Tomb Raider: Legend

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Tomb Raider: Legend

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 02. Apr, 2006, 17:34

No, v tychto dnoch vide nova Lara, vraj konecne nadvezuje na prve dieli a neni nudna a onicom ako par poslednych, Chronicles, angel of darknes..

Co nato vravite?

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 02. Apr, 2006, 18:24

- podla mna nic extra...

taky pekny Bug z dema, nie odomna .. ,ja by som si to demo nenainstaloval :no:

Obrázok

(klikni pre zvacsenie)


- pozrite sa na nohy :wink:
s pozdravom, crux.

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 02. Apr, 2006, 18:30

Mno, ja som si kusok zahral, uz z finalnej plnej hry a da sa to.. taky, navrat ku korenom to je..

A ziadne bugy, nist,, Predsa, demo je demo :roll:

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Blade100 » Pi 05. Máj, 2006, 23:23

Tak mne sa to paci ,,,, :P
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
joe-xonic
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 109
Dátum registrácie: Št 13. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa joe-xonic » Ne 14. Máj, 2006, 19:54

som len veeeelmi zvedavy kolko je takych ludi co im to na next generation netrha. no ja medzi nimi urcite nebudem (FX 5700) :x :E :x

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 19. Máj, 2006, 14:16

next gen = ak chces malo fps :wink:
- taky nie su co im to netrha pri normalnom rozliseni , to jest : od 1024x768 a vyssie + next gen
- na next gen treba next gen cpu, asi 4Ghz Conroe , alebo 4Ghz Athlon X2 , obdobne to je aj s Oblivion kde by sa ties taky 4Ghz Conroe zisiel

EDIT: No , teraz sa to s Patchom vykonovo trochu zlepsilo :wink:
s pozdravom, crux.

kiaba2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kiaba2 » Po 22. Máj, 2006, 14:29

podla mna je to dobre da sa to hrat ale hral som to iba po usek nad tym

Užívateľov profilový obrázok
Voloda737
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Št 28. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: S*K*L*

Príspevok od užívateľa Voloda737 » Po 29. Máj, 2006, 19:09

Neviete mi niekto poradit? Hned v prvej misii (tusim Bolivia) ako sa ucite prve skoky a pohyby, tak pred prvym pouzitim haka mi hra spadne do windowsov (skusal som to asi 100 krat) ... keD ma hra vyzve aby som pouzil hak, tak stlacim (defaultne tusim) Q potom to spadne. ci nemate niekto podobny problem...

Užívateľov profilový obrázok
HMLafo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 86
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Trnava 2
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HMLafo » Št 01. Jún, 2006, 22:34

Takto som cumel na monitor: :8O: , keD som to videl prvy krat.
Po dlhej dobe (po Diable II) nieco, co ma nepusti pred polnocou do postele. Next gen mi nejde zapnut, da sa strucne vysvetlit, co je to? Inak mi to ide celkom plynule 1024x768 aj pri zapnuti vsetkeho ostatneho. Moj HW viD. podpis, samozrejme trochu vyladeny.
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2070
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » Pi 02. Jún, 2006, 09:11

nextgen je HDR + nejake efekty pomocou shader model 3.0

Užívateľov profilový obrázok
HMLafo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 86
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Trnava 2
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HMLafo » Pi 02. Jún, 2006, 12:18

beardie napísal:nextgen je HDR + nejake efekty pomocou shader model 3.0
VDaka, takze ATI X1xxx, alebo nVidia 6xxx a novsie. Mozno o rok.
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY

Užívateľov profilový obrázok
joe-xonic
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 109
Dátum registrácie: Št 13. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa joe-xonic » St 07. Jún, 2006, 22:15

tak zasa mam problem ked dam spustit hru tak ma vyhodi s istymi kecami o tom ze nemam dx9 grafiku a pod. (mam FX 5700) alebo ze mam zle drivere. skusil som aj preinstalovat drivery potom aj win ale nic nepomaha. pls help :help:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"