Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Asnod » So 12. Okt, 2013, 15:42

hd7970 60-110fps, konecne to nedropuje.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 12. Okt, 2013, 16:28

kewo: to asi tym, ze na ultra potrebujes viac ako 2GB pamate na karte.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 946
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Mani » So 12. Okt, 2013, 16:38

Blud. Na kartach s 2GB vRam to ide na ultra v pohode. Sa pozri na YT kde to hraju ludia 3570K+GTX770/680 alebo hocjaka vykonna karta s 2GB vRam. Este poznam ludi ktory maju GTX770 s 2GB vRam a ide to uplne v pohode.

Užívateľov profilový obrázok
kewo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: Pi 13. Sep, 2013, 06:31

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa kewo » So 12. Okt, 2013, 16:57

aha problém vyriešený po nainštalovaní Win8 Pro a komplet aktualizáciach,sformátovaní disku, to ide FULL HD ULTRA 4xMSAA
60FPS+ stable(55FPS pri ohňoch).Večer spravím videjko a postnem.
hurááá :cool:

// len mám menší problém hrám BF4 všetko v poriadku, ale ked mám všetko vypnuté len si pozerám fórum alebo si pozerám dáke videá články,FB,google, alebo robím niečo v PC tak sem tam mi freezne pc tak že nemôžem pohnúť ani myšou a musím tvrdý reset pc nejakú radu ? dakujem
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 12. Okt, 2013, 17:22

no mne to na ultra berie 1960MB co je 100% a sekance citim, skusane na mape s 5ludmi.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa FEAR » So 12. Okt, 2013, 17:24

kewo napísal:aha problém vyriešený po nainštalovaní Win8 Pro a komplet aktualizáciach,sformátovaní disku, to ide FULL HD ULTRA 4xMSAA
60FPS+ stable(55FPS pri ohňoch).Večer spravím videjko a postnem.
hurááá :cool:

// len mám menší problém hrám BF4 všetko v poriadku, ale ked mám všetko vypnuté len si pozerám fórum alebo si pozerám dáke videá články,FB,google, alebo robím niečo v PC tak sem tam mi freezne pc tak že nemôžem pohnúť ani myšou a musím tvrdý reset pc nejakú radu ? dakujem

preinstaluj windows... sme radi ze ti ide .. teda BF4 .. ostatok nieje dolezity :D

Užívateľov profilový obrázok
kewo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: Pi 13. Sep, 2013, 06:31

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa kewo » So 12. Okt, 2013, 17:29

tieto tvoje inteligenté egoistické poznámky.
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa FEAR » So 12. Okt, 2013, 17:31

a co chces pocut ? sak ty kvoli tej hre urobis aj nemozne .. kup od DICE ocajchovany cely PC ktory bude na to stavany ... tu uz sa len chodia ludia smiat na toto vlakno :) lebo BF4 je jedina hra kde treba know how ako spustit a z pc spravit stanicu len na na tuto hru ...

ale ze si to ty tak skusim dalsiu radu .. napis na live chat .. tam ti pomozu ..

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » Ne 13. Okt, 2013, 00:56

gauntl3t napísal:Pride mi ze Nvidia tak trochu klame s tym svojim deklarovanim VRAM. Este som totiz nezazil aby mi na ULTRA alebo HIGH obsadilo viac ako 1.6gb v afterburneri (660ti 2gb), pritom uz BF3 mi na starsom radeone s 2gb a bez AA isiel ku dvom GB bezne.
Zvyšných 512mb má obmedzenú rýchlosť, driver do nej uloží iba veci ktoré nepotrebujú plnú rýchlosť. Je to tak kvôli 192 bitovej zbernici ale stále je to lepšie riešenie ako keby tam tých 512mb vram nebolo
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1110
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Ne 13. Okt, 2013, 09:09

Len pre info, ja mam GTX770 4GB a na ULTRA mi svieti vytazenie pamete GPU 50 - 51%. Cize tych 2GB bude asi strop...

bS^
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 44
Dátum registrácie: Ut 23. Júl, 2013, 15:45

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa bS^ » Ne 13. Okt, 2013, 10:57

Takmer každý deň mi zblbnú textury..
Hram, sekne to a take rozmazane textury. V čom je chyba?
Zostava GTX760+Intel i5 4570

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2062
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Eddward » Ne 13. Okt, 2013, 11:39

kewo napísal:// len mám menší problém hrám BF4 všetko v poriadku, ale ked mám všetko vypnuté len si pozerám fórum alebo si pozerám dáke videá články,FB,google, alebo robím niečo v PC tak sem tam mi freezne pc tak že nemôžem pohnúť ani myšou a musím tvrdý reset pc nejakú radu ? dakujem
pre zaciatok by si mohol ubrat z toho OC na CPU a uvidis ako to pojde
dosiahnut 100% stabilne OC nie je take jednoduche ako sa moze zdat
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
alfonSo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Ut 16. Júl, 2013, 12:22
Bydlisko: Žilina

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa alfonSo » Ne 13. Okt, 2013, 11:52

bS^ napísal:Takmer každý deň mi zblbnú textury..
Hram, sekne to a take rozmazane textury. V čom je chyba?
Zostava GTX760+Intel i5 4570
minimalne v tom ze je to beta.. :D
Spoiler: ukázať
MB: GIGABYTE Z87-HD3 || CPU: Intel Core i5 4670k @ 4.4 GHz || Cooler: GELID Solutions Tranquillo rev. 2 || GPU: GeForce GTX 460 || RAM: 2x 4Gb Patriot @ 1333 || Supply: Seasonic S12II-520 Bronze bulk || HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1000GB

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » Ne 13. Okt, 2013, 12:39

Le_Frog napísal:Len pre info, ja mam GTX770 4GB a na ULTRA mi svieti vytazenie pamete GPU 50 - 51%. Cize tych 2GB bude asi strop...
Na 1GB grafike ide usage na 95%+, toto nebude problém
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Ferdie » Ne 13. Okt, 2013, 13:13

nechápem ako ma niekedy môžu zabiť ešte skôr ako vôbec stihnem vystreliť... v BF3 som celkom dobrý, ale tu si pripadám ako totálna lama
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"