The Sims 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kozenooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 216
Dátum registrácie: St 19. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Pezinok - Muškát
Kontaktovať užívateľa:

The Sims 2

Príspevok od užívateľa kozenooo » Ut 21. Mar, 2006, 11:52

Mam taky problem, hra mi niekedy sama od seba zmrne zak ze pocitac vobec na nic nereaguje a musim natvrdo resetnut PC. Mam nainstalovany 2. datadisk Nightlife a teraz uz aj 3. Open For Business a stale to iste, skusal som aj reinstal hry a nic nepomohlo. Myslel som ze by to mohlo byt downloadami ale tie som tiez vsetky zmazal a problem neprestal. Please poradte :(
Notebook:
Lenovo ThinkPad T61 Core 2 Duo T9300, 4GB RAM, 160GB 7200 HDD, Nvidia Quadro NVS 140M 128MB, bluetooth, 15,4" 1680x1050 display, 9-cell battery

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 21. Mar, 2006, 12:08

original?
ANO >> technicka podpora a mozno ti poslu novu cd
NIE >> warez >> lock :wink:

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3548
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Ut 21. Mar, 2006, 12:32

a nemrznu ti aj nejake ine hry? ...to by som hladal potom problem niekde inde

Užívateľov profilový obrázok
kozenooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 216
Dátum registrácie: St 19. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Pezinok - Muškát
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kozenooo » Ut 21. Mar, 2006, 12:37

Pri ostatnych hrach mi to nerobi, a v CD by som chybu nehladal lebo mi to iste robi aj Nightlife aj Open for business
Notebook:
Lenovo ThinkPad T61 Core 2 Duo T9300, 4GB RAM, 160GB 7200 HDD, Nvidia Quadro NVS 140M 128MB, bluetooth, 15,4" 1680x1050 display, 9-cell battery

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3548
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Ut 21. Mar, 2006, 15:20

ked ti to ide nerobi tak skus preinstalovat samotnu hru... alebo skus nahodit ine ovladace ku grafike..mozno pomoze

Užívateľov profilový obrázok
kozenooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 216
Dátum registrácie: St 19. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Pezinok - Muškát
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kozenooo » St 22. Mar, 2006, 00:01

preinstaloval som hru a nedavno som preinstalovaval aj Win a ovladace isli pred tym v pohode, zacalo to robit z nicoho nic :?
Notebook:
Lenovo ThinkPad T61 Core 2 Duo T9300, 4GB RAM, 160GB 7200 HDD, Nvidia Quadro NVS 140M 128MB, bluetooth, 15,4" 1680x1050 display, 9-cell battery

Užívateľov profilový obrázok
pindiq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 291
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice,Staré mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pindiq » Pi 21. Apr, 2006, 15:26

neviete akou polozkou zapnut taky flip,pri ktorom sa pusti video(prvy bozk,milovanie v posteli ....)
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"