Black Mesa: Source

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa STENLY » Št 20. Sep, 2012, 13:02

vyzerá to úžasne...
ak to niekomu seká, tak .... mne to ide na ca 250FPS :cool:

edit: nemám :P je presne podla pravidiel... ;)
a stanly je kto :?
Naposledy upravil/-a STENLY v Št 20. Sep, 2012, 22:40, upravené celkom 2 krát.
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12574
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa Per » Št 20. Sep, 2012, 14:02

neseka..su tam ale framedrops,akoby swapol obcas disk http://forums.blackmesasource.com/showt ... hp?t=12660
/
stanly, podpis mas tak 2x vyssi ako je v pravidlach ;)

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4651
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa hulo92 » Pi 21. Sep, 2012, 16:32


PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa STENLY » Ne 23. Sep, 2012, 00:52

PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 24. Sep, 2012, 00:33

Je to paráda, vynikajúci remake, vidno, že si na tom dali záležať. Prajem im nech sú za svoju robotu nejak odmenení, či už zamestnaním vo Valve alebo keby im aspoň Valve poslalo nejaké €. Teraz už len čakať na Xen a HL2:Ep3 :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
nobody
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 465
Dátum registrácie: Ne 07. Sep, 2008, 10:23
Bydlisko: Púchov

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa nobody » Po 24. Sep, 2012, 22:01

Je to fakt super :OK: (neznášam tie príšerky, čo skáču do ksichtu!! :D )
HP EliteBook 840 G3
Xiaomi Mi4c White

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa valistar » Po 24. Sep, 2012, 22:38

zatial som pocul len soundtrack a tam ma v dobrom prekvapili niektore tracky :-)

hru urcite vyskusam tiez ked bude casu ..

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12574
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa Per » Po 24. Sep, 2012, 23:18

soundtrack je iny tusim...teda myslim ze to nie je ost hl1 co mam doma

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 25. Sep, 2012, 08:46

ano je iny, je na domovskej stranke k pocutiu / stiahnutiu + dobrovolny poplatok

Užívateľov profilový obrázok
apac112
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: St 22. Aug, 2007, 08:00

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa apac112 » Št 27. Sep, 2012, 00:55

takze prejdene... som zvedavy kolko im bude trvat dorobit XEN aspol .... :(
MB: Asus VII Hero, CPU: i7 4790K@4,5Ghz-1,28V+Thermalright HR- 02 Macho , RAM: Crosair Vengeance LP 2x4Gb 1866mhz CL9, VGA: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming@1280/7000 , SSD: Samsung 850 EVO 250 GB, HDD1: SEAGATE.B 250GB, HDD2: SEAGATE.B 1TB, PSU: OCZ zs550W 80+bronze, CASE: LANCOOL K62, LCD: SAMSUNG BX2450L, OS: Win10 Pro 64x

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12574
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa Per » Ut 09. Okt, 2012, 23:17


Užívateľov profilový obrázok
m2fizy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 516
Dátum registrácie: Ut 04. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa m2fizy » Ne 28. Okt, 2012, 11:24

Zdravim ... neviem stiahol som kompletku (instalaciek) z CHIP.DE ... rozbalil ... spustil BlackMesa-Setup.exe ... instalovalo to z BlackMesa.7z ... hra sa niekde nainstalovala ... no ani za boha neviem kde ... zistil som ze je to v STEAM ... tak som to tam hladal a aj samozrejme nasiel ... ale az na to ze tam nieje ziadnem "spustaci subor" ... ikonku mi na plochu hra taktiez "nevytvorila" ... ale za to sa tu vytvorila ikonka Source SDK Base 2007 ... ktoru ked pustim ... xce aby zbehol neaky benchmark ... naco ? ... ja sa xcem hrat ... nie testovat svoj PC.

Preto Vas ziadam o vysvetlenie ako sa to spusta, resp. ako sa to instaluje (ak je to nahodou zle instalovane) ... btw ziadne moznosti na vyber skoro vobec neboli ... takze ... podla mna instalovane je to Ok.

Skuste poradit ... DIK
PC: CPU: Core i7 3770K (3.5GHz, in 2D @ 1600MHz) + NOCTUA NH-D14 + Noctua NF P-12, MB: MSI® Z77A-GD65, GPU: MSI GTX 1080 ARMOR 8G OC (1657-1797/10010), RAM: 2*(2*4)GB 2400MHz DDR3 KHX PREDATOR SERIES, SSD/HDD: 2x 250GB (RAID0 - 840EVO) + 2x 500GB (RAID1 - WD5003ABYZ) +1TB (WD1003FZEX) + 2TB (WD20EARX), CASE: NZXT TEMPEST 410 ELITE + 5x Noctua NF P-12, FAN REG: BITFENIX Recon, PSU: ENERMAX PLATIMAX 600W 89-94%, Monitor: 43" LG 43UD79 4k UHD, Repro: Creative Inspire 5100, Slúchadlá: KOSS R45 + HYPERX CLOUD, MOUSE: Microsoft SW + Logitech G403 PROTEUS CORE, KEYBOARD: Genius GX Gaming Imperator PRO, PODLOŽKA: ROCCAT TAITO 3mm + Tt eSPORTS CONKOR, OS: WIN7 ULTIMATE 64bit.
https://www.speedtest.net/result/8503311762
...
Spoiler: ukázať
SERVER: CPU: AMD E450 + Enermax MAGMA (@ 800MHz + GPU acceleration active), MB: ASUS® EM45M1 M PRO, RAM: 4GB 1600MHz DDR3 PATRIOT, HDD: 500GB (HD501LJ) + 4*2TB (WD20EARX) + 4*4TB(WD40EFRX), CASE: CM SILENCIO 550 + 3x GELID SILENT TC, PSU: Seasonic G-360 90+, Monitor: 52" SHARP AQUOS, Receiver: PIONEER VSX-819H-K, Repro: PURE ACOUSTIC 2*185W, MOUSE + TOUCHPAD: GENIUS Slimstar T8020, OS: WIN7 ULTIMATE 64bit.

STEAM MACHINE: CPU: AMD A10-7850K Black Edition (@ 1600MHz 3.7GHz/4.0GHz) + SilverStone NT06-PRO Nitrogon + NOCTUA NF-F12 PWM, MB: ASROCK FM2A88X-ITX+, GPU: Radeon R9 270X (GV-R927XOC-2GD, 1050/1100MHz//5600MHz), RAM: Crucial 2*8GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP (8-8-8-24, 1,35 V ), HDD: Intel 530 180GB SSD bulk (2.5"mSATA 6Gb/s, MLC, 20nm, read 540MB/s, write 490MB/s, 7mm), CASE: SilverStone RVZ01 Raven Z + 2x Enermax T.B.Silence Manual, PSU: SilverStone ST45SF-G 450W SFX Gold +90%, Monitor: 52" SHARP AQUOS, Receiver: PIONEER VSX-819H-K, Repro: PURE ACOUSTIC 2*185W, MOUSE + KEYBOARD: LOGITECH MK220 SK, OS: WIN7 PROFESSIONAL 64bit.

RARITKA: CPU: Intel XEON X3363 (4c/2,83GHz/12MB/1333MHz) + AC FREEZER XTREME, MB: ASUS® RAMPAGE FORMULA, GPU: MSI GTX660 OC 2GB, RAM: 2x2*2GB 1066MHz DDR2 KINGSTON HYPER X BLU, HDD: 500GB SAMSUNG HD501LJ 3,5" SATA (500/7200/16), CASE: XIGMATEK ASGARD 381 + 5x Enermax T.B.Silence (UCTB12), PSU: FORTRON AURUM 500W 90+, OS: WIN7 ULTIMATE 64bit.

ANTIQUE NB : HP OMNIBOOK 5700 CPU: Pentium MMX Procesor (@ 166MHz), DISPLAY: 12.1" Active Matrix LCD (TFT 1024x768px), RAM: 128MB, HDD: 2,16GB (@ 4200rpm), FDD/CD: 3.5" 1.44 MB floppy/16x CD-ROM, SOUND: 16-bit Stereo sound (with two speakers), MODEM: 28.8Kbps, CONNECTORS: Serial (9pin), Parallel (25pin bidirectional ECP/EPP), Video (15pin D-shell VGA), Infrared (iRDA Wireless iRDA-SIR), Keyboard/Mouse (6pin mini-DIN PS/2), BATTERY: LiOn 14.4V, 3200mAh, UPGRADE (@ 2014): WIFI: D-LINK AirPlus G (DWL-G630), USB: 32bit Cardbus USB 2.0 2ports OS: WINXP.

NOTEBOOK: ASUS ZENBOOK UX31E, CPU: Intel Core i7 2677M (2 jadrá, 4 thready, 1,8 – 2,9 GHz, 4 MB cache), RAM: 2x2GB DDR3 SDRAM, 1333 MHz, HDD/SSD: SanDisk SSD U100 256GB, LCD: 13.3", lesklý, 16:9 (1600 × 900), OS: WIN7 ULTIMATE 64bit.

WORKBOOK_NOTEBOOK@WORK: ASUS N76VZ, CPU: Intel Core i7-3630QM (@ 2,4GHz), GPU: nV GEFORCE GT650M 4GB DDR3 (835/900), RAM: 2*8GB DDR3 1600MHz PATRIOT, HDD: SAMSUNG 840 EVO SSD 120GB + 1TB 5400rpm, LCD: 17" fullHD (1920 x 1080), external LCD: 2x LG FLATRON IPS235 23" fullHD (1920 x 1080), MOUSE: GIGABYTE M6980X , PODLOŽKA: SHARKOON XXL, OS: WIN7 PROFESSIONAL SK 64bit.

NETBOOK: PACKARD BELL DOTs, CPU: Atom N570, RAM: 2GB DDR3 1600MHz, SSD: Intel SSD 520 Series 240GB, OS: WIN7 ULTIMATE 32bit.

MINI PC: RIKOMAGIC MK 802 III, CPU: ARM RK3066 Dual Core (1,6GHz, Cortex-A9), RAM: 1GB DDR3, GPU: Quad Core, HDD: 8GB internal storage + MicroSD 32GB CL10 A-DATA, WiFi: 802.11 b/g/n, OS: Android 4.1 (Jelly Bean).

MINI PC_2: Raspberry Pi (Model B), CPU: Broadcom BCM2835 (CPU + GPU + SDRAM (on top)) (cpu : 700 MHz ARM11 ARM1176JZF-S core + gpu : Broadcom VideoCore IV (OpenGL ES 2.0,OpenVG 1080p30 H.264 high-profile encode/decode)), RAM: 512MB SDRAM, HDD: MicroSD 32GB HC, CL10 KINGSTON, DISPLAY: 3,5" touch screen (3,5", 400*320px), OS: custom DEBIAN (fit for this display).

PHONE: Samsung GALAXY S4 16GB (i9505), OS: Android 4.3, CARD: MicroSD Kingston 32GB CL10, CHARGE: wireless

TABLE PHONE: Samsung GALAXY S3 16GB (i9300), OS: Android 4.0.4, CARD: MicroSD Kingston 16GB CL10

TABLET: PRESTIGIO MULTIPAD 10.1 ULTIMATE 3G, 16GB, CPU: Rockchip RK3066 (1,6 GHz), RAM: 1GB, GPU: Quad-core Mali 400, LCD: 10" (@ 1280 x 800), HDD: 16GB internal storage + MicroSD, WiFi: 802.11 b/g/n, BAT: 6400 mAh, OS: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

WIN TABLET: TECLAST X98 PLUS 4GB/64GB, CPU: Intel Cherry Trail T3 Z8300 (4Core, 2M Cache, 1,44-1,84 GHz, 2W, 14nm), RAM: 4GB DDR3L, GPU: Intel HD Graphic Gen8, LCD: 9,7" IPS RETINA (2048x1536px, 264ppi), HDD: 64GB eMMC internal storage + MicroSD (up to 128GB), WiFi: 802.11 b/g/n, VIDEO: 2MP+5MP kamera, BAT: 8000 mAh, OS: WIN 10 genuine.

PS3: SLIM, FW: 5.2, HDD: 320GB

PSP: FAT 1st. version, FW: 6.2, CARD: SMS redukcia MicroSD Kingston 16GB CL10

PS VITA: 3G/WIFI, FW: ???, CARD: PSVITA M.C. 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa Courage_SK » Ne 28. Okt, 2012, 11:30

No všetko máš správne. Hra sa nainštalovala do Steamu, stiahol sa ti aj Source SDK Base 2007 ktorý je potrebný na hranie. Už len v knižnici na Steame spusti hru Black Mesa, ak nemáš na ploche ikonku tak v knižnici na hru pravým klinkni a vytvoriť zástupcu na ploche a hraj. Ikonku Source SDK Base 2007 z plochy môžeš odstrániť.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa Joey35 » Ne 28. Okt, 2012, 11:33

no takze chlope,musis si stiahnut spominany SDK souce 2007 so steamu(sa mi zda ze je to v nastrojoch) a tak nainstalovat Black Mesa a malo by ti ju normalne pridat medzi hry ako mne a odtial to normalne spustis :)
PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K + Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:Samsung 860 QVO 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1435
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Black Mesa: Source

Príspevok od užívateľa dargy » Pi 08. Máj, 2015, 08:33

Na steame za dvacku. Zrejme aj multi a dokoncene. Najde sa niekto kto uz ma, nech hodi nejaky feedback?
ZDROJ: Seasonic 850W PRIME 850 Gold SSR MB: MSI Gaming 5 CPU: i5 4670K@4,5GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB G.SKILL RipjawsX 2400 MHz CL 11 VGA: MSI R9 390 GAMING 8GB HDD:Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS + 120GB Barracuda IDE SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL HEADPHONES: Superlux HD330 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"