Battlefield 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Reputácia: 0
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mimiik »

8800 aj 9800 ma co robit s tymi hrami bf3-4 na low detailoch aby sa dostala na 30 fps takze ziadne high sa konat nebude
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Používateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1090
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mani »

Majitelia 8800 budu radi ked BF4 si zahraju MP nejak obstojne na low ... podla mna napisali somarinu ze tam staci dualcore na minimum, kedze na low sa hrac s c2d a 8800 mozno nedostane ani na stable 45-50fps a to aj pri nizkom rozliseni...
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6889
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: BA

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Papek »

Mani napísal:Papek, na 9800GTX+ to ano. Ale to co pisal on
trojan4x4 napísal:Btw. 8800gt potiahne bf3ku na high v pohode aj fo sa tyka MP, a bf4 tipujem nieco ako medium alebo nieco pod medium...
Asi tazko potiahne taky stary crep ako 8800GT BF3 v MP hratelne na high ked 9800GTX+ to na hranici hratelnosti davalo 40-50FPS :facepalm: . Nechcem tu rozpisovat server s vela hracmi a narocne mapky ako B2K atd.
To som tym aj chcel povedat, len som to nenapisal. 9800GTX+ bola este o cosi silnejsia od 9800GT a da to iba na medium, preto sa mi moc nechce verit, ze to cely cas potiahne plynulo. Ono v specifickych situaciach davala 9800 aj vyssie frameraty, ale bezne sa to hybalo medzi 40-50.
Dear God, please, give us Lemmy back and we'll give you Justin Bieber.
Používateľov profilový obrázok
gauntl3t
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So 18. Nov, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Zilina

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa gauntl3t »

..vy dvaja :wallbash: uplne nespravny topic tu riesite
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6889
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: BA

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Papek »

Riesi sa to tu na margo toho, ze ako chce spustit plynulo BF4 na high, ked to nezvlada ani trojku.
Dear God, please, give us Lemmy back and we'll give you Justin Bieber.
Používateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1090
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mani »

No takze v BF4 nema byt M16A3 iba M16A4 ktora bude strielat po davkach alebo 1 naboj. Takze to vidim tak ze tí imbecili co hrali v BF3 len s tou OP trapnou zbranou budu plakat a prosikat nech to tam pridaju. Mohli by tu hru spravit normalne a nie ako BF3 ze v hre su 3 zbrane ktore su OP a kazdy s nimi hra, a hlavne nech su pouzitelne gulomety, ked spravia to co v BF3 so zbranami okamzite tu hru predam ...
Používateľov profilový obrázok
tusom
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Ut 26. Jún, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa tusom »

mna by velmi potesilo ak by tam dali M1 Garand, v Bad Company 2 sa mi velmi pacila, v BF3 mi chybala :)

(troska OT k tej debate nado mnou: BF3 som hral na GTS250, tusim fullHD, minimalne detaily, fps cca 20-25, ak bola nejaka mastenica v Metre este menej... )
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
Používateľov profilový obrázok
gauntl3t
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So 18. Nov, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Zilina

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa gauntl3t »

Ta M16 s burstom (spravne ma byt oznacena ako A3, nie A4) ma v BF3 este o nieco vacsiu presnost nez ta s Full-Auto. Problem ktory ani po niekolkych patchoch neporiesili je, ze sa pri rychlom klikani zasekava rovnako ako KH2002. Takze ak bude v BF4 M16 s burst only a nebude sa zasekavat, bude tiez pravdepodobne OP.
Používateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

k Tej 9800GT: tá grafika to na high a 1080p nedá, treba GTX460 aspoň. 450 to tiež potiahne ale tak na 25+FPS
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh
Používateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1090
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mani »

gauntl3t napísal: Takze ak bude v BF4 M16 s burst only a nebude sa zasekavat, bude tiez pravdepodobne OP.
Uvidime v bete, ked to bude tak ako pises tak si tu hru ani nekupujem. Nech si to nechaju :facepalm:
MichalkoOo napísal:k Tej 9800GT: tá grafika to na high a 1080p nedá, treba GTX460 aspoň. 450 to tiež potiahne ale tak na 25+FPS
No ved to je jasne ze ta karta to neda na high pri 1080p. Lenze pan trojan to asi nedokaze pochopit, on si bude stat za svojim aj ked napise totalny nezmysel (ako vzdy) :rolleyes:
Používateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5184
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Reputácia: 0
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa elementar »

Vie niekto ci sa oplati preodbjednat premium?
z kade a za kolko je to nalepsie ?
a premium ma aj original hru alebo su to len rozsirenia ?
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD
Používateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Len rozšírenia
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh
Používateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5184
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Reputácia: 0
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa elementar »

dik no tak som objednal deluxe za 40
http://www.progamingshop.sk/battlefield ... 11287.html
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD
Používateľov profilový obrázok
Mani
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1090
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Mani »

To su obycajni vypalnici. Chcu od nas 40E za hru a potom zaplatit 50E za premium a zas kupit ten DLC ktory uz je v hre za 40E ? Ako dat cca. 100E za hru ktora je este k tomu zabugovana ako prasa :facepalm:
Používateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5184
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Reputácia: 0
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa elementar »

je to strasne trapne....
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Návrat na "Hry a problémy s nimi"