vypinanie hier...

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

vypinanie hier...

Príspevok od užívateľa miso23 » Ut 28. Mar, 2006, 20:47

mam taky problem ze ked hram nejaku hru,tak mi to po par minutach vypne...moze to byt sposobene overclockingom???mam vyskusat nejake testy PC?ake?
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
nudi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa nudi » Ut 28. Mar, 2006, 21:17

aby si vylucil ten overclocking tak klasicky vrat hodnoty cpu aj graf. na defaultne a potom skus ci to bude robit. inac co mas namysli pojmom vypinaju sa hry ( pad a navrat do winu, alebo modra smrt, ci totalny reset , ci zasek hry a pomoze iba reset :? trochu upresni)
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » St 29. Mar, 2006, 16:19

drtim generals alebo godfathera(btw. ina blbost,uz som to odinstaloval :D ) a zrazu sek,navrat na plochu a na generalse vyhodi nieco v zmysle:Technical difficulties... a o tom ze mam chybny alebo prehriaty HW.....alebo virusy...predtym to nerobilo,bude to asi tym OC.Dufam ze to neznamena,ze ked chcem hrat,nemozem taktovat :cry: !!!t by mi bol ten novy zdroj co som kupil na 2 veci....
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
nudi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa nudi » St 29. Mar, 2006, 23:05

ten fortron by to mal utiahnut. skus tie hodnoty na default. inac co hovori taky prime95 na stabilitu compu. skusal si po pretaktovani cpu, a na grafiku samo 3dmark05 ale nechaj viac krat prebehnut nech sa karta zahraje. co mas za vetrak na tej 6600. dufam ze nie pasiv.
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Št 30. Mar, 2006, 07:42

vyskusam teda na default...prime95 som neskusal(hups).tak ho necham aspon zo 4-5 hodin.nedavno som formatoval disk tak som este nestihol nainstalovat ani 3Dmark,ale dnes ho naisto necham bezat aspon 5-6 krat po sebe....na grafike mam zatial ten default,ale idem kupit PRIMECOOLER PC-VGAHG1 AL + nejake pasivy na pamate...
BTW: dal by sa nejako rozrezat stary pasiv z boxu procaka a pouzit to ako pasivy na grafiku???idem kupit AC Silencer 64 Ultra TC L tak by som mohol na nieco ten stary pouzit,nie?
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
nudi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa nudi » Št 30. Mar, 2006, 09:00

no a na tom defaulte ti padaju tie hry ci nie? ten prime skus urcite hlavne po pretaktovani ci mas stabilny comp. ten pasiv co spominas by asi isiel, ale lepsie by bolo na taku 6600 dat ho primecoolera (je v poho ja nim chladim 6800GT). ked by si velmi chcel skusat ten pasiv tak napis do sekcie chladenie, viem ze niektory to tak robily a vyzeralo to zaujimavo. hlavnym problemom bolo uchytenie tak ti daju dake rady co a ako.
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Št 30. Mar, 2006, 16:59

ja chcem dat primecoolera na grafiku,ale kedze k nemu niesu pasivy na pamate grafiky tak som chcel rozrezat stary pasiv z CPU a prilepit tie kusky 3M paskou na pamate......ale mozno kupim pasivy Coolermaster za 217,- ,lebo asi nebudem kupovat naraz s primecoolerom aj ten AC na CPU...

to ci hry padaju aj na defaulte som este neskusal ale akonahle to skusim napisem......
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Št 30. Mar, 2006, 17:15

Poprosim riesit otazku padania hier, a nie chladenia a podobne ... na to tu su ine sekcie ! :x

Dakujem za pochopenie

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Št 30. Mar, 2006, 18:08

2CrackeN: :red: SORRY!!!
2nudi:bolo to sposobene overclockingom,Prime95 isiel asi pol hodinu a potom sa test stopol lebo bol prilis vela errors...teraz skusam znova na nizsom oc.Aspon uz viem cim to bolo....
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
nudi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa nudi » Št 30. Mar, 2006, 21:47

ok som rad ze si nasiel chybu a nabuduce poriadne testuj :wink:
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW

Užívateľov profilový obrázok
Voloda737
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Št 28. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: S*K*L*

Príspevok od užívateľa Voloda737 » Po 29. Máj, 2006, 19:35

Mne to robi tiez, ale u mna je to sposobene prehrievanim CPU (72 stupnov :cry: ) - samovolne sa mi restartuje komp. A pred startom windows mi vyskoci hlaska "CPU Over Temperature Error"...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"