Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5103
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 04. Okt, 2013, 19:36

mne hadzala hra podobne error... skus zajst do zlozky v documentoch BF4/settings/PROFSAVE_profile a prepis tam hodnotu pri
GstRender.OverallGraphicsQuality hodnotu na 3 napr.
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » Pi 04. Okt, 2013, 19:37

Tak an PC sa mi to zatiaľ nepodarilo rozbehnúť, po chvíľke načítania mi vyhodí DirrectX error (ktorý si ani nemôžem prečítať, proste sa k nemu "nedoklikám". Navyše mi súčasne padne ešte aj Chrome a Origin :facepalm: Ovládače som samozrejme nainštaloval tie "odporúčané"
// Tak tu je ten error:
Obrázok
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5688
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 04. Okt, 2013, 19:55

elementar napísal:mne hadzala hra podobne error... skus zajst do zlozky v documentoch BF4/settings/PROFSAVE_profile a prepis tam hodnotu pri
GstRender.OverallGraphicsQuality hodnotu na 3 napr.
bohuzial nic
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Amhro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 153
Dátum registrácie: So 27. Aug, 2011, 17:23
Bydlisko: Anywhere

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Amhro » Pi 04. Okt, 2013, 19:58

kewo napísal:Má niekto problém ako ja ? Hra LOADING.... a nič, nenabehne.
updatni punkbuster
CPU: AMD RYZEN 7 2700X w/ COOLER MASTER MasterLiquid ML240L MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz GPU: MSI R9 390 8G SSD: Samsung 970 Evo 500GB HDD: WDC 2TB PSU: Corsair RM650i CASE: PHANTEKS P400S TG
http://www.youtube.com/user/Amhro

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Pi 04. Okt, 2013, 19:59

ten dx error hodilo aj mne, ale to ked som dal ultra nastavenie a vytazenie vram bolo 1890mb, potom som to stiahol na High, odtedy ziadna hlaska, teda neviem ci to bolo kvoli tomu.
Ja som hru stiahol, nainstaloval, zapol battlelog a normalne hram bez problemov, padov a lagov.

// Je to naozaj vzacne ze to niekomu ide :D
Naposledy upravil/-a Fullesh v So 05. Okt, 2013, 00:37, upravené celkom 3 krát.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 04. Okt, 2013, 20:02

Spustil som hru. 61/64 man. Cakal som nejakych 7m kym mi zmizla loading screen o bete a preorder now, nasledne black screen, v pravom hornom rohu loading a 5 sec po nom not responding, ukoncit hru. :D
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5103
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 04. Okt, 2013, 20:07

OkiGraphics napísal:Tak an PC sa mi to zatiaľ nepodarilo rozbehnúť, po chvíľke načítania mi vyhodí DirrectX error (ktorý si ani nemôžem prečítať, proste sa k nemu "nedoklikám". Navyše mi súčasne padne ešte aj Chrome a Origin :facepalm: Ovládače som samozrejme nainštaloval tie "odporúčané"
// Tak tu je ten error:
Obrázok
mne hadzala hra podobne error... skus zajst do zlozky v documentoch BF4/settings/PROFSAVE_profile a prepis tam hodnotu pri
GstRender.OverallGraphicsQuality hodnotu na 3 napr.
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » Pi 04. Okt, 2013, 21:48

Bohužiaľ, bez odozvy...ll Ale na notebooku s W8 som to rozbehol v pohode na prvý krát... Len tie FPS nič moc :D
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Pascal
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 232
Dátum registrácie: Po 08. Dec, 2008, 22:41
Bydlisko: Senec okolie

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Pascal » Pi 04. Okt, 2013, 23:10

cakal som, ze mi vybuchne pc ked to pustim :laugh: , ale celkom vpohode na low, zostava v podpise, sa aj cudujem s takou starou grafikou. To menu mi vadi na vyber zbrani.
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 05. Okt, 2013, 00:26

neviete co znamenaju tie random spawn lode co sa objavuju strede ulice ? :D
inak ako je to teraz s lekarnickami a nabojmi a sa mi zda ze hlasky o poziadanie nabojov nefunguju tak ako v bf3.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Ferdie » So 05. Okt, 2013, 00:45

tá lekárnička je celkovo nejaká divná, má krátky dosah a hneď zmizne... takisto ammo packy nedoplňujú výbušniny
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5688
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa killswitch » So 05. Okt, 2013, 01:20

killswitch napísal:nenapada vas, kde by mohla byt chyba. vobec nespustim hru.

vyriesene. ak by mal niekto podobny problem, tak hra sa neznesie s teamviewerom ;)
Plne príležitostný moderátor.

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Asnod » So 05. Okt, 2013, 09:00

Ja mam teamviewer zapnuty a ide mi to bez problemov, aku mas verziu? Ja mam v6 a ta je popravde zapnuta neustale po starte OS koli vzdialenemu pristupu. Btw tie Nv najnovsie bety na BF mi crashuju random Crysis 3, random 5sec black screen kedy klesne gpu usage na 0%, s 320whql uz to je zase ok.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
alfonSo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Ut 16. Júl, 2013, 12:22
Bydlisko: Žilina

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa alfonSo » So 05. Okt, 2013, 09:13

Ferdie napísal:tá lekárnička je celkovo nejaká divná, má krátky dosah a hneď zmizne... takisto ammo packy nedoplňujú výbušniny
ta mala lekarnicka mizne lebo si ju vojak berie k sebe nie? ked po nej prejde..
Spoiler: ukázať
MB: GIGABYTE Z87-HD3 || CPU: Intel Core i5 4670k @ 4.4 GHz || Cooler: GELID Solutions Tranquillo rev. 2 || GPU: GeForce GTX 460 || RAM: 2x 4Gb Patriot @ 1333 || Supply: Seasonic S12II-520 Bronze bulk || HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1000GB

Užívateľov profilový obrázok
Riddick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 664
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: BA/KN

Re: Battlefield 4

Príspevok od užívateľa Riddick » So 05. Okt, 2013, 09:33

Su aj velke ammo packy,ake boli v BF3,ktore doplnaju aj granaty,rpg a c4
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL sAp II Pro + HifiMAN HE-400 & Brainwavz Angled Earpads | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus One 64GB Sandstone Black 8.1

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"