Total War: Rome 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Ut 26. Jún, 2012, 12:40

Tak dnes vysli spekulacie o Total War: Rome 2, ktory by mali CA v juli ohlasit:
Total War : Rome 2 vo vývoji?
Kohorty nástup, Rome: Total War II vytáhne (možná)
Rumor: Total War: Rome II announcement coming in July

Osobne sa velmi tesim, Rome bol prelomovy diel :).

Postupne budem doplnat info, ak na nieco narazim ;).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrázok

HOME PAGE
Total War Rome II - Wiki

9 oficialnych frakcii:
Rome
Carthage
Macedon
Iceni
Arverni
Suebi
Parthia
Egypt
Pontus (available free in content update on release day)


VIDEA:
Total War™: ROME II live action trailer - Faces of Rome official (US)
Total War: ROME II - First gameplay footage (US)
Total War™: ROME II - The Battle of Teutoburg Forest (Official Trailer) - US
Total War™: ROME II - Battle of Teutoburg Forest Gameplay - ESRB

CZ/SK:
Rome II na Sector-e
Rome II na Games Tiscali
Rome II na Zing
Naposledy upravil/-a GASPi v Št 02. Máj, 2013, 22:27, upravené celkom 3 krát.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa hermarian » Ut 26. Jún, 2012, 19:25

už sa teším :)
pamätám na noci prebdené pri RTW (a RTR)
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q
NTB Asus G750JX

cellfactor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 542
Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
Bydlisko: Námestovo (ZA)

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa cellfactor » Po 31. Dec, 2012, 00:02


Trytoss
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 18
Dátum registrácie: Št 27. Dec, 2012, 20:36

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Trytoss » Ne 06. Jan, 2013, 14:23

Pecka hra, momentalne hravam medieval : total war 2 ,, ale dnes si idem o5 nainstalovat RTW :) ozivim si spomienky

cellfactor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 542
Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
Bydlisko: Námestovo (ZA)

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa cellfactor » So 19. Jan, 2013, 14:04


Užívateľov profilový obrázok
Wlejder
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Pi 19. Apr, 2013, 19:23
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Wlejder » Po 29. Apr, 2013, 23:44

Spoiler: ukázať
CASE:Jonsbo RM4PSU:seasonic X-650 km3 MB:Asus ROG STRIX z370-F gamingCPU:intel core i7 8700k+chladic Be quiet! dark rock 3VGA:ASUS gtx1070ti 8gigaRAM:DDRAM4 2x8GB Kingston Fury HyperX 2400 SSD:crucial m500 2T monitor: LG 32GK850G-B, 31,5"

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » Ut 30. Apr, 2013, 17:02

dúfam že to bude dobre optimalizované. Shogun beží iba na jedno jadro :facepalm:
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
Wlejder
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Pi 19. Apr, 2013, 19:23
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Wlejder » Št 02. Máj, 2013, 22:02

ani by som nepovedal mne to bezalo lepsie na 4 jadre ako na 2 jadre ...
Spoiler: ukázať
CASE:Jonsbo RM4PSU:seasonic X-650 km3 MB:Asus ROG STRIX z370-F gamingCPU:intel core i7 8700k+chladic Be quiet! dark rock 3VGA:ASUS gtx1070ti 8gigaRAM:DDRAM4 2x8GB Kingston Fury HyperX 2400 SSD:crucial m500 2T monitor: LG 32GK850G-B, 31,5"

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Št 02. Máj, 2013, 22:19

Aktualizoval som prvy post. Hlavne odkaz na oficialnu wiki a videa ;).
Pre tych, co anglictinu moc neovladaju, vlozil som odkazy na CZ/SK herne weby.
Skoda, ze najvacsie CZ/SK Total War forum uz nefunguje :cry: . RIP

Mno, takze predsa len sa lady pohli, bolo vytvorene nove forum/web --> http://www.totalwarforum.cz/ a FB - http://www.facebook.com/pages/Total-War ... 3725620068
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13110
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Pi 03. Máj, 2013, 00:31

total war je ta seria,kde sa nic nestavia ani nevyraba?

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Pi 03. Máj, 2013, 08:07

Jasne, ze stavia. Hra pozostava z 2 casti:
1. strategicka mapa (tahova cast) - stavias budovy, rekrutujes jednotky, robis vyskum, presuvas jednotky, diplomacia, ...
2. bojova cast (real time) - bitka pozemna ci namorna ---> toto je vsak cisto volitelna cast. Ak nechces boj ovladat sam, je aj moznost "simulacie", kde ti PC vypocita vysledok danej bitky (v sekunde).

Skus si pozriet recenziu posledneho dielu Shogun 2, aby si mal predstavu ;).
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13110
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Pi 03. Máj, 2013, 08:10

shogun2 som hral tutorial..asi prve tri..nic som nestaval

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa GASPi » Pi 03. Máj, 2013, 08:55

Tak teda neviem, co si hral :).
Si pripadne pozri video recenziu a sam uvidis ;).
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » Pi 03. Máj, 2013, 10:33

waldo213 napísal:ani by som nepovedal mne to bezalo lepsie na 4 jadre ako na 2 jadre ...
ja som to na phenome @ 4.2GHz mal nehrateľné lebo hra bežala iba na jednom jadre :facepalm: . Shogun 2 s najnovším updatom originál
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
Wlejder
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Pi 19. Apr, 2013, 19:23
Bydlisko: Košice

Re: Total War: Rome 2

Príspevok od užívateľa Wlejder » St 08. Máj, 2013, 20:10

tak to potom netusim kde bola chyba ale vazne mne to slapalo lepsie a mal som vtedy prechod z e7400(s775) na terajsiu i2500 ale uznavam ze vtedy u mna isli hlavne fekvencie hore nie len jadra ....
Spoiler: ukázať
CASE:Jonsbo RM4PSU:seasonic X-650 km3 MB:Asus ROG STRIX z370-F gamingCPU:intel core i7 8700k+chladic Be quiet! dark rock 3VGA:ASUS gtx1070ti 8gigaRAM:DDRAM4 2x8GB Kingston Fury HyperX 2400 SSD:crucial m500 2T monitor: LG 32GK850G-B, 31,5"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"