The Godfather

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Ut 16. Máj, 2006, 22:25

Grafika sa celkom da urcite velke plus je v moznostiach bitky :) ,
ohen je tam krasni ,
ale auta, mesto,ludia su na ... este sa mi nepodarilo vystupit z auta cim sa vystupuje poradte :(
hra nestoji za to
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Po 22. Máj, 2006, 07:45

zdravim vie mi niekto povedat ako sa vtejtoto hre vystupuje z auta ?aci sa neda zmenit ovladanie mysky pri otoceni do prava sa postava natoci do lava a naopak neda sa to niekde zmenit?
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
alpacha
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi 10. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Puchov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa alpacha » Po 22. Máj, 2006, 21:10

lubo188 napísal:zdravim vie mi niekto povedat ako sa vtejtoto hre vystupuje z auta ?aci sa neda zmenit ovladanie mysky pri otoceni do prava sa postava natoci do lava a naopak neda sa to niekde zmenit?
mas to cracnute... musis si stiahnut mini disc a s4hide...
CPU: Intel CeleroN D 2.66ghz LGA775 MoBo: Asrock 775V88 RAM: DDRAM 512MB PC400 kingston CL 3.0 Grafika: ManLi GeForce 2 MX400 64MB Harddisk: Maxtor s-ata 120gb CD-RW: Teac CD-W540E FDD: Teac 3.5" Sound: AC97 PSU: Mercury 350W Repro: Genius SP-K10 Monitor: OPTIView 15L Net: DSL 512/128/1GB

Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mainsteam » Ut 23. Máj, 2006, 13:50

Podla mna je ta hra dobra. :D
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

Užívateľov profilový obrázok
alpacha
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi 10. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Puchov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa alpacha » Ut 23. Máj, 2006, 14:32

tu stiahnete minidisc

Kód: Vybrať všetko

http://panterforum.pa.funpic.de/other/TheGodfatherTheGamev1.0MaxiMiniBackupImageEng.rar
ten orozbalite a otvorite v deamon tools
a tu stiahnete s4hide

Kód: Vybrať všetko

http://panterforum.pa.funpic.de/other/sd4hide.exe
ten nakopirujete do zlozky s hrou... a odtial pustite date hide.. a pustite hru a malo by to ist...
CPU: Intel CeleroN D 2.66ghz LGA775 MoBo: Asrock 775V88 RAM: DDRAM 512MB PC400 kingston CL 3.0 Grafika: ManLi GeForce 2 MX400 64MB Harddisk: Maxtor s-ata 120gb CD-RW: Teac CD-W540E FDD: Teac 3.5" Sound: AC97 PSU: Mercury 350W Repro: Genius SP-K10 Monitor: OPTIView 15L Net: DSL 512/128/1GB

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 23. Máj, 2006, 22:39

OMG :E
preco tu riesite warez?

Yoyo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Ne 20. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Petrzalka

Príspevok od užívateľa Yoyo » Po 29. Máj, 2006, 13:37

Super hra
AMD Phenom II X3 720 BE 2800Mhz@3600Mhz 1,55v AM3 + CoolerMaster Hyper 212,| Gigabyte MA790FXT-UD5P AM3,| 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 CORSAIR TWIN3X XMS3,| Gigabyte N26OC-896H-B 216SP 576/1242/1998 @ 710/1468/2300,| WESTERN DIGITAL VelociRaptor 150GB, SAMSUNG SpinPoint F1 320GB,| Enermax MOD82+,| LG GH22LS30 SATA Black,| Thermaltake Matrix VX Black,| 22" LCD LG Flatron W2252TQ-PF

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Po 29. Máj, 2006, 13:58

mal som moznost to hrat u znameho... no podla mna to je blbeeeee mafia bola ovela lepsia, toto nieje hratelne, tazko sa mi na to zvykalo a nakoniec som to nechal tak.

Užívateľov profilový obrázok
Voloda737
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Št 28. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: S*K*L*

Príspevok od užívateľa Voloda737 » Po 29. Máj, 2006, 18:06

FAKT nic-moc.... cakal som od tejto hry ovela vjac! cakalsom pokoritela MAFIE, a prd... 8) MAFIA je NAJ!!!!!!!!!!!!!

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"