Strana 49 z 49

Re: Crysis 3

Napísané: So 06. Apr, 2013, 16:26
od užívateľa marcus-16

Re: Crysis 3

Napísané: Ut 14. Máj, 2013, 19:14
od užívateľa pipo137
dokelu... skúšal som dnes trochu iné OC s kartou... idem otestovať, normálne hrám, padne to (klasika :D ), tak znova spustím a hľa, komplet celý profil, čo som mal nanovo rozohraný je preč, ostal len ten prvý čo som ešte dávnejšie prešiel na strednú obtiažnosť.
Pred pár dňami som si povedal, že to ešte raz prejdem na najvyššiu obtiažnosť, už som bol niekde v polovici a zrazu toto... môžem to ja j*bať kua :furious2: dpc :E :wallbash: :x to čo má znamenať. Ako, nestalo sa mi to prvý krát, už keď tá hra vyšla, tak sa mi to raz stalo (našťastie +/- hneď na začiatku), ale vtedy som ešte nemal originál, tak som to dal za vinu tomu, ale teraz už to mám pekne cez origin... :furious2:
Myslíte, že by som to tam ešte vedel nejak naspäť dostať??

Re: Crysis 3 a CPU

Napísané: Ut 14. Máj, 2013, 20:17
od užívateľa dexterav
robike napísal:Chcel by som vedieť aký bude rozdiel v hre crysis 3 s procesorom AMD FX-6100 oproti Intel i5-3470 pri grafike GTX650Ti keby som to nastavil na High alebo Very High detailoch
v tomto prípade je brzda v grafike

Re: Crysis 3

Napísané: Št 16. Máj, 2013, 13:55
od užívateľa pipo137
pipo137 napísal:dokelu... skúšal som dnes trochu iné OC s kartou... idem otestovať, normálne hrám, padne to (klasika :D ), tak znova spustím a hľa, komplet celý profil, čo som mal nanovo rozohraný je preč, ostal len ten prvý čo som ešte dávnejšie prešiel na strednú obtiažnosť.
Pred pár dňami som si povedal, že to ešte raz prejdem na najvyššiu obtiažnosť, už som bol niekde v polovici a zrazu toto... môžem to ja j*bať kua :furious2: dpc :E :wallbash: :x to čo má znamenať. Ako, nestalo sa mi to prvý krát, už keď tá hra vyšla, tak sa mi to raz stalo (našťastie +/- hneď na začiatku), ale vtedy som ešte nemal originál, tak som to dal za vinu tomu, ale teraz už to mám pekne cez origin... :furious2:
Myslíte, že by som to tam ešte vedel nejak naspäť dostať??
Nikto nič :? ... any idea?? :smutny:

Re: Crysis 3

Napísané: Pi 31. Máj, 2013, 09:38
od užívateľa Netus
Od vcera vecera nefunguje multiplayer, ziadny server sa nenajde. Vam funguje? Neviete o nejakej odstavke?

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 25. Jún, 2017, 18:25
od užívateľa foboss
dnes som sa tomu dostal konecne, lebo mam po rokoch grafiku ako taku :D

hra ma celkom bavi a graficke spracovanie je dychberuce tie efekty svetiel vody v tuneloch pri palbe proste pastva pre oci :)

// prejdene, C1 bol lepsi celkovo, ta dzungla je proste lepsia, ale na druhu stranu je to lepsie ako C2, to bol podla mna trash..