Total War: Rome 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » So 07. Sep, 2013, 20:02

Tak po vcerajsom patchi 1 mi pre istotu hra ani vobec nejde spustit, len cierna obrazovka.
Zly sen, tento najnovsi kusok od CA. Najradsej by som to vratil, ak by sa dalo :(.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 09. Sep, 2013, 11:05

Len mala ukazka, ako dopadla realna verzia Rome 2. Marketing je silna vec :).
http://www.youtube.com/watch?v=mZvv1vR1ZHM

Ani na najvyssich detailoch to na high-end masinach nevyzera ako na prevadzackach. U mna pre istotu nejde vobec :E .

Vcelku vystizne video :D --> http://www.youtube.com/watch?v=WC4b1DN7 ... 6FA34BFE9F
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 09. Sep, 2013, 14:45

Rad by som poprosil tunajsich, ktori maju Rome 2, ci by ste sem hodili screeny, ako to u vas vyzera (aj popis zostavy).
Rozmyslam nad upgradeom, tak aby som mal predstavu, ako mi to potom pofici, ak vobec :D.
Kedze niektorym to ide bez problemov, som zvedavy :)-
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7436
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa stiv » Po 09. Sep, 2013, 15:48

Par ss, aj ked neviem co som fotil :D

http://ulozto.sk/xTRFpFeW/romeii-rar

Užívateľov profilový obrázok
Wlejder
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Pi 19. Apr, 2013, 19:23
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Wlejder » Po 09. Sep, 2013, 16:37

stiv kolko fps tam mas(bitky a globalna mapa ) ? :)
Spoiler: ukázať
CASE:Jonsbo RM4PSU:seasonic X-650 km3 MB:Asus ROG STRIX z370-F gamingCPU:intel core i7 8700k+chladic Be quiet! dark rock 3VGA:ASUS gtx1070ti 8gigaRAM:DDRAM4 2x8GB Kingston Fury HyperX 2400 SSD:crucial m500 2T monitor: LG 32GK850G-B, 31,5"

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7436
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa stiv » Po 09. Sep, 2013, 16:51

Stale to je inac ale podla benchmarku Obrázok

krasny drop na 8 fps :hysterical: :facepalm:

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 09. Sep, 2013, 18:37

stiv napísal:Par ss, aj ked neviem co som fotil :D

http://ulozto.sk/xTRFpFeW/romeii-rar
Tak toto je teda nebe a dudy, oproti tomu, co som mal ja pred patchom, ked mi hra ako tak sla.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
Wlejder
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Pi 19. Apr, 2013, 19:23
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Wlejder » Po 09. Sep, 2013, 18:51

Spoiler: ukázať
CASE:Jonsbo RM4PSU:seasonic X-650 km3 MB:Asus ROG STRIX z370-F gamingCPU:intel core i7 8700k+chladic Be quiet! dark rock 3VGA:ASUS gtx1070ti 8gigaRAM:DDRAM4 2x8GB Kingston Fury HyperX 2400 SSD:crucial m500 2T monitor: LG 32GK850G-B, 31,5"

Užívateľov profilový obrázok
HEAD
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa HEAD » Ut 10. Sep, 2013, 12:21


Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Ut 10. Sep, 2013, 13:41

Akurat som to chcel sem dat, myslim, ze velmi vystizne, iked sa ku vsetkemu vyjadrit este neviem.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13109
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Ut 10. Sep, 2013, 14:10

hrozne je,ze keby takyto blud vydali o 5 rokov..tak si ani nikto nevsimne aku to ma hroznu optimalizaciu..a tak to vlastne chodi,,my kukujeme hw a oni sa s tym musia s*at cim dalej tym menej..sry za ot

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7329
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa CageJ » St 11. Sep, 2013, 10:04

HEAD napísal:Videorecenze od angry joe.
http://www.youtube.com/watch?v=P_QK-lcW ... ixyulzOnUQ

Prave to pozeram, to je docela masaker :furious: ...

Užívateľov profilový obrázok
HEAD
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa HEAD » St 11. Sep, 2013, 10:54

Krasna optimalizace co rikate?Titan 33fps,I5 2500K@4500mhz 31fps, i7 4770@4500mhz 35fps.
http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/chaost ... radeon.png
http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/chaost ... xtreme.png
Celej test
http://pclab.pl/art51958.html

Užívateľov profilový obrázok
FederaL
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 767
Dátum registrácie: Pi 12. Apr, 2013, 10:13
Bydlisko: Bratislava

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa FederaL » St 11. Sep, 2013, 11:57

hrôza dúfam že aspoň ten watch dogs nesklame lebo neviem na akom lietadle boli game play na youtube ))))))))
i7 7700K. MSI Z270 M7. corsair RM750. Corsair 2x8gb 300mhz white led. MSI GTX 1080 TI gaming 11g. samsung Evo 960 500gb. Samsung evo 840 250gb. 27" Dell S2718D

Užívateľov profilový obrázok
P3PoX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 718
Dátum registrácie: Ne 31. Aug, 2008, 12:58
Bydlisko: Prešov

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa P3PoX » St 11. Sep, 2013, 13:33

masaker..tie CPU urcite zatazuje ta "vyborna" AI :laugh:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core™ i5-4690K /OC 4.6Ghz, 1.26V/ CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: MSI Z97-G43 GPU: MSI R5850 Twin Frozr II /OC 840/5000Mhz/ , RAM: Kingston 4GB DDR3 1866Mhz HyperX Fury Black Series/OC 2200Mhz, 1.62V/, PSU: Seasonic S12II 520W, HDD: Samsung SpinPointF1 320GB, Sound card: Asus Xonar D1, Headset: Roccat Kave 5.1, LCD: Dell U2312HM 23" Mouse: Logitech G9X+Razer Goliathus Control Edition, Keyboard: OCZ Alchemy Elixir
See you on the battlefield!

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"