale ),.. samozrejme u kazdej sa nieco najde .. ale toto co robi dice to je na vysmech .. najlepsia je aj tak hlaska "something went wrong" to je presne ich logo ani pan boh nezna co sa do..o

takze pepo30 ja ti prajem nech ta nestihne ta sama katastofa ako predtym :)

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 30. Okt, 2013, 18:41

tak predsa to vychadza az 1.11. :rolleyes: cize cakat do 31.10. 23:59 :D
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » St 30. Okt, 2013, 18:50

Hraj to cez VPN
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Brandoo » St 30. Okt, 2013, 18:52

European Union
Pre-load: At least 24 hours before launch
Game Launch: Oct 31 at 12:01AM CET
ked pise 12:01AM - na nas 24 hodinovy cas je to 00:01 a pise 31 tak to nemoze byt 1.11 kedze len 31 den zacal.

:facepalm:


V hre nepocujem svoje kroky, audio dost vypadava
Naposledy upravil/-a Brandoo v St 30. Okt, 2013, 19:30, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » St 30. Okt, 2013, 19:06

kym som to nemal teraz nahodene tak bolo v origine 1den a nejake drobne ... cize to pojde od piatkovej noci ...

ale uz som to rozbehal teraz cez vpn tak mi to je fuk :)
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Ferdie » St 30. Okt, 2013, 23:01

tak dnes mi stiahlo nejaký 677MB patch a po ňom mi to padá každé jedno kolo... katastrofa toto :facepalm:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2965
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa yesper » Št 31. Okt, 2013, 16:56

Unlock, spravajte sa tak aby to tu fakt neskoncilo ako naposledy.

Vdaka

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Št 31. Okt, 2013, 17:08

- ak vam zamrzne hra kazdych 5min po pripojeni, tak ak su servery plne, vtedy je najvetsia pravdepodobnost ze hra zamrzne, nap oloprazdnych servroch sa mi to este nestalo
- zvuky sa niekedy vypnu
- na serveroch nie je cakacka, alebo zalezi od servra ?
- voda je podla mna prilis fluidna, pripadami ako jedno physX demo od NV kde ukazovali strasne prehranu fyziku volakeho slizu
- neviete preco nejde znicit ten mrakodrap v shanghai ? Je to obmedzene na pocet ticketov, ze kazdych -50 ticketov "odomkne" 1 pilier ?
- rovnako na tej mape Paracel storm, nejde znicit veterna vrtula o ktoru je ta lod zaseknuta

Hra mi ide na zostave z podpisu 1080p, 0AA, Medium 70-100fps. Oprati bete velky skok v optimalizacii a farebnosti
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Brandoo » Št 31. Okt, 2013, 17:13

Po patchi je to o cosi lepsie.

No hrat na dawnbreaker team DM ci dominantion je uplna katastrofa. spawn pointy su tam hrozne. prebudim sa v nasej zakladni a desat metrom pred nami nepriatelia.

No vyborna je zavod 311 zatial co som hral. Operation locker je dobra len ak tam nieje 32 a viac hracov ... 64 je nehratelne.


Tiez neviem naco je cierna obrazovka pri narodeni. Zatial co vidim ciernu obrazovku mozem byt uz 10x po smrti (dlho to trva).
Skusal som aj stihacky ... no to je hrozne, to zasli uz pridaleko s tym ulahcovanim lietania. Neni to vobec realne aby sa tak lietadlo spravalo v skutocnosti. nepaci sa mi to vobec
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
FederaL
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 766
Dátum registrácie: Pi 12. Apr, 2013, 10:13
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa FederaL » Št 31. Okt, 2013, 17:36

hrate cez vpn alebo je to uz spustene
i7 7700K. MSI Z270 M7. corsair RM750. Corsair 2x8gb 300mhz white led. MSI GTX 1080 TI gaming 11g. samsung Evo 960 500gb. Samsung evo 840 250gb. 27" Dell S2718D

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Št 31. Okt, 2013, 17:39

je to spustene odo dnes
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
kewo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: Pi 13. Sep, 2013, 06:31

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa kewo » Št 31. Okt, 2013, 18:10

Ale tak zatiaľ je to vpohode až na tých prá bugov ale snáť ked to dneska vypnú tak to optavia.
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000

Užívateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Bydlisko: BA

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Kknightley » Št 31. Okt, 2013, 19:01

Po updejte to fičí veľmi pekne.
GTX7650
i7 4700mq
8gb RAM

Všetko okrem "effects quality = high" nastavené na Ultra / bez AA / 1600x900 average tak 44-50FPS. Optimalizácia výborná, akurát sa mi zdá že čím ďalej sa v singleplayeri človek dostane tým ten grafický WOW efekt upadá. Do prvých troch misií načačkali pekné tiene, svetlá, dym a rozsýpajúce sa okolie no v ďalších misiach samý bug, divné textúry a odfláknutá robota ... taktiež musím povedať že BF3 kampaň bola lepšia, nejako ma to nenadchlo :rolleyes:

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Laro22 » Št 31. Okt, 2013, 19:11

Neviete mi poradiť prečo mi nechce Afterburner monitorovať túto hru? Mám najnovšiu verziu pre Lightningi 3.0.0. 15 Beta
Naposledy upravil/-a Laro22 v Št 31. Okt, 2013, 19:20, upravené celkom 1 krát.
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"