Crysis 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20690
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 01. Apr, 2013, 14:06

už len preto že veľkosť monitora nemá nič spoločné z rozlíšením je to kravina ;)
mno neviem aké FPS myslíš
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 14:21

Anti Aliasing: Ide o vyhladenie hrán objektov priemerovaním výpočtu hrany objektu pri räznom rozlíšení. Zapnutie funkcie výrazne uberie na výkone grafickej karty. Zmysel má len pri obrazovke menšej ako 17“, kde je málo bodov a hrany sú potom kostrbaté.
Tu to máš napísané.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20690
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 01. Apr, 2013, 15:09

ešte šťastie že si my vysvetlil čo je AA :facepalm:
ako som vravel kravina :laugh:
a ked budem mať na 16" FHD tiež to treba zapnúť alebo na 15" 800x600 :?
na klasicko FHD LCD sú zuby jak krva a o 27" z FHD rozlíšením radšej pomlčím
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 15:27

Tak ako tiez mi to nejde do hlavy ale tak je to tam tak napísané .
Ale napríklad na 42 palcovéj telke to nezistis aj keby chces .
Myslím pri rozlíšení :1920x1080 ak zapnem 3d tak áno je to rozdiel ale pri klasickej 2d prezentácii voľným okom nezistis .
Naposledy upravil/-a Vezeda58 v Po 01. Apr, 2013, 15:33, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6949
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Po 01. Apr, 2013, 15:30

Vidis, len treba mat oci ;)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 15:41

Ale zas to čo som napísal môže byt aj mylné kedže wikipediu neobnovuju vkuse ked niečo nove vinde .
Môže to byt že počítali z klasickou AA z pred pár rokov teraz uz sú fxaa,msaa,ssaa,txaa a podobne.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20690
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 01. Apr, 2013, 15:45

AA je AA proste idú zuby preč a je jedno akou metodou , je to zjednodušené ale je to tak
samozrejme niektoré zaberajú viac iné menej, potom je tu problém z transparentnymi textúrami
ale spájať to z veľkosťou LCD :facepalm:
takisto to spúste ľudom nevadí že to je zubaté ale ja používam AA od vtedy čo ho objavili :D
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 15:49

Tak ja tiez dávam AA ale tak na 4 max ,ale crysis3 som prešiel na fxaa .
A to čo som napísal neni zmojej hlavy ale z Wikipédie :
http://sk.m.wikipedia.org/wiki/Grafická_karta#section_1

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20690
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 01. Apr, 2013, 15:54

ja myslím že stačí logicky uvažovať aby človek došiel k tomu že to nieje úplne pravda čo tam píšu ;)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 15:57

Ja som hľadal niečo kde do podrobna zistim niečo o grafických kartách a nastaveniach a výroby a našlo len wikipediu.

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Po 01. Apr, 2013, 17:54

Pixel napísal:Je normalne ze to na zostave v podpise bezi v rozliseni 1680x1050 v ultra nastaveniach s SMAA(2TX) v prvej misii medzi 20-30 FPS ?
Pixel napísal:Idem este skusit beta drivery
No, s novými by mal byť nejaký rozdiel.

Pozrel som sa na to a pri tom našom rozlíšení na VH je rozdiel v fps medzi FXAA a SMAA(2TX) vcelku minimálny, takže myslím, že by ti to malo ísť viac (čo tie nové beta driver-e??). Ale zato medzi FXAA a MSAA(2x) je už pár fps ;)
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 18:04

Pipo , a čo ak to hra na ultra kvality potom by to mohlo ísť ako hovorí.

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Po 01. Apr, 2013, 18:56

V skratke, hovorím o tom najvyššom a to je tuším nazvané Very High (VH)... v C2 to bolo tuším nazvané ULTRA, ale v C3 je to VH. Ale musím sa pozrieť, už som si sám neni istý :D
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Pixel » Po 01. Apr, 2013, 23:53

Drivery volaco pomohli . Ta prva misia dava karte riadne na frak , ale dalej to ide mezi 30-45 fps tak sa nestazujem ....
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

robike
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Ut 04. Sep, 2012, 19:50

Crysis 3 a CPU

Príspevok od užívateľa robike » So 06. Apr, 2013, 15:38

Chcel by som vedieť aký bude rozdiel v hre crysis 3 s procesorom AMD FX-6100 oproti Intel i5-3470 pri grafike GTX650Ti keby som to nastavil na High alebo Very High detailoch

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"