Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa killswitch » So 05. Okt, 2013, 09:58

Asnod napísal:Ja mam teamviewer zapnuty a ide mi to bez problemov, aku mas verziu? Ja mam v6 a ta je popravde zapnuta neustale po starte OS koli vzdialenemu pristupu.
v8 ;)

btw na gtx 460 s x4 955 a 12GB ram je to nehratelne. laguje to hodne.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4608
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa hulo92 » So 05. Okt, 2013, 10:26

skusal si beta ovladace?

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: DrayTek Vigor 2130Vn Gigabit Router Internet: 50/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 8 64GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Ferdie » So 05. Okt, 2013, 10:44

mne to laguje pri 60+ fps, strašná je tá beta, to musí byť nejaký pol roka starý build, mám 2x menej fps ako v BF3

lagovaním som myslel stuttering, otvoril som si graf výkonu a skáče to ako bláznivé... niečo je asi zle keď nestačí pretaktovaná i5
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4608
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa hulo92 » So 05. Okt, 2013, 11:15

ten microstuttering mam aj na titanovi :D

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: DrayTek Vigor 2130Vn Gigabit Router Internet: 50/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 8 64GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » So 05. Okt, 2013, 11:16

Tu je zbierka errorov, čo mi to vždy vypíše na pc :rolleyes:
http://img716.imageshack.us/img716/5214/asxa.png
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Ferdie » So 05. Okt, 2013, 11:17

toto je ale macrostuttering :D :facepalm:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Asnod » So 05. Okt, 2013, 11:38

J msko je hrozne, pri 60fps je to ako keby som mal 35.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6757
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa CageJ » So 05. Okt, 2013, 12:16

moje skusenosti

nooo ultra nastavenie grafika 1250/7000MHz, CPU 4GHz; 40FPS bolo najnizsie a najvyssie 70FPS.. priemer 55FPS..
Pri high-ultra(teda auto)... priemer 65FPS.. Ale nejaky ten drop tam je, hravam iba 64 mapy...

Cakal som horsie...

Po zburani toho mrakodrapu ale dojde k blikajucim texturam v okoli a velkemu bugu pri dobyvani C-cka .. Hrac moze stat vo vzduchu.. Prakticky na viacerych miestach po zburani...
Cize bugy boli vcera este vyrazne...

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa killswitch » So 05. Okt, 2013, 12:21

hulo92 napísal:skusal si beta ovladace?
jj, seka sa to hodne. neviem co s tym porobili. na to, ze to je len prefarbickovany bf3 to je dost neoptimalizovane.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
kewo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: Pi 13. Sep, 2013, 06:31

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa kewo » So 05. Okt, 2013, 12:29

By som si aj rád zahral už pomôže mi niekto ? preinštaloval som updatol som, všetko so mvyškúšal, preinštaloval som na WIN7 a na WIn8 skúšal som :)


Obrázok
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6757
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa CageJ » So 05. Okt, 2013, 12:33

pomozem ti takto :D
vcera som to robil a islo to, dnes som to robil a nejde to :D (na tom istom PC) presne tato chyba
skus vypnut antivirak, sandbox a FW.. tusim som to mal vypnute...

Užívateľov profilový obrázok
kewo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: Pi 13. Sep, 2013, 06:31

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa kewo » So 05. Okt, 2013, 12:35

Antivirus, nepoužívam a sanbox ?
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa FEAR » So 05. Okt, 2013, 12:42

kewo napísal:By som si aj rád zahral už pomôže mi niekto ? preinštaloval som updatol som, všetko so mvyškúšal, preinštaloval som na WIN7 a na WIn8 skúšal som :)
omg ... pockaj si na oficialnu verziu kde bude vsetko fixnute ..

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5104
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa elementar » So 05. Okt, 2013, 12:47

ale aby som si to hratelne nezahral ani na low s x4 a 560TI to je hodne smutne
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa hermarian » So 05. Okt, 2013, 13:46

akurat som si dal vsetko na ultra (ale len 2xMSAA) a na zostave v podpise to islo nejakych 30-40 fps (1680*1050) co sa mi nezda az take zle
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q
NTB Asus G750JX

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"